insanı nasıl mutlu ediyor dimi doğmamış bebişinden hediye almak.. önemli olan düşünmesi al canım bakalım taze babaya:)
merhaba arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz)
olsun canım sen al eşine bence ufak bıseyde olsa:))
ne alsam diye düşünüyorum...:44:
ne alsam diye düşünüyorum...:44:
babalar günü de geldi kızımla alısverişe cıkacagız babişimize ayakkabı alacagız tabıkıde kendimizi ihmal etmemek kosuluylakızım bugun cok sakın sıcaklardan mı ne :44: hiç vurmadı uyuyor herhalde UYUSUNDA BÜYÜSÜN BENİM TATLI KIZIM
kızlar bizde babişkomuza bjk dan feda t-shırt ü aldık birde kupa aldık... kocam bulamıyordu hiç bir mağazada biz kızımla uğraşa uğraşa getirttik babamız çok şaşırdı ve çok sevindibirazda o sıcakta dünyanın bir ucuna gittik diye kızdı
canım 63 le başladım canm 69 dan sonra tartılmayı bıraktımama lcw dan elbise aldım geçen kandime 40 beden aldım doğuma kadar götürür beni die düşünüyorum bende netten denemeden alsaydım l alırdım ama pijama esnek bi penye olduğu için ilk giydiğinde bi yapışıyo ama sonra esniyo bide doğurduktan sonra giyilcekte bişe bende kararsız kaldım canım yaaa değiştirip L mi alsam puuffs
kızlar biberon alan varmı ben dün aldım chicco nun 250 ml cam kauçk emzikli ama bi arkadaş bu büyük hastanede gerekirse bunu kullanamazsın dedi ama bide küçükmu almak lazım şimdi bilemedim
ben de bu konudan muzdaribim, pijamalarımı hep S beden almak zorunda kaldım, çünkü M bedenlerin bile boyu kolu uzun geliyo, omuzları büyük oluyo. şimdilik small oluyor, bana da satanlar hep dedi ki; bu pijamaları doğumdan sonra giyeceksin ve doğumdan sonra karnın inecek, en fazla bu altı aylık hamile halin kadar kalırsın dediler, ben de uydum valla onlara aldım ikisini de small, inşallah olur.
Hoşgeldin... E sen biraz zorlanırsın ikizleri taşımak zor.. allah kolaylık vrsin.. Bende gece çok uyanıyorum dönüp duruyorum. Artık iki yastık kullanmaya başladım ancak arahat ediyorum..
:) Bende almayı düşünüyorumda bana almamıştı ne anneler günü ne babalar günü diyo benim eşim. Hiç sevmez öyle şeyleri sonradan çıkan günlere tabii değil :) Bakalım ben bi tane kaktüs almayı düşünüyorum
kızlar biberon alan varmı ben dün aldım chicco nun 250 ml cam kauçk emzikli ama bi arkadaş bu büyük hastanede gerekirse bunu kullanamazsın dedi ama bide küçükmu almak lazım şimdi bilemedim
Benim pijamalarm XS ve S şimdi eşiminkilerden giyiyorum üstler olmuyo ama şükür altlar oluyobende hamiŞ gecelik pijamalari S yada M alicam şimdi L giysemde göbek gidecek sonuçta
ben de bu konudan muzdaribim, pijamalarımı hep S beden almak zorunda kaldım, çünkü M bedenlerin bile boyu kolu uzun geliyo, omuzları büyük oluyo. şimdilik small oluyor, bana da satanlar hep dedi ki; bu pijamaları doğumdan sonra giyeceksin ve doğumdan sonra karnın inecek, en fazla bu altı aylık hamile halin kadar kalırsın dediler, ben de uydum valla onlara aldım ikisini de small, inşallah olur.
ben babalar günü hediyesini aldım bile , pijama takımı aldım eşime bebeklerimizden hediye dedim. oda bana anneler gününde ayakkabı almıştı.
bende bilerek büyük aldımki bi aksilik olmazsa zaten çok küçükken kullanmayacak büyük olsun istedim ama bencede herkes bişey diyo emziğin deliği o kadar küçükki önemli olan akışı zatenben de aynısının küçüğünü aldım, bana da büyüğünü al bu küçük, çabuk büyüyecek demişlerdi, ama ben tutması daha kolay olur diye küçüğünü aldım sanırım 150'lik. Bence çok da fark etmiyor, herkes bişey söylüyor işte.
ben de aynı biberonu aldım 0+ yani yeni doğan yazıyor üzerinde niye kullanamıyalım ki anlamadım
small giyiyorsan zaten large olmaz, deneyince görürsün, ya s yada m almak lazım yine. ama bana m olmadı, bi yandan da seviniyorum, bak hala small giyiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?