• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anladım canım doğum tarihlerimiz aynı işimiz aynı:) bende harita teknikeriyim yani çizim yapıyorum bende:) belediye de çalışıyorum 3 senedir bende:)

günaydın canım, evet ya, nasıl rastgeldi, kan cektı demekkı:)))
senin iimiş, beledıye ii nede olsa, benım ozel fırma sıkıntısı cook oluyo,küçük yer oldugu için.. bende mimari proje ciziyorum, yapı ogrtmenlıgı gazıden mezunum ama atama yok, bi iişe yaramıyo yani:(
beledıyedekı projelerımızın takıbını de yapıyorum, on onay ıcın ruhsat ıcın fılan, boyle yanı, ama şimdi inşaatlar yapılıyo, aldık ruhsatlarını, bende boş boş oturuyorum, bu boşluk bı yerden snra sıkıyo ınsanı:(

Güle güle kullansın Elifin canım.. Canım ya ersağın bebek şampuanı da var mı? Sipariş üzerine mi getirtirdin yoksam satıldğı yer var mı benim bildiğim kadar yok. Ben ersağın bi kaç ürününü kullanıyorum da çok memnunumm :)

ya nedenini tam bilmiyorum tatlım ama bi kaç kişiden duymuştum iyi değil çocuğa ateş ismini koymak die ... tabi tam olarak nedenini bende bilmiyorum hatta doğadan isimler koymayı peygamberimiz yasaklamış sanırsam bende yağmur koyacam ama oda yasaklılar arasında tabi araştırmak lazım yinede

AAA desene bizimkiler adaş olacak bende kızımın adını YAĞMUR koymayı düşünüyorum oğlumun adı da POYRAZ doğa isimleri koymanın yasak olduğunu bilmiyordum oğlumun kulağına biz ismini AHMET POYRAZ okumuştuk kızımda da rüyamda büyük büyük harflerle KEVSER adını gördüm onun kulağına da KEVSER YSĞMUR okutacağım kısmet olursa

Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum :(

Canım çok geçmiş olsun ay Allah korumuş iyi ki uyanmışın... Bizim de eve biz yokken girmişti hırsız Allah'a havale ediyorum haksız yoldan kazanç sağlamak isteyen asalak insanları...:47::47::47:

gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..:43::43::43::43::43::43::43::43:gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..:5::5::5:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: Benimde gözlerim doldu ha annemi özlediimmmmm :5::5::5: Allah kavuştursun canım.. benimde abimler gelecek gelmeleri güzelde gitmeleri kötü :5:14::14:

herkese günaydın annişleeer..:3: benim kızım resmen karnımda show yapmaya başladı 3 gündür..dün akşam karnımı seyrettim resmen dalgalanıyodu :52:öyle bi hareketlendiki bizim zilli çok şaşırıyorum bazen:52: dışardan çok net görünüyo artık yaptıkları:21:tabi babamızda çok mutlu bu durumdan:nazar::nazar:çok güzel bi duygu ya..Allah ım herkese yaşatmayı nasip etsiiinnn:nazar:

herkese günaydın annişleeer..:3: benim kızım resmen karnımda show yapmaya başladı 3 gündür..dün akşam karnımı seyrettim resmen dalgalanıyodu :52:öyle bi hareketlendiki bizim zilli çok şaşırıyorum bazen:52: dışardan çok net görünüyo artık yaptıkları:21:tabi babamızda çok mutlu bu durumdan:nazar::nazar:çok güzel bi duygu ya..Allah ım herkese yaşatmayı nasip etsiiinnn:nazar:

Günaydın... Benimkide öyle bi durduğu yerde durmuyor ya dönüp duruyor bazen karnım böyle bişe beliriyo diyom poposu herhalde :1::1: Amin aminnnnn.... Rabbim olmayanlarada hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bize de zamanında kucağımıza sağ salim almayyınasip etsin... Aminnn :))

Kızlar gece gece bir olay atlattıkki sormayın. Normalde 12de sızan ben bugece uyuyamadım. Dön allah dön hadi camlar açık kalsın dedim. Annemlerdeyim buarada. Yazın hiiç Cam kapı kapanmaz. Yarım saat önce hafiften uyumuşum. Gözlerimi bi araladım camın perdesini biri araıyor. Kimo baba falan derken atlama sesi aşağıya. Bende önce çığlık sonra babaaaa diye avaz avaz bağırma. Sonra hırsızın koşa sesleri. Bizimkilerde rüya görüyorum sanıyorlarmış. Anca koştular ama giden gitti. Allahtan içeri giremedi. Ben içerdeyken uyansam geride kaçamaz allah korusun gerisini düşünmek bile istemiyorum :(

çok geçmiş olsun canım ya..okurkuen resmen ağzım açık kaldı:18: Allah korumuş valla aman dikkatli olun:50:

günaydın canım, evet ya, nasıl rastgeldi, kan cektı demekkı:)))
senin iimiş, beledıye ii nede olsa, benım ozel fırma sıkıntısı cook oluyo,küçük yer oldugu için.. bende mimari proje ciziyorum, yapı ogrtmenlıgı gazıden mezunum ama atama yok, bi iişe yaramıyo yani:(
beledıyedekı projelerımızın takıbını de yapıyorum, on onay ıcın ruhsat ıcın fılan, boyle yanı, ama şimdi inşaatlar yapılıyo, aldık ruhsatlarını, bende boş boş oturuyorum, bu boşluk bı yerden snra sıkıyo ınsanı:(

ewet ya kan çekmiş:):) atama yok canım malesef geçen sınawda eşek gibi çalışdım 82 aldım atama olmadı 91 we üstünü atadılar çok kolay ya 91 almak zaten:) yok canım artık diplomalar bişe getirmiyor:) bir yönden iyi olmuş bu halinle ordan oraya nasıl koşturacaktın.. bizim burası büyükşehir ama küçük yerlerde fen işlerinin yaptığı bütün işler bizim üstümüzde öyle diyeyim:) bilmem mi özeli 3 seneye yakında özel de çalışdım.. canımı çıkarıyorlar kapris izin hersey sorun sabah 8 de işe gidip gece 11 11 30 a kadar çalışıp sonra sabah tekrar 8 de işe gittiğim günler çok yani:) zaten şükrediyorum şimdi belediyede olmasam çok zor olurdu hamilelik.. canım kısmen rahatım ama bende sözleşmeliyim canımızı okuyorlar yani 3. sınıf watandas gibi dawranıyorlar:) mesela bu sene maaşımıza -400 zam yaptılar:) herkesin ki artar bizimki azalıyor:)

amin canım, ONLARI BİZE VEREN ALLAHA şükürler olsun,
ayy bak senin yaramaza, bu ara kudurdular desene:))))
bende dün gece yattım, babası uyudu, bır oynuyo benım velet, oglum sen annenle oynuyomusun sende uyumadınmı kuzum dıye hem SEVDİM, hem AĞLADIM SEVİNÇTEN;)

Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo :((kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo

inanmıyorum of çok kötü ya geçmiş olsun canım..hayır insanın babasının atladığını düşünmesi çok kötü allahtan çocuğu düşürmedin..valla olur mu olur uyku haliyle..dikkatli olun canım allahtan bizim ev 5.kat...
yani herşey olabilirdi hırsız içeri girdiğinde allah korumuş seni bebeğini ...

gunaydın kızlar 4 gundur annem bızdeydı azonce yolcu ettıkk yarım saattır aglıyorumm ..:43::43::43::43::43::43::43::43:gıderken balkondan baktımm 1okere donup donupp el salladıı.. anne olmakk bole bısey sanırımm ...uzakta yasamak cok zor gercektenn ..:5::5::5:

canım allah kavuştursun inş.en kısa zaman da yine..anne baba kardeş özlemini,ykluğunu bende bilirim..anne hakkı ödenmez diyee boşa dememişler...

Güle güle kullansın Elifin canım.. Canım ya ersağın bebek şampuanı da var mı? Sipariş üzerine mi getirtirdin yoksam satıldğı yer var mı benim bildiğim kadar yok. Ben ersağın bi kaç ürününü kullanıyorum da çok memnunumm :)
sıparısle aldım cnmm bakalım mennun kalırsam devamı alıcam. bende sıvı sabununu kullanıyorum alerjım oldugu ıcın mennunumm sımdılık dogal olması en gusel yanı..
Ooo hepsini tamamladın sen valla. Güle güle kullanin elifle tatlım. O wee pembe top ne kız
emzık kutusu cnm:1::1::1::1::1::1:
Ilk başlardan beri devam ediyo herhalde sonuna kadar sürecek gibi

allah yardımcın olsun cnm cok zor bılıyorumm

Son düzenleme:
ewet ya kan çekmiş:):) atama yok canım malesef geçen sınawda eşek gibi çalışdım 82 aldım atama olmadı 91 we üstünü atadılar çok kolay ya 91 almak zaten:) yok canım artık diplomalar bişe getirmiyor:) bir yönden iyi olmuş bu halinle ordan oraya nasıl koşturacaktın.. bizim burası büyükşehir ama küçük yerlerde fen işlerinin yaptığı bütün işler bizim üstümüzde öyle diyeyim:) bilmem mi özeli 3 seneye yakında özel de çalışdım.. canımı çıkarıyorlar kapris izin hersey sorun sabah 8 de işe gidip gece 11 11 30 a kadar çalışıp sonra sabah tekrar 8 de işe gittiğim günler çok yani:) zaten şükrediyorum şimdi belediyede olmasam çok zor olurdu hamilelik.. canım kısmen rahatım ama bende sözleşmeliyim canımızı okuyorlar yani 3. sınıf watandas gibi dawranıyorlar:) mesela bu sene maaşımıza -400 zam yaptılar:) herkesin ki artar bizimki azalıyor:)

:))), AYY OYLE VALLA bizimde 90 larda almamaız lazımkı girelım devlete ait bi kuruma, oda cok zoor zaten. benmde maaşım 1,5 senedır aynı, ama herseye zam geldi, evlendıkten snra bıkac bıyere borc vardı onlarda bırı mayısta bıttı bırı nısanda bıttı, yenı yenı rahata cıkıcaz, annemlerin evinde oturuyoruz, onlarda dıger evın kredısını ödüyolar, oyuzden 5,6 sene daha kıra verıcez,o kredı bıtene kadr..zaten kıra yada odeme olunca 2kişi calısmak zorunda kalıyo, oyuzden cıkamıyorumda işten..
nee -400 mü bende onu tire sanmıstım, herkesınkı artar bızımkı azalıyo yazmasan anlamıcaktım valla canım, onasıl oldu oyle ya, valla hiç duymamıstım, sizinkilerde bı alemmiş kuzum.

Herkese öpücüklü günaydınlarrr :16::16: :)

Kızlar kaç gündür uğrayamıyorum temizlik bitirdi beni bugün Allah nasip ederse abimler memleketten geliyor daha bitiremedim ama az kaldı... Benim tosuncuğumda gayet iyi çok şükür.. Bu arada daha tartıya çıkmıyorum :33::33::33:

Sizler nasılsınız bebişleriniz nasılll...

ya sizi duyunca kıskanıyorum hee..kocam senin hamurun yok diyordu da inanmıyorum...maşaallah kaç gündür temizlikle uğraşıyorsun hamile hamile..nerden buluyorsun bu enerjiyi anlamadım ki:44::44::44:ben bi iki ev toplasam ay yoruldum deyip deviriyorum totoyu:1::1::1: meleğim de çok iyi dün akşam kıpır kıpırdı ama şimdi uyuyor sanırım...

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar nasılsınz ya benm bebıs bu ara cok harket etmıo oncekı gbı deıl az bısı edıo eskısı gbı tekmelemıo :((kendımı korkutmym normaldır hep harktlı olck degıl ya dyrm ama oncden okdr harktlydıkı gece uyuyamıydm harktlrnden sımdı sallıyorum karnımı durtyrm ole harket edıo

Günaydın canım.. Korkma Allah ın izniyle bişeyi yoktur. Geçen hafta benim de öyle oldu iki gün hissedemedim doktora gittim. Bişeyi yok gayet iyi dedi. Sandalyede çok oturmuştum ondan öyle olmuş. Kendini yorma, sandalyede oturuyorsan muhakkak arkana yastık koy ve imkanın varsa çalıştığın yerde ayaklarını biraz da olsa uzat... Bizle beraber kuzucuklar da yoruluyor herhalde.. Dün biz kızımla temizlik yaptım bneim belim koptu maşallah tosuncuğum sabah çat çut başladı vrumaya o yorulmamış yani:nazar: :1::1:

Ne zaman izne ayrılıyorsun sen canım?

buyuduklerı ıcın yerlerı azaldı cnm daha agır hareket edıolar sımdı.. her bebek aynı olmazz ablamın bebegı 9 aylıkken bıle kıpırdamazdı pekk uykucuydu sanırm :1::1::1::1:senınkıde ole olmmasınnn .. bosunaa korkmaa tatlı bısıler yee uzan bakalım :17::17:

sıparısle aldım cnmm bakalım mennun kalırsam devamı alıcam. bende sıvı sabununu kullanıyorum alerjım oldugu ıcın mennunumm sımdılık dogal olması en gusel yanı..

emzık kutusu cnm:1::1::1::1::1::1:

allah yardımcın olsun cnm cok zor bılıyorumm

suksuk gunaydın canım, allah kavustursun,, ohh ne guzel bıtırdın valla alısverısı, darısı benım ve dıger yapmayanlarn basına:))

of ya benim kızım hep aşağı da hareketlerini göremiyorum artık :25::25:

Back
X