2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın canımm .. hersey yolunda umarım sende ıyısındır senın kuzucukk nasıll benımkı sımdı kekle meyvesuyu ıcmektee cosmaktaa

Allah iylik versin fıstıkımmmmmmmmm sevindim iyi olmanızaaa,, bizde iyiyizzz şükürrrrrr bebişim konuşunca çok güzel tepki veriyor banaa onun dışındaa sadece balık gibi dolanıyor içimdee:))))
ne güzel çözmüşssünüz kuzuların zevklerini hehe:)) bol bol bol taze meyve suyu ozaman tüket annesi.

meraba kızlar herkesler iidir inş... dün bu takımı aldım ben pembesini çok güzeller netten almadım yalnız papatya şubesinde vardı denedimde aldım yalnız s bedeni denedim tam oldu 3 ay sonrasını düşünerek m aldım ama oda tam oldu napsam şimdi gidip büyük bedenle değiştirsemmi yoksa pijamadır esnermi bilemedim alan arkadaşlar nasıl aldı acaba

esnıycegını sanmıyorum cnm degıstırme sansın varsa degıstır ben L beden aldım sonucta raahat olması daha ıı dıe dusunuyorum

ama iyikide ev almıssınız canım, yoksa kıra ode ode senın olan bısey yok, üzülmeyeyım dıyorum ama bazen takılıyorum işte, bak buara işe takıldım mesela, gecer ama nezamn:)))
demıstım ya, 3 sene once ankarada bundan fazla para alıyodum, kızıyorum işte kendıme, izmir çizimde, herseyde daha dgrusu pıyasa kotü, ankara gıbı deıl, bunları düşünüp üzülüyoruıum işte, kendı memleketımde olayım uzak olmauyım dıye geldım ızmıre, bi yandan iyi işte bı yandan kötü, hayat böyle galıba

ayy inanamıyorum yaaa 2,5 ay kaldııı Allahım ne olur o günleri görelimm bütün anencikler bebişlerine sağlıkla sıhatle kavuşssunlar

amın canım, valla ben temızlıkle ütü harıc dıger ev işlerini sevıyorum, pazar gunleri yapıyoruz, calısıyoruz dıye, ayy okdar zor gelıyokı bazen işkence gibi, hamurumda yok temızlık yapmak:)))

aman allah korumuş valla çok geçmiş olsun canım giriş kat falanmı yazın kapı cam kapanmaz boğulur insan ama demirlikler falan taktırsın annenler sende sadaka ver istersen canm büyük bela atlatmışsın

öyle canım bazı şeylerden wazgeçerken bedel ödemek zorunda kalıyoruz üzme kendini hayat malesef acı.. boswer bebişlerimiz için değer bence...

ay aman herkesss maaş durumundan dertliii sanırımDD bende bende dertliyim zam istiyorum heheh bebiş gleiyor masraff olacak ekstraa

esnıycegını sanmıyorum cnm degıstırme sansın varsa degıstır ben L beden aldım sonucta raahat olması daha ıı dıe dusunuyorum

değiştirme imkanım var canımda karar veremiyorum sonuçta bunu doğumdan önce çok az daha çok doğumdan sonra giyeceğim bide s side oldu bol olsun die büyüğünü aldm buda biraz yapıştı yapısındanmıdır diyorum acaba L sana nasıl oluyo şu anda çokmu bol ??

s ve m mi ya bende l yada xl almayı düşünüyordum çok mu büyük olur acaba sen gebelikten önce ve şimdi kaç kilosun ki:44:

allah kavuştursun tatlım yaa üzme kandini sağlık olsun muhakkak doğumunada gelecek onada bişey kalmadı zaten allahın izniyle

ayy inanamıyorum yaaa 2,5 ay kaldııı Allahım ne olur o günleri görelimm bütün anencikler bebişlerine sağlıkla sıhatle kavuşssunlar

ya o günü doğum sancımın olduğu suyumun geldiği o anı düşündükçe nasıl heycanlanıyorum doğuma gittiğimi falan
rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımaza almamızı nasip etsin inş....

yaw arkadaşlar 28. haftada dr. a gidicem..15 günde bir yapılan kontroller 28.haftadan sonramı başlıyo?size bişey söyledimi dr. unuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…