canım çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama yinede dr. Una bunu mutlaka söyle..en yakın kontrolün ne zaman ??
gunaydın canımm .. hersey yolunda umarım sende ıyısındır senın kuzucukk nasıll benımkı sımdı kekle meyvesuyu ıcmektee cosmaktaa
maşallah maşallahhh Allah iylikler versin canım:)) bizde iyiyiz çokkk şükürrrrrrr bugün hiç çalışasım yok yaaaaGUNAYDIN CNM IIZ SUKUR SIZ NASILSINZ
meraba kızlar herkesler iidir inş... Eki Görüntüle 443248 dün bu takımı aldım ben pembesini çok güzeller netten almadım yalnız papatya şubesinde vardı denedimde aldım yalnız s bedeni denedim tam oldu 3 ay sonrasını düşünerek m aldım ama oda tam oldunapsam şimdi gidip büyük bedenle değiştirsemmi yoksa pijamadır esnermi bilemedim alan arkadaşlar nasıl aldı acaba
aman zor işde atanmak:) bizde ikimizde çalışıyoruz die ew aldık n işanlıyken 10 yıllığına kredi çektik 7,5 yıl war hala:) başka türlü olmuyor birimizn maaşı zaten krediye gidiyor diğeriylede borçlar ew derken elde war sıfır:) yani hepimizin durumu aynı çalışmak zorundayız baska çare yok.. ewet canım azaldı eskiden tavandan veriyorlarmı tabana çektiler bide hersene sözleşme imzalıyoruz biz yani Allah korusun yıl sonunda kapı önüne koyma ihtimalleri war bu sene de 12 kişiyi çıkardılar sonra geri aldılar onların maaşlarını bütçeyi sarsmadan wermek için herkesin ki aşağı çekip dengeleme yaptılar falan filan.. yani canım sen bazen diyosun ya bıktım die her iş yerinin ayrı derdi war her yer aynı oyüzden nereye gitsen aynı üzme kendini
ayy inanamıyorum yaaa 2,5 ay kaldııı Allahım ne olur o günleri görelimm bütün anencikler bebişlerine sağlıkla sıhatle kavuşssunlar
Bende eşimle temizlik yapıyorum... Bugün misafirler gelecek diye dün işten geldi balkonu yıkadı camları sildi ben süpürdüm o vileda yaptıEe ne yapacaz başka türlü olmuyor.. Ne kadarda titz yapsa benim içime pek sinmiyor ama eşlere muhtacız yane Allah hepsine sağlık versin...
Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum
ama iyikide ev almıssınız canım, yoksa kıra ode ode senın olan bısey yok, üzülmeyeyım dıyorum ama bazen takılıyorum işte, bak buara işe takıldım mesela, gecer ama nezamn:)))
demıstım ya, 3 sene once ankarada bundan fazla para alıyodum, kızıyorum işte kendıme, izmir çizimde, herseyde daha dgrusu pıyasa kotü, ankara gıbı deıl, bunları düşünüp üzülüyoruıum işte, kendı memleketımde olayım uzak olmauyım dıye geldım ızmıre, bi yandan iyi işte bı yandan kötü, hayat böyle galıba
ama iyikide ev almıssınız canım, yoksa kıra ode ode senın olan bısey yok, üzülmeyeyım dıyorum ama bazen takılıyorum işte, bak buara işe takıldım mesela, gecer ama nezamn:)))
demıstım ya, 3 sene once ankarada bundan fazla para alıyodum, kızıyorum işte kendıme, izmir çizimde, herseyde daha dgrusu pıyasa kotü, ankara gıbı deıl, bunları düşünüp üzülüyoruıum işte, kendı memleketımde olayım uzak olmauyım dıye geldım ızmıre, bi yandan iyi işte bı yandan kötü, hayat böyle galıba
ay aman herkesss maaş durumundan dertliii sanırımDD bende bende dertliyim zam istiyorum heheh bebiş gleiyor masraff olacak ekstraa
esnıycegını sanmıyorum cnm degıstırme sansın varsa degıstır ben L beden aldım sonucta raahat olması daha ıı dıe dusunuyorum
meraba kızlar herkesler iidir inş... Eki Görüntüle 443248 dün bu takımı aldım ben pembesini çok güzeller netten almadım yalnız papatya şubesinde vardı denedimde aldım yalnız s bedeni denedim tam oldu 3 ay sonrasını düşünerek m aldım ama oda tam oldunapsam şimdi gidip büyük bedenle değiştirsemmi yoksa pijamadır esnermi bilemedim alan arkadaşlar nasıl aldı acaba
gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..
ayy inanamıyorum yaaa 2,5 ay kaldııı Allahım ne olur o günleri görelimm bütün anencikler bebişlerine sağlıkla sıhatle kavuşssunlar
maşallah maşallahhh allah iylikler versin canım:)) bizde iyiyiz çokkk şükürrrrrrr bugün hiç çalışasım yok yaaaa
:d ama çok işim varrr
biz istiyoruz da veren yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?