2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz)

insanı nasıl mutlu ediyor dimi doğmamış bebişinden hediye almak.. önemli olan düşünmesi al canım bakalım taze babaya:)

bende bi gün boyunca bekledim ilk anneler günü hediymi çünkü eşim böle şelere dikkat eder ama gelmedi hediye düşünememiş ben çemkirince oda çok pişman oldu ama iş işten geçti tabi... pazar günü bide doğum günü eşimin ikisini bi hediyeyle hallederim

babalar günü de geldi kızımla alısverişe cıkacagız babişimize ayakkabı alacagız tabıkıde kendimizi ihmal etmemek kosuluyla kızım bugun cok sakın sıcaklardan mı ne :44: hiç vurmadı uyuyor herhalde UYUSUNDA BÜYÜSÜN BENİM TATLI KIZIM

Ben bebeğime adidastan bebek ayakkabısı aldım çok tatlı :) eşime babalar gününde hediye edeceğim..
eşim hep mağazalara girdiğimizde küçük ayakkabılara takılır kalırdı, ben de ona hediye aldım

kızlar bizde babişkomuza bjk dan feda t-shırt ü aldık birde kupa aldık... kocam bulamıyordu hiç bir mağazada biz kızımla uğraşa uğraşa getirttik babamız çok şaşırdı ve çok sevindi birazda o sıcakta dünyanın bir ucuna gittik diye kızdı

ne alsam diye düşünüyorum...:44:

Ben kaktüs alacam sende kaktüs al :) İşin espirisi o. Ben tshört almayı düşünüyorum bilmem aldığım şeyi beğenir mi ama bakalım..

Bende kendime alsam da ona mı hediye etsem nasıl olsa ha benim ha onun di mi ahahah :)

Güle güle kullansın... Ne güzel... Ankara çok sıcak ya pişiyorum evin içinde Bu arada kızım hop hop vuruyor yerim onu ben nanaklarınııı :)

Doktor teyzemiz resmimizi çekti dolaba astım herkes bana benzetiyo eşim diyoki küçükken benim yüzümde yuvarlaktı diyorum ne kıskanç sın :))

kızlar biberon alan varmı ben dün aldım chicco nun 250 ml cam kauçk emzikli ama bi arkadaş bu büyük hastanede gerekirse bunu kullanamazsın dedi ama bide küçükmu almak lazım şimdi bilemedim

ben de bu konudan muzdaribim, pijamalarımı hep S beden almak zorunda kaldım, çünkü M bedenlerin bile boyu kolu uzun geliyo, omuzları büyük oluyo. şimdilik small oluyor, bana da satanlar hep dedi ki; bu pijamaları doğumdan sonra giyeceksin ve doğumdan sonra karnın inecek, en fazla bu altı aylık hamile halin kadar kalırsın dediler, ben de uydum valla onlara aldım ikisini de small, inşallah olur.

kızlar biberon alan varmı ben dün aldım chicco nun 250 ml cam kauçk emzikli ama bi arkadaş bu büyük hastanede gerekirse bunu kullanamazsın dedi ama bide küçükmu almak lazım şimdi bilemedim

ben de aynısının küçüğünü aldım, bana da büyüğünü al bu küçük, çabuk büyüyecek demişlerdi, ama ben tutması daha kolay olur diye küçüğünü aldım sanırım 150'lik. Bence çok da fark etmiyor, herkes bişey söylüyor işte.

Benim pijamalarm XS ve S şimdi eşiminkilerden giyiyorum üstler olmuyo ama şükür altlar oluyo bende hamiŞ gecelik pijamalari S yada M alicam şimdi L giysemde göbek gidecek sonuçta

ben babalar günü hediyesini aldım bile , pijama takımı aldım eşime bebeklerimizden hediye dedim. oda bana anneler gününde ayakkabı almıştı.

ben de aynı biberonu aldım 0+ yani yeni doğan yazıyor üzerinde niye kullanamıyalım ki anlamadım

Benim pijamalarm XS ve S şimdi eşiminkilerden giyiyorum üstler olmuyo ama şükür altlar oluyo bende hamiŞ gecelik pijamalari S yada M alicam şimdi L giysemde göbek gidecek sonuçta

small giyiyorsan zaten large olmaz, deneyince görürsün, ya s yada m almak lazım yine. ama bana m olmadı, bi yandan da seviniyorum, bak hala small giyiyorum diye.

bende kesinlikle böle düşündüm canm doğumdan önce ne kadar giyecem sanki asıl doğumdan sonra kullanıcam S bile olmuştu M aldım yinede zaten biraz popodan yapıştı ama oda penyesindendir diyorum değiştirmiyim en iisi sonra çok büyük olacak

ben babalar günü hediyesini aldım bile , pijama takımı aldım eşime bebeklerimizden hediye dedim. oda bana anneler gününde ayakkabı almıştı.

Bebişlerini yesinler . Bende ikizim erkek kardeşim var kardeş diyorum çünkü 5dk önce doğmuşm. Bende ikiz çok istedim ama nasip değilmiş . Çok güzel bi duygu o aradaki ilişkiler diğer kardeşlerden farklı oluyo . Biz çok iyi anlaşıyoruz halada öyle. Biz dost arkadaş sevgili her konuda paylastik . Şimdi ikizim askerde seni gördükçe aklıma geliyo çok özledim onu . Bebişlerin ve sen iyi bakın kendinize

bende bilerek büyük aldımki bi aksilik olmazsa zaten çok küçükken kullanmayacak büyük olsun istedim ama bencede herkes bişey diyo emziğin deliği o kadar küçükki önemli olan akışı zaten
ben de aynı biberonu aldım 0+ yani yeni doğan yazıyor üzerinde niye kullanamıyalım ki anlamadım

canım ben o +0 yazısını çok aradım bulamadım o yüzden tedirgin oldum ama nette araştırdım aynı biberon için +0 yazıyodu şimdi içim rahatladı zaten ilk başlarda kullanmaya gerek kalmaz inş

small giyiyorsan zaten large olmaz, deneyince görürsün, ya s yada m almak lazım yine. ama bana m olmadı, bi yandan da seviniyorum, bak hala small giyiyorum diye.

Aynen doktor dedi bu aldığın kilolar gebe kalmadan önce alman gereken zaten dedi. Bundan sonraki hamilelikte aldın sayıcam dedi bende sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…