2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[QUOTE="berilcimcime, post: 42342863, memberlabilir Merhabaaa
Herkes iyidir inşallah... ikinci bebek haberleri çok mutlu oldum. Herkese hayırlı evlatlar versin Allahım... Ben cesaret edemeyenlerdenim. Malum zor günler geçirmiştim. bizde haberler şöyle tuvalet eğitimimiz bitti fakat kaka tutma problemi başladı. ne yaptıysam geçmedi. Pediyatri uzmanımız ilaçlar verdi. Ama yok fiziksel sorunu yok. Psikolojik dedik Pedagog Gözde Erdoğan (nam-ı değer Süper Dadı) ile görüştük. Konusunu etmeyin ilaçları kesin üstüne gitmeyin dedi. 5 eylül de tekrar gideceğiz. Bakalım neler olacak... Sancılı günler yaşıyoruz. Allah beterinden korusun inşallah hepimizi... Öpücükleerr :)[/QUOTE]
Allah kolaylik versin cnm kakasindam korkuyo olabilir cocuklar.kemdinden nir parca gibi gorurmus kakalarini belkide senin yavrunda oyledir.

Fufa.tbrkler saglik sihatle.al.kucagina yavrunu insallah

Allah kolaylik versin cnm kakasindam korkuyo olabilir cocuklar.kemdinden nir parca gibi gorurmus kakalarini belkide senin yavrunda oyledir.

Fufa.tbrkler saglik sihatle.al.kucagina yavrunu insallah[/QUOTE]

tesekkur ederim İnsallah

iyi akşamlar arkadaşlar 2012 eylül doğumlu bir erkek kardeşim var sürekli çığlık atıp herkese vuruyor aranızda böyle sıkıntı çeken varmı acaba nedendir nasıl durdurabiliriz ne yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz

hamileyken burayı çok takip ettim hiç yazma fırsatı bulamadım ben de 2012 eylül annesiyim bir oglum var kayra cem bizde ikinciyi düşünüyoruz artık inş kısmetimizde vardır maşallah bi çok kişi tekrar hamile doguranlar var

Selam arkidesler ozlemisim burayı bende iyi haberlerle geldim ikinci yolda allahın izniyle
hayırlı olsun bende ikinci çizgiyi gördüm reglimin ilk günü bakalım yarın kan testi yaptırcam inş yavrusum benimledir regl olmam agustos annesi olcam ins sen hangi ayda doğum yapacaksın allah izin ederse

Bizde 5 aylik olduk abi kardes iyi anlaşıyolar şimdilik zor ama güzel rabbim dileyenlere tekrar yaşatsın .hamile arkadaşlarda sağlık sıhhatli bir şekilde kavussunlar yavrularına inşallah

Merhabalar anneler ilk topigim baktkmda çoğu arkadaş ikinciye ya hamile yada doğum yapmış bende 13 haftalık hamileyim ne günlerimiz geçmişti burda

Vay be kaç sene geçmiş.2017 eylül annesi olacağım kismetse 5 sene sonra yeniden eylül annesi olmak:))))

Ne güzel günlerdi,ilk evlat,ilk heyecan, ilk korku şimdi büyüdüler. Kızım abla oldu. Benimde şimdi 4aylık bi oğlum var

Merhabalar anneler ilk topigim baktkmda çoğu arkadaş ikinciye ya hamile yada doğum yapmış bende 13 haftalık hamileyim ne günlerimiz geçmişti burda
Cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım inşallah seninde fatihten sonra ikincide erkek olmuş bizimde erkekmis iki erkek nasıl evde
Süper birbirlerine arkadaşlar cnm bir tartışıyorlar bir sarılıyor. Araları 2.5 yaş olunca iyi oldu ilk başta çok yorumluyorsu ama büyudukce rahatlığıyla insan

Süper birbirlerine arkadaşlar cnm bir tartışıyorlar bir sarılıyor. Araları 2.5 yaş olunca iyi oldu ilk başta çok yorumluyorsu ama büyudukce rahatlığıyla insan

Evet bizim 5 yaş olucak aralarında bakalım nasıl olucak 4 ay kaldı doğuma şuanda çok seviniyir çok seviyor ama doğunca gorrucez nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…