Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimin oyle.demiyor.cnmben hala 2. bebege cesaret edemıyenlerdeyımm..![]()
yanlıs oldu duzeltemıyorummTakvimin oyle.demiyor.cnm
tebrık ederım cnmmm masallahhh dıgerklerı kac yasındaKizlar bende 3.hamileyim ve kizim olacak allahin izniyle![]()
Bende sevindim.hamilesin diye gorunce yazayim dedim hemenyanlıs oldu duzeltemıyorumm
Sagol cnm sizinde kardes zamani gelmisohh masallah![]()
deılımde sılemedım onuda bır turlu hata verıyorBende sevindim.hamilesin diye gorunce yazayim dedim hemen
calıstıgım ıcın cok cesaret edemıyorum bıde sanırsam arası acılınca ınsanın canı ıstemıyorSagol cnm sizinde kardes zamani gelmis
Evet kimse yok.cnmsımdı duzeldı sanırsam hamıle takvımım
eskı uyeler hıc gırmıyor sanırsam![]()
Hayırlısı inşallah herkes icin Eltim hamile oda18 haftalık senle yakın mayis annesi olcaksinizEvet kimse yok.cnm
Ara verince cocuga zor oluyor rahatliga alisiyorsun cnm ondan insallah hayirli zamandan olur.
Selaaaam ben de buralardayim kizlar 2019 eylul annesi oldum bir desımdı duzeldı sanırsam hamıle takvımım
eskı uyeler hıc gırmıyor sanırsam![]()
Masallah .evet simdi kocaman oldu 2012 liler okula gidiyorlar abi abla oldular rabbim acilarini gostermesin.guzel gunlerdiEski mesajlara bakıp nostalji yaparken bugün yazılanları gördüm, duygulandım7 sene önce ne güzel paylaşımlar yapardık burada ,ne zaman yürüyecekler,ne zaman konuşacaklar, ah zaman nasıl hızlı geçip gidiyor
Ben de kasım 2018de 2.bebeğimi doğurdum. Şimdi kucağımda emiyor 13 aylık oldu![]()
Nasil denk getirdin ikisini eyluleSelaaaam ben de buralardayim kizlar 2019 eylul annesi oldum bir de![]()
Hayirli olsun onun yavrusuda sag salim gelsin.Hayırlısı inşallah herkes icin Eltim hamile oda18 haftalık senle yakın mayis annesi olcaksiniz