anladım canım doğum tarihlerimiz aynı işimiz aynı:) bende harita teknikeriyim yani çizim yapıyorum bende:) belediye de çalışıyorum 3 senedir bende:)
Eki Görüntüle 443200 Eki Görüntüle 443201 Eki Görüntüle 443202 Eki Görüntüle 443203 Eki Görüntüle 443204 Eki Görüntüle 443205 Eki Görüntüle 443206 Eki Görüntüle 443207 Eki Görüntüle 443208 Eki Görüntüle 443209 Eki Görüntüle 443210 Eki Görüntüle 443211 Eki Görüntüle 443212 Eki Görüntüle 443213
bunlardaa en sonn alıncak lıstemdekı ıvır zıvırlar sukur alısverıss bıttı ( sımdılık )
ya nedenini tam bilmiyorum tatlım ama bi kaç kişiden duymuştum iyi değil çocuğa ateş ismini koymak die ... tabi tam olarak nedenini bende bilmiyorum hatta doğadan isimler koymayı peygamberimiz yasaklamış sanırsam bende yağmur koyacam ama oda yasaklılar arasında tabi araştırmak lazım yinede
Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum
gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..
herkese günaydın annişleeer..benim kızım resmen karnımda show yapmaya başladı 3 gündür..dün akşam karnımı seyrettim resmen dalgalanıyodu öyle bi hareketlendiki bizim zilli çok şaşırıyorum bazen dışardan çok net görünüyo artık yaptıkları tabi babamızda çok mutlu bu durumdan çok güzel bi duygu ya..Allah ım herkese yaşatmayı nasip etsiiinnn
Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum
günaydın canım, evet ya, nasıl rastgeldi, kan cektı demekkı:)))
senin iimiş, beledıye ii nede olsa, benım ozel fırma sıkıntısı cook oluyo,küçük yer oldugu için.. bende mimari proje ciziyorum, yapı ogrtmenlıgı gazıden mezunum ama atama yok, bi iişe yaramıyo yani
beledıyedekı projelerımızın takıbını de yapıyorum, on onay ıcın ruhsat ıcın fılan, boyle yanı, ama şimdi inşaatlar yapılıyo, aldık ruhsatlarını, bende boş boş oturuyorum, bu boşluk bı yerden snra sıkıyo ınsanı
herkese günaydın annişleeer..benim kızım resmen karnımda show yapmaya başladı 3 gündür..dün akşam karnımı seyrettim resmen dalgalanıyodu öyle bi hareketlendiki bizim zilli çok şaşırıyorum bazen dışardan çok net görünüyo artık yaptıkları tabi babamızda çok mutlu bu durumdan çok güzel bi duygu ya..Allah ım herkese yaşatmayı nasip etsiiinnn
gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..
sıparısle aldım cnmm bakalım mennun kalırsam devamı alıcam. bende sıvı sabununu kullanıyorum alerjım oldugu ıcın mennunumm sımdılık dogal olması en gusel yanı..Güle güle kullansın Elifin canım.. Canım ya ersağın bebek şampuanı da var mı? Sipariş üzerine mi getirtirdin yoksam satıldğı yer var mı benim bildiğim kadar yok. Ben ersağın bi kaç ürününü kullanıyorum da çok memnunumm :)
emzık kutusu cnmOoo hepsini tamamladın sen valla. Güle güle kullanin elifle tatlım. O wee pembe top ne kız
Ilk başlardan beri devam ediyo herhalde sonuna kadar sürecek gibi
ewet ya kan çekmiş:):) atama yok canım malesef geçen sınawda eşek gibi çalışdım 82 aldım atama olmadı 91 we üstünü atadılar çok kolay ya 91 almak zaten:) yok canım artık diplomalar bişe getirmiyor:) bir yönden iyi olmuş bu halinle ordan oraya nasıl koşturacaktın.. bizim burası büyükşehir ama küçük yerlerde fen işlerinin yaptığı bütün işler bizim üstümüzde öyle diyeyim:) bilmem mi özeli 3 seneye yakında özel de çalışdım.. canımı çıkarıyorlar kapris izin hersey sorun sabah 8 de işe gidip gece 11 11 30 a kadar çalışıp sonra sabah tekrar 8 de işe gittiğim günler çok yani:) zaten şükrediyorum şimdi belediyede olmasam çok zor olurdu hamilelik.. canım kısmen rahatım ama bende sözleşmeliyim canımızı okuyorlar yani 3. sınıf watandas gibi dawranıyorlar:) mesela bu sene maaşımıza -400 zam yaptılar:) herkesin ki artar bizimki azalıyor:)
Herkese öpücüklü günaydınlarrr:)
Kızlar kaç gündür uğrayamıyorum temizlik bitirdi beni bugün Allah nasip ederse abimler memleketten geliyor daha bitiremedim ama az kaldı... Benim tosuncuğumda gayet iyi çok şükür.. Bu arada daha tartıya çıkmıyorum
Sizler nasılsınız bebişleriniz nasılll...
Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo(kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo
Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo(kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo
sıparısle aldım cnmm bakalım mennun kalırsam devamı alıcam. bende sıvı sabununu kullanıyorum alerjım oldugu ıcın mennunumm sımdılık dogal olması en gusel yanı..
emzık kutusu cnm
allah yardımcın olsun cnm cok zor bılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?