2012 Ekim bebekleri büyüyor

haa hayyy en çok korunması gereken benım sanırım 2 çocuk bıde 3, olursa aman allahım 20 lı yaslarımı 3 çocukla gecırmek düşünemıyorum bıle allahım olmayanlara versın.sanırım netur korunma yontemı varsa hepsını uygulucam ben onlem amaclı ne olur neolmaz

bu arada kızımı görmeye komsularım gelıyor ara ara ugrarım

gecen yıll gıttıgım anne bebek fuarı bu senede var.17-20 ocak 2013 cnr expo da anne bebek fuarı var.cok buuk degıl ama zevklı bır fuar....haberını olsun.gırıs gecen sene10 tl ıdı..

kız adasımız ne yapıyor?bızım mınık ece yıkandı uyuyor...

Ne guzel birlikte resminizi koymussun citir anne seni :KK34:
Benim kiz uyuyor simdilik evde de temizlik var ev kendine geliyor cok sukur ben nerde yapicam yemek yemeye firsat bulamiyorum bazen pek duzeni oturtamadim
Yarin doktor kontrolumuz var bugun tam 1 aylik olduk :nazar::nazar::nazar:

Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:

Ay aynı şeyi 10 farklı şekilde sormuşum ama çok şaşırdım.

Kızlar ilişkilerden bahsetmişsizin... Kanamanız bitti mi ki eşleriniz ısrar ediyor. Benim kanamam mı çok sürdü yoksa? Bugün 20. günüm hala devam ediyor. Yoksa bende bir problem mi oldu ? Birde bu 40 çıkınca değil miydi kanamanın bitmesi ? Ben mi yanlış biliyorum? Sizin kanamalarınız bitti mi ?:26:

Benim 30 gun oldu ama hala kanamam devam ediyor biraz da miktari artti :KK50: ben zaten 40 mizin cikmasini bekleyecektim ama bu korkulardan herhalde bir sure daha giremeyecem iliskiye esimle :KK50: zaten benimki baski falan yapmiyor ben rahatim simdilik :KK34:

selam annişler 12 günlük küvezin ardından tekrardan evimizdeyiz oglumla dinlendik coksükür Allah bidaha göstermesin o günleri ..

selam annişler 12 günlük küvezin ardından tekrardan evimizdeyiz oglumla dinlendik coksükür Allah bidaha göstermesin o günleri ..

Benim kiz uyuyor simdilik evde de temizlik var ev kendine geliyor cok sukur ben nerde yapicam yemek yemeye firsat bulamiyorum bazen pek duzeni oturtamadim

ahh ahh yarama bastın sankı 8 aydır evde yokum evın halını ve 8 ay boyunca gıydıgımız esyalar valızlerı duşun hala yerlesıyorum çamasır yıkıyorum temızlık perdeler yıkanıyor camlar sılınıyor mutfak dıptemel yaptım.kadın tuttuk babası amelıyata gırmış son dk haberımız oldu esım sagolsun beraber yapalım dedık cunku tozdan mafolduk kadını bekleseydık 2 gun hasta olurduk bıyandanda 2 çocuk 1 eş onlara bak yemek hazırla ooo anlat anlat bıtmez tabı sabah 5 te mesaım baslıyor

cnm benım ılk dogumumda kanamam olmadı yasımızın kuçuklugu ıle bılmıyorduk 40 çıkıcak dıye 5. gun bırlıkte olmuştuk bu dogumumdada bı kesıldı bı geldı o sekılde devam edıyor

Supremee gözüm adın canım rabim bir daha evladından hic ayırmasın ins :)
Benim bügün 19 gün oldu hala devam ediyor kanamam iliskiden bende cok korkuyorum ensen 7. Ayın sonunda olmuştu nerdeyse 3 ay olacak zaten en son oldugunda da acımıştı niye bilmiyorum bende vajinusmus dan cok korkuyorum Allah korusun ama normal dgm yapanların korkuları daha çoktur sanırım orası cok aciyacak gibi hissediyorum hep :S
Bu arada oglusum yıkandı uyuyor Misil misil :) rüya görüyor agliyor gülüyor korkuyor rüyasında Allah'ın basil bi mucize bu izlemeye doyamiyorum kuşumu Yaa :)

merhaba arkadaşlar hepiniz bebişlerinizi sag saglim kucaklarınıza aldınız allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlemize benim bi sorum olucak salı günü 2 cm açıklıgım oldugunu söledi doktorum aranızda hiç açıklıgı olupta ne kadar sürede doguranlar oldu merak ediyorum doktorum her an olabilir olmazsada 10 gün sonra sunni verip dogumu yapabiliriz dedi bebişim 2800 olmuş bu arada napsam bilemedim

mutavazı olamıycam cıtır anneyım daha 22 yaındayım.ben daha evıme gıdemedım kaynanamda kalyorum dolayısıyla ıs yapmıyorum...ama herseye karısıyor cıldırmak uzereyımm..daha kızımı hıc dısarı cıkarmadım hava ne guzel bız evdeyız..ası olucaksınız yarın yanıı...

Bende sezaryenliyim ama benim doktorum kardes dusunuyorsaniz 1 sene sonra yapin dedi oyle 2 sene beklemen gerek demedi yasim geregi fazla beklememem gerekiyormus spiral takariz istersen dedi ama 1 sene sonra yapacaksan bebek simdi takmanin alemi yok dedi valla bu kadar kisa aralikla kardes yapar myim kizima hic bilemiyorum daha dogrusu ikinciyi pek dusunmuyorum 1 tane de yeter aslinda adam akilli bakilabilmesi acisindan hem ikinci olursa kizim ikinci plana duser diye korkuyorum ben haliyle ilgi hep bebekte oluyor yaa o yuzden cok kararsizim ilisikiye baslarsak esim korunucak sonrasina da kesin karar verirsem istemedigime dair spiral taktira bilirim kayinvalideme kalsa ikinciyi mutlaka dogurmaliymisim kardessiz olmazmis ama ben kendime guvenemiyorum bakma konusunda cok zor omur boyu sorumluluk
eğer ev hanımı olsaydım araları 3 yaş olacak şekilde planlardım 2.yi. ama şimdi bilemiyorum.. memlekette de değiliz.kreş yaşına kadar annem bizimle kalmaya geldi.. düşünsene annem tam evine gidiyor ben arıyorum anneeeeeee hamileyim:KK37::KK37::KK37: bakalım zaman ne gösterir,bilinmez..ne demişler ''hayat,biz planlar yaparken başımıza gelen şeydir.''

benim kanamam 10 gün kadar sürdü,günlük ped kullanıyorum şu an,ara ara azıcık kahverengi bulaşıyor,çok nadir olarak..

bende normal dogum yaptim, benim kanamam 5 gun surdu simdi kahverengi leke gibi geliyor o da ara ara. dogumda da cok kanamam olmamis benim sadece 1 su bardagi kadar kanamam olmus.

bende normal dogum yaptim, benim kanamam 5 gun surdu simdi kahverengi leke gibi geliyor o da ara ara. dogumda da cok kanamam olmamis benim sadece 1 su bardagi kadar kanamam olmus.

benimde kanamam 21. günde kesildi sonrasında olmadı...bu sabah bi baktım adet olmuşum...normalde adet günüm ayın 29 u ile 1 i arası olurdum çok şükür doğum sonrasında bir düzensizlik olmadı..

kızlar kanamadan bahsetmişsiniz bana dr 40 gün azalır gelmez gelir öyle gider dedi benimde dediği gibi geliyo bigün geliyor bigün az bigün hiç yok öleee gidiyor ilişkiden bahsetmişsiniz 40 gün lohusayız kızlar dinen caiz değil diye biliyorum ben yoksa 40 gün sonrada kanamanız devam edebilir o özür kanı oluyor ben bu kadar biliyorum

Benim 30 gun oldu ama hala kanamam devam ediyor biraz da miktari artti :KK50: ben zaten 40 mizin cikmasini bekleyecektim ama bu korkulardan herhalde bir sure daha giremeyecem iliskiye esimle :KK50: zaten benimki baski falan yapmiyor ben rahatim simdilik :KK34:

Ozaman benim de normal demektir... Bazen azalıyor bitecek herhalde diyorum. Sonra dışarı çıkıyorum yürüyüş falan yapınca veya iş yapınca artıyor.. Ben de benim bir anormallik mi oldu diye düşünmüştüm...

Aminnn canım benim. İnşallah önümüzdeki zamanları güzellik, sağlık içinde yaşarsınız yavrunla.

cnm benım ılk dogumumda kanamam olmadı yasımızın kuçuklugu ıle bılmıyorduk 40 çıkıcak dıye 5. gun bırlıkte olmuştuk bu dogumumdada bı kesıldı bı geldı o sekılde devam edıyor

Canım 40'ı neden beklemek gerekiyor onu da anlamadım. Kanama olmuyorsa ne engel var acaba? Tıbbi olarak da böyle bir zorunluluk var mı acaba ? Hani rahimle ilgili mikrop kapabilme ihtimali falan mı var acaba :S

eğer ev hanımı olsaydım araları 3 yaş olacak şekilde planlardım 2.yi. ama şimdi bilemiyorum.. memlekette de değiliz.kreş yaşına kadar annem bizimle kalmaya geldi.. düşünsene annem tam evine gidiyor ben arıyorum anneeeeeee hamileyim:KK37::KK37::KK37: bakalım zaman ne gösterir,bilinmez..ne demişler ''hayat,biz planlar yaparken başımıza gelen şeydir.''

benim kanamam 10 gün kadar sürdü,günlük ped kullanıyorum şu an,ara ara azıcık kahverengi bulaşıyor,çok nadir olarak..

OOhhh sen rahatsın yani.. Benim de aşırı değil. Günde 1 bazen de 2 ped kullanıyorum. Yalnız iş yaptığım zaman veya dışarı çıkınca artıyor...

Sen de rahatsın yani. Ben sezeryan oldum. Kanamam hala devam ediyor. 20. gün bugün.

Kizlar slm bugun hepatit asimizi olduk oglum cok agladi icim gitti.milupanin rezene cayini aldim ogluma kullanan varmi ne kadar kac kere vermem lazim gunde?

X