Slm kizlar oglusum hala iyilesemedi oksuruk ve ishal ates devam ediyordu uykusuz geceler de tabi dun kulagindan biseyler akmaya basladi habire akiyo acil doktora gittik orta kulak ilthabi olmus bu sefer antibiytk verdiama oglusum gulmeye ziplamaya basladi iilesms gibi bide biz bes ayini doldurduk altinci ayina girdik kilo almayi biraktim zayiflamis 7500 kilo normal mi geri alirmi gelisim geriledimi diye cok endiseliyim sizede boyle oluyomu ben mi cok takiyorum bilemedim
kızlar muhtemelen bizi merak etmişsinizdir annemdeyiz bi suredir gecmişe gittim ancak nerdeyse 40 sayfa eklenmiş son yazdığım gönderinin uzerine hemen geri döndüm bu günehasta bebişlere allah şifa versin benim kuzumda hafif bi gribal enf.geciriyor bakalım suruba başladık iyleşcek inşallah... gün itibariylede 5ay 5gunluk oldu elif su'm... fırsat buldukca gelicem tekrar...
kızlar muhtemelen bizi merak eolmuş. sen etmişsinizdir annemdeyiz bi suredir gecmişe gittim ancak nerdeyse 40 sayfa eklenmiş son yazdığım gönderinin uzerine hemen geri döndüm bu günehasta bebişlere allah şifa versin benim kuzumda hafif bi gribal enf.geciriyor bakalım suruba başladık iyleşcek inşallah... gün itibariylede 5ay 5gunluk oldu elif su'm... fırsat buldukca gelicem tekrar...
Rabbim bir an once sifasini versin kiyamam yaakilosu gayet guzel canim onceki ay kac klo idi ki buyumedigini dusunuyorsun:44:
simdi olmusmu
Eki Görüntüle 644114 Eki Görüntüle 644116 Eki Görüntüle 644117
Rabbim bir an once sifasini versin kiyamam yaakilosu gayet guzel canim onceki ay kac klo idi ki buyumedigini dusunuyorsun:44:
simdi olmusmu
bende oyle dıyorum zaten bu dogumdan sonrakı depresyonun sırrını cozdum ben..bebegın karnında olmasına o kadar alısıyorsun kı bebek dogduktan sonra buyuk bır bosluk olusuyor..ben hala alısamadım...acıyım ben yenı topık bı ısım bulun acıyım seve seve...
canım benım fıkrım cok gereksız bende tefal clıpso duduklu var aynı zamanda buharlı pısırıcı sepetı var haslıyorum 5 dakıkada roboto atıyorum sana yemın edıyorum aynıı hazır mamalar gıbı oluyor...bence bosa masraf yapma bu sekılde hasla gecır blendırdan
yaa bende varim eskilrden askolsun. su siralr oglm ve ben hastyz pek yazaniorm. oglmun amtbytk tedavisnin sonuna geldk bugun yedincigun. cuma kontrol ins gecmstr. zimksi hic sevmdi oglm. hirgur gecti antbytk saatlerimz beni bile agltti sinirdn. kasigi gordgu gibi kafasni cevrp agmya basliodu zor bela verdigmide kusuodu siringaylada debedm ay beler neler. cok sukur bi ogunu kaldi. senin kuzu sevdimi ilaci.
ben de yildim bu antibiyotik isinden.bizimki zimaks degil, unacid diye bir antibiyotik- toz gibiydi icine su koyup karistiriyorsun, sizinki nasil surup gibi mi? bunun kivami baya koyu oluyor, kokusu da berbat. ilk denemelerde hep cikardi, sonra tekrar versemmi acaba ne kadarni cikardi bilemedim, riske atmak istemedim fazla olur diye vermedim, siringiyla denedim, o da kivami koyu diye ayarlayamadik sarr diye hizlica bogazina kacti onu da cikardi. simdi kucuk kasikla 3e boldum , 3 defada az az veriyorum ama daha kasigi gorunce anliyo agzini simsiki kapatiyor. yazik kuzulara
atopiclear kullnın canım cok ii hemde kalıcı çözüm kızımda cok wardı we sımdı gectı 15 gun kullandım merhemini sürdüm kafgasını sıldım we tamamen yok oldubiz variz caniimoglusumun bsai konak doluydu onceleri her ikamadan once bebeyagi surup yarim saat bekletip tariyordum sonra yikiyordum yavas-yavas azalmis hatda bitip gitmisdi bile sonra sunnet olunca yikamayi biraz gecikdirmeli oldum ondan beri yarim aydir yine var ama onceki gibi bol-bol degil sadece bingildak kisminda biraz da tepesinin dugum yerinde konakdan dolayi bizde sac yok keltosuuuzzz bizzz
tasekkurler teyzesiaslinda bu ay biraz duzeldi de kilo bakimindan ama biz geriyiz biraz kafasi buyuk ondan kilolu gorunuyordur
bu sabah bi kac kec kolundan tutdum 6-7 adim atmaya basladi bile erkenden yurumek sevdasina dusmus bizimki
senin oglusun nasil iyilesdimi
yerim ben onu ya maşallah paşamıza :) allah ömerini sana bağışlasınbu da minicik oglusum OMEEEEERRR
bu da minicik oglusum OMEEEEERRR
Slm kizlar oglusum hala iyilesemedi oksuruk ve ishal ates devam ediyordu uykusuz geceler de tabi dun kulagindan biseyler akmaya basladi habire akiyo acil doktora gittik orta kulak ilthabi olmus bu sefer antibiytk verdiama oglusum gulmeye ziplamaya basladi iilesms gibi bide biz bes ayini doldurduk altinci ayina girdik kilo almayi biraktim zayiflamis 7500 kilo normal mi geri alirmi gelisim geriledimi diye cok endiseliyim sizede boyle oluyomu ben mi cok takiyorum bilemedim
saglikli olsun da varsin minis olsun annesi, her bebek farkli farkli kilo aliyor, karsilastirmak zor- boy kilo oranina da bakmak lazim tabi. 500 gr iyi bence zaten, benim kizim gecen ay 500den az almisti ama doktor iyi demisti.bu ay dusmustur heralde, giderek azalir demisti kilo alimlari.
boşuna dememişler milletin ağzı torba değilki büzesin diye :)
sen canını sıkma tatlım ya.ağzı olan konuşuyo de geç.bizim insanımız çok meraklıdır boş konuşmaya.herşeyi duyma ve o insanları kaale alma.bebişini de kokla benim yerime
saolun kızlar pozıtf yaklasımlarnz ıcın moral olduuu......500 gr az degil canim gayet normal annesibiz de topigin kucuklerindeniz merak etme yalniz degilsin bizimkinin hem kafasi buyuk ama kendisi mini-minnacik babasi tarafa cekmis kafadan ama babamiz boylu-poslu ben minyonum boyda bana cekmesin deeee
insaallah asiyi da rahatlikla atlatir sirinneeen
aç canım , hem daha fazla kişi oluruz , sadece ekim anneleri olmasın , taze anneler olabilir bence ismi , taşınalım burdan , değişiklik iyi gelir hepimizesizler ne dersiniz kızlar ?
simdi olmusmu
Ben telf giriyrm o yuzden mi acamadim yinede masallah diyimm cok tatlidir eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?