- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
canım bu bılgıyı paylasmanda ne gıbı bır sakınca gordun ben merak ettım dogrusu?bubchen dıye tahmın ettım ama.canım adını burada söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama mavi tüpün içerisinde.benim kullandığım o değildi.
benım kızımda bugun oturmaya gıttık arkadasların cocukları yanında melek oldu resmen hep uyudu onlar kızlarını uyutmaya calıstı.Yok canim eskisi gibi degil cok sukurbugun sana bahsettigim arkadasim bendeydi diyo ki esra elif su aglamayi biliyor mu onun kuzusu cok agliyor da...
oooo yetıstı kızım sızlere benım kızda en son 6000 gr dı.ayın 11 de gıdıcez bakalım ne dıyıcek?Gittik cok sukur iyi dedide ben ilk aylarla kiyasladim kilosunu dusuk geldi gecen ay 5.600du simdi 6.200 olmus yanliz 600gr almisbi 6.5 bekliyordum kendimi sartlamisim galiba...
canım kusura bakma ancak cevap yazabiliyorum..ilk aylarda güzel kilo aldı..1.ayın sonunda 3500 dü.2. ayın sonunda 4450 oldu ama 3 . ay sadece 350 gr aldı 4800 dü.ilk 3 ay sadece anne sütü şimdi birde mamaya başladık..benimde şükürler olsun güzel sütüm var ama kıza yaramıyo sanırım..çok üzüldüm o az kilo alınca çok ağladım ama eldende birşey gelmiyo ne yazık ki
Canim hatirliyorum seni, gecmemis olmasi uzucu... İnsallah kremle acilir. Benim kizimda bi donem cok agliyordu bende neden olabilcegi seyleri arastirirken rastladim birde sizde duydum hic bi bilgim yok allah sifasini versin insallah cerrahi mudaheleye gerek kalmadan..
Aynı durum benim kuzenimin kızının başınada geldi onun artık delik bile kalmamış iyice kapanmış ve sürekli ağlıyordu ama hiç korkma çünkü küçük bir cerrahi operasyonla açlılıyor aslında cerrahi operasyon bile denilemez aynı gün çıkıyor hastahaneden makasa benzer bişiyle açılıyor bebişe acıda vermiyormuş.Ama ihmal etme kuzenimin kızı yaşına girecekti nerdeyse farkedildiğinde hemen düzeldi dedimyi hiç korkutucu bişi değilmiş anlattığına göre.Geçmiş olsun
slm kızlar nasılsınız dr umuz geçn kontrolünde kızımda vajina yapışıklılığı olduğunu söledi kontrol et dedi devam ederese gel dedi 2 3 gün bişey yoktu eşimde gitmem elletmem dedi bugün bi baktım baya kapanmış küçücük delik kalmış dr u aradım bidahaki kontrolde bakarız kremle açılmazsa cerraha göndercem dedi bi bilginiz varmı bu konuda
rotavirüsü konusunda bende kararsız kalmıştım ama doktorumuz da sağlık ocağı da yaptırmamızı söyledi
sonra hasta olup da üzülmektense yaptırdık bugün
buarada yarın işe gitmiyoruuuummmmpzt başlıcam annemle babam gelmiş olcak, bakıcıya bırakmıcam oğlumu ilk 2 hafta
2 haftada bir düzen oturtur annemler bensiz sonra bakıcıda daha rahat oluruz inşallah
Canim hatirliyorum seni, gecmemis olmasi uzucu... İnsallah kremle acilir. Benim kizimda bi donem cok agliyordu bende neden olabilcegi seyleri arastirirken rastladim birde sizde duydum hic bi bilgim yok allah sifasini versin insallah cerrahi mudaheleye gerek kalmadan..
kizlar benim bebisimin basindaki kabuklar hala gecmek bilmiyoryikiyoruz mis gibi tertemiz oluyo ama saba h bi bakiyoruz gene var bu ne zaman tamamen gecicek sizde durumlar nasil
Alısverısten sımdı geldım.kızıma noel baba kıyafetı aldım.pazartesı gıydırıcem ınsallah bugun denemek ıcın gıydırdık bırazonce cok seker oldu.bayıldık valla.bırde bızım kız bız guluyoruz dıye gulmeye baslayınca degmeyın keyfımıze.
gule gule gıyın ınsaallah
saol canım busabah dr un dediğini yaptın papixe hametan sür aşaı doğru oyna dedi veeee anında açıldı moralim düzeldi dr u aradım hemen süper dedi çocuk bi çiş yaptı br sürü yavrum 2gündür belkide ondan ağlıodu kapandıkça yap dedi...
çalışan anneler sigortadan alacağımız para için izin sonunda mı götürdünz evraklarınızı?
Alısverısten sımdı geldım.kızıma noel baba kıyafetı aldım.pazartesı gıydırıcem ınsallah bugun denemek ıcın gıydırdık bırazonce cok seker oldu.bayıldık valla.bırde bızım kız bız guluyoruz dıye gulmeye baslayınca degmeyın keyfımıze.
canım bu bılgıyı paylasmanda ne gıbı bır sakınca gordun ben merak ettım dogrusu?bubchen dıye tahmın ettım ama.
benım kızımda bugun oturmaya gıttık arkadasların cocukları yanında melek oldu resmen hep uyudu onlar kızlarını uyutmaya calıstı.
oooo yetıstı kızım sızlere benım kızda en son 6000 gr dı.ayın 11 de gıdıcez bakalım ne dıyıcek?
slm canım. benim oğlumdada olmuştu, her akşam yıkadığım halde sabaha saçları yağlanmış oluyor ve çok kötü kokuyordu konaktan dolayı. bende yıkamadan bir saat önce zeytinyağı ve karbonatı karıştırdım saçlarına sürdüm. bir saat sonra bebeğimin saç fırçasıyla öne arkaya doğru taradım ve yıkadım. iki akşam arka arkaya bu uygulamayı yaptıktan sonra neyseki kalmadı artık. ama şuan boğazında gıdısının altında pişik var ve boğazı katlı durduğu için hava alamıyor sanırım kötü koku var onu nasıl gideririm bilemedim. sürekli hametan sürüyorum ama fayda etmiyor
Kizlar aklınızda olsun
dr zeytinyağı zararlı degil ver dedi
ama yatarken verme biraz diklestir ver dedi
akciğere kaçmamalı sadece ona dikkat edin dedi
slm kızlar nasılsınız dr umuz geçn kontrolünde kızımda vajina yapışıklılığı olduğunu söledi kontrol et dedi devam ederese gel dedi 2 3 gün bişey yoktu eşimde gitmem elletmem dedi bugün bi baktım baya kapanmış küçücük delik kalmış dr u aradım bidahaki kontrolde bakarız kremle açılmazsa cerraha göndercem dedi bi bilginiz varmı bu konuda
Bizde ilk iki ay 1.250 aldik simdi dususe gectik kiz valla var bisey bu aydatamam bi sure sonra yari yariya duscegini biliyordumda 3.ayda beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?