2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay iyi fikir hee..bende mi alsam diyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama o bana anneler gününde almadı

bizimki biraz kıyafete düşkündür dün baktım takım elbise alacaktım ama baktım çok para ona werene kadar kızıma bişe alırım diye kıyamadım:):) sonra yaz geldi yazlık falan sezonu açıldı sandalet alacaktı kendine nike da indirim wardı sandalet oldum yani ucuza kapadık:):)

bende alsammı diyorum ama dediğin gibi aklı kesipte o bana bi hediye almadı anneler gününde ama ben belki alırım yine utandırırım babamızı

ayyyy kızlar çook sevinçliyim idrar yolu enfeksiyonu yokmuş çook şükür her hamilede olan bir akıntıymış ... Doktorumla görüştüm Allahım binlerce kez şükürler olsun sanaaaaaaaa

kızlar merhaba,

ohh bu cuma izne ayrılıyorum sonunda yaşasınnnnn. karnım çok büyüdü yatamıyorum artık geceleri uyuyamıyorum

Hoşgeldin... E sen biraz zorlanırsın ikizleri taşımak zor.. allah kolaylık vrsin.. Bende gece çok uyanıyorum dönüp duruyorum. Artık iki yastık kullanmaya başladım ancak arahat ediyorum..

:) Bende almayı düşünüyorumda bana almamıştı ne anneler günü ne babalar günü diyo benim eşim. Hiç sevmez öyle şeyleri sonradan çıkan günlere tabii değil :) Bakalım ben bi tane kaktüs almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
ayyyy kızlar çook sevinçliyim idrar yolu enfeksiyonu yokmuş çook şükür her hamilede olan bir akıntıymış ... Doktorumla görüştüm Allahım binlerce kez şükürler olsun sanaaaaaaaa

şükürler olsun canım seni korkutan bi akıny-tınmı vardı ben konuyu pek bilmiyorumda

çok hoş gözüküyolar canım bende aldım park yatak çok araştırdım ama bunları birbirinden ayıran çok fazla bi özellik yok ama yinede çok ucuz bişeyi tercih edemedim bi tek fiyatlarına göre karar verebildim

Bende kraftın 504 modelini aldım. Baya araştırdım bende. kraftı seçmemdeki sebepte yapıldığı plastiğin atık maddelerden olmaması ve sağlam durması.
Görünümü güzel. Ama sağlam bişey almak lazım. Kullananlar varsa bu markayı onlara danış ürün hakkında yorum yokmu baktığın sitede?

Ne güzel canım hadi gözün aydın.. Bende doktoru arıyorum bir türlü ulaşamadım kendisine yahu. Cepten de aramak istemiyorum. İnşaallah bendede yoktur ama doktor şüphelendi afedersiniz idrarıı rengi resmen turuncu oluyor sabahları. Ağrı sancı felan yok ama enfeksiyon olabilir dedi

şükürler olsun canım seni korkutan bi akıny-tınmı vardı ben konuyu pek bilmiyorumda

rutin şeker tahlilleriyle birlikte idrar tahlili de yaptırmıştım eşim sonuçları alırken laboratuardaki kız eşinizde enfeksiyon var demiş ben de sonucu doktora faksladım az önce aradı asla böyle birşey yok herkes de olan akıntı var o da hamilelikte olmazsa olmaz dedi hormon seviyesinden :)) ohh rahat bir nefes aldım yaniii çook şükür

Ne güzel canım hadi gözün aydın.. Bende doktoru arıyorum bir türlü ulaşamadım kendisine yahu. Cepten de aramak istemiyorum. İnşaallah bendede yoktur ama doktor şüphelendi afedersiniz idrarıı rengi resmen turuncu oluyor sabahları. Ağrı sancı felan yok ama enfeksiyon olabilir dedi [/QUOTE]

sabahları benim de öyle ama vitamin hapı içiyoruz ya ondan sen bol bol su içmeyi ihmal etme ben nerdeyse 4 lt su içiyorum Allah beterinden korusun inşallah sen de de yoktur

iyi yapmışsın canım:)) bende ne alacagım bılmıyorum ya,
bizimkide bana almıştı:)) küçük bişey ama olsun

iyi yapmışsın canım:)) bende ne alacagım bılmıyorum ya,
bizimkide bana almıştı:)) küçük bişey ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…