2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canım ben de saldim da nerden toparlarsam ordan kar

Kardeşin değil sadece atıyorum Mehmed in kardeşi diye bahsetmen daha yararlı olurmuş bebekten bahsederken filan.unut bebeğin adını bir süre o mehmedin kardeşi(bbuyugun adı ne bilmediğim için boyle ornekledim)

Üzerini bebekliginden bu yana aci yo r .Kolsuz tulumlar ise yarıyordu şimdi o tür şeyleri giymeyi reddediyor. Valla kalkarsak örtüyoruz üzerini.yyoksa öyle yatar sabaha kadar

Biz de Hastayız oglusla kaptık o salgindan galiba bir haftayı geçti iyilesemedik. Ondan bana bulaştı ama.

napçaz bu kiloları toparlamaya başladım ben neyseki

77 ile hamile kalmıştım ege'ye 93 le doğum yaptım şükür 68,5um şuan
Bende ecede 87 ile hamile kaldım.78 îlr 5.ayımı bitirmişim.doğuma gitmeden tartıldım 81 dim eve geldim tartıldım.76 idim.çok hızlı kilo alırım ve veririm yeterki istiyim yanı.biz ailecek gebelikte kilo veriyoruz.annem ben kardeşim. her doktora sorduk stoktan yiyorsunuz o yüzden veriyorsunuz diyor.iştah kesildiği içîn.şuam kaç kg sun diye hiç sorma ama

Tulincimm napican kiloyu canim ya gerci boyun uzunsa az gelebilir kilon o da var, metabolizmana hayran kaldim

Tulincimm napican kiloyu canim ya gerci boyun uzunsa az gelebilir kilon o da var, metabolizmana hayran kaldim
Yok canım uzun boylu değilim 1.65 im ama zayıf duruyorum 53 gibi de durmuyorum aslında garip yani. Yediğim öyle yaramıyor bana ancak tıkabasa yicem aylarca öyle 1-2 kilo alıyorum. Hamilelikte az almadım aslında 18 kilo aldım ama hepsi gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…