2012 Ekim bebekleri büyüyor

Rabbim bir an once sifasini versin kiyamam yaa kilosu gayet guzel canim onceki ay kac klo idi ki buyumedigini dusunuyorsun:44:
simdi olmusmu
Eki Görüntüle 644114 Eki Görüntüle 644116 Eki Görüntüle 644117

Geçmiş olsun şekerim maşallah maşallah kuzuya kocaman olmuş. acil şifalar diliyorum. Senide en kisa zamanda bekliyoruz.

Rabbim bir an once sifasini versin kiyamam yaa kilosu gayet guzel canim onceki ay kac klo idi ki buyumedigini dusunuyorsun:44:
simdi olmusmu

Bende telefon dan girdiğim için görmemiştim ama simdi olmusmaşallah nazar değmesin ne güzel çıkmış. Tavsaninida yesinler:)

simdi olmusmu

E yanilmamisim masallah rabbim korusn cok tatli :) biz gecen ay 7200 idik hasta olmadan 7800 idik simdi 7500 donuyoduk zipliyoduk ruh gibi yatar olduk dun biraz ziplamaya basladi gulmeye agulamaya iste bnimde yuzum guldu yani rabbim butun kuzulara sifa versin gripte olsa anne olmak boyle bisry demkki rabbim hic kimseye dermansiz hastalik vermesin kuzularimizi korusun :)

aç canım , hem daha fazla kişi oluruz , sadece ekim anneleri olmasın , taze anneler olabilir bence ismi , taşınalım burdan , değişiklik iyi gelir hepimize sizler ne dersiniz kızlar ?

bizde zimaks kullanıyoruz canım 3 mg. çekiyorum şırıngaya , bizde 7 gün kullanıcaz , hiç sevilcek gibi değilki , kokusu güzelde tadı bi acayip ama o anlamadan oyunla moyunla sıkıveriyorum ağzına şırıngayla

akıl küpü bunlar şimdiden bizimkide tozdu canım , su ile karıştırdık ama çok katıda değil , şırıngaya çekiliyo yine

atopiclear kullnın canım cok ii hemde kalıcı çözüm kızımda cok wardı we sımdı gectı 15 gun kullandım merhemini sürdüm kafgasını sıldım we tamamen yok oldu

masallah yurumeyi hevesli kuzun. boyu kacki omerin cnm. kilosu orantilidr boyuyla. ben tam iyilesti diyirum artik bi bakiyorm ertesigun yine hapsiriyo anlamadm gitti. yarn kontrolmz var. ins enfksiynu gecmstr. buarada saol cnm sordugun icin.

çok geçmiş olsun miniğine ama endişelenme bu kadar , bende tersine kızım tombul birkızmı olucak endişesi var

ozledık senıı canım yerles de gel artıkk elıf su mınnosuna a gecmıs olsunn canmm
saolun kızlar pozıtf yaklasımlarnz ıcın moral olduuu......
kılo ve boy olarak normal sınırlarda zaten burdakı bebıslere nazaran mınıs ıstee
napalım nasıbı bu kadarmıss canı sagolsun mercımegımınnn
kutsev,,,
omercıgın ne tatlı ne mutlu bı bebek oleeee 41 kere masaallah
benım kızımın erkek versıyonu tamm benım kızımda baba tarafının mırası olarak vucuduna gore buyuk azcık kafası
yuzu ynakları dolgun yuzunu goren tombıs dyo ama kıyafetler bı cıkınca yavru kus kadar kalıyoo
bnm esımde boylu posludur ben mınyonum kafası harıc bana cektı kuzucugum zannımcaa
aç canım , hem daha fazla kişi oluruz , sadece ekim anneleri olmasın , taze anneler olabilir bence ismi , taşınalım burdan , değişiklik iyi gelir hepimize sizler ne dersiniz kızlar ?

bence cok cok ıyı bı fıkır... hem tasınalım hatta
burda kımın elı kımın cebınde bellı dııl saka bı yana
topıgı acan kım bu kdar sayfa oncesı kımler vardı ıcınden cıkmak mumkun dııl
bde bı eskı yenı muhabbetı gecıyo arasıra onu da anlams dıılım
basılıgı secelım hadı herkes bı tane sunsun alternatf baslıkk
yenı topıgmıze eskı yenı demeden hepımz sıfır km olarak baslayalımmm

kızlar bu arada ben katı meyve sıkacagı alacagım malum ek besın zamanı geldı cattı
var mı kullanp onerdgnız....temzlıgı kolay olanlardan
m.suyunu ıcerek aldgm enerjyı onu temzleyerek harcamk ıstemıyorum reklamda dedıgı gbı phlıps alasım var bu yuzden amaa:26::26:
henuz hıc bı pıyasa arastrması yapmadımm

slm kızlar nasılsınız?

bugün benim moralim çok bozuk rotavirüsü aşısı için sabah sağlık ocağına gittik. oğlum sadece 100 gr almış bu ay

1000-1000-700-600 diye gidiyorduk bu ay 100 gr'a düşmüş. 7200 gr şuan kilosu iyi ama en az 300 gr alması gerekiyodu dedi

işte olduğum saatlerde 2 kez anne sütü 3 kez mama veriyor bakıcımız. 90 ml mama verirken 120ye çıkardık ama yetmiyomuş işte

boyu 3,5 cm uzamış 68 cm olmuş

bu ay sonunda ek gıdaya yoğurtla başlayalım demişti geçen ay ama kilo alımı olmayınca ek gıdaya geçişi bekleticez dedi

kızlar topiğimizin adı elele büyütüyoruz veya bebeğimi büyütüyorum veya haydi anneler beraber büyütelim olabilir mi?
aklıma şimdilik bunlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…