2012 Ekim bebekleri büyüyor

canım adını burada söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama mavi tüpün içerisinde.benim kullandığım o değildi.
canım bu bılgıyı paylasmanda ne gıbı bır sakınca gordun ben merak ettım dogrusu?bubchen dıye tahmın ettım ama.
Yok canim eskisi gibi degil cok sukur bugun sana bahsettigim arkadasim bendeydi diyo ki esra elif su aglamayi biliyor mu onun kuzusu cok agliyor da...
benım kızımda bugun oturmaya gıttık arkadasların cocukları yanında melek oldu resmen hep uyudu onlar kızlarını uyutmaya calıstı.
Gittik cok sukur iyi dedide ben ilk aylarla kiyasladim kilosunu dusuk geldi gecen ay 5.600du simdi 6.200 olmus yanliz 600gr almis bi 6.5 bekliyordum kendimi sartlamisim galiba...
oooo yetıstı kızım sızlere benım kızda en son 6000 gr dı.ayın 11 de gıdıcez bakalım ne dıyıcek?

Merhaba...Durumumuz hemen hemen aynı.İlk ayda 1 kilo aldı 3. ayını doldurmasına 17 gün var en son 4.630 gr dı.Doktorum iyi olduğunu söylüyor ama nasıl iyi anlamadım.Hatta en son gittiğimde 30 gr vermiş.Bende olmassa 3. dolduktan sonra anne sütü+ mama olarak beslicem hiç istemiyorum ama napimm.Peki sen mama olarak ne veriyosun günde kaç kere toplandımı

Aynı durum benim kuzenimin kızının başınada geldi onun artık delik bile kalmamış iyice kapanmış ve sürekli ağlıyordu ama hiç korkma çünkü küçük bir cerrahi operasyonla açlılıyor aslında cerrahi operasyon bile denilemez aynı gün çıkıyor hastahaneden makasa benzer bişiyle açılıyor bebişe acıda vermiyormuş.Ama ihmal etme kuzenimin kızı yaşına girecekti nerdeyse farkedildiğinde hemen düzeldi dedimyi hiç korkutucu bişi değilmiş anlattığına göre.Geçmiş olsun

Yanlış yereyazdım pardon

Aynı durum benim kuzenimin kızının başınada geldi onun artık delik bile kalmamış iyice kapanmış ve sürekli ağlıyordu ama hiç korkma çünkü küçük bir cerrahi operasyonla açlılıyor aslında cerrahi operasyon bile denilemez aynı gün çıkıyor hastahaneden makasa benzer bişiyle açılıyor bebişe acıda vermiyormuş.Ama ihmal etme kuzenimin kızı yaşına girecekti nerdeyse farkedildiğinde hemen düzeldi dedimyi hiç korkutucu bişi değilmiş anlattığına göre.Geçmiş olsun

İnsan fazladan 1 gün bile beraber olucağını bilince yetiyo aynı dert bizde de var.. nasıl bırakıcam bilmiorum kızımı..

saol canım busabah dr un dediğini yaptın papixe hametan sür aşaı doğru oyna dedi veeee anında açıldı moralim düzeldi dr u aradım hemen süper dedi çocuk bi çiş yaptı br sürü yavrum 2gündür belkide ondan ağlıodu kapandıkça yap dedi...

kizlar benim bebisimin basindaki kabuklar hala gecmek bilmiyor yikiyoruz mis gibi tertemiz oluyo ama saba h bi bakiyoruz gene var bu ne zaman tamamen gecicek sizde durumlar nasil

slm canım. benim oğlumdada olmuştu, her akşam yıkadığım halde sabaha saçları yağlanmış oluyor ve çok kötü kokuyordu konaktan dolayı. bende yıkamadan bir saat önce zeytinyağı ve karbonatı karıştırdım saçlarına sürdüm. bir saat sonra bebeğimin saç fırçasıyla öne arkaya doğru taradım ve yıkadım. iki akşam arka arkaya bu uygulamayı yaptıktan sonra neyseki kalmadı artık. ama şuan boğazında gıdısının altında pişik var ve boğazı katlı durduğu için hava alamıyor sanırım kötü koku var onu nasıl gideririm bilemedim. sürekli hametan sürüyorum ama fayda etmiyor

Alısverısten sımdı geldım.kızıma noel baba kıyafetı aldım.pazartesı gıydırıcem ınsallah bugun denemek ıcın gıydırdık bırazonce cok seker oldu.bayıldık valla.bırde bızım kız bız guluyoruz dıye gulmeye baslayınca degmeyın keyfımıze.

gule gule gıyın ınsaallah

saol canım.10 gun once ınternette vardı alıcaktım kredı kartını cantamdan almaya gıttım pc basına oturdum kı urun tukkendı yazdı.cok uzulmustum bugunde esımle alısverıse cıktık.bı bakıyım dedım mothercarede vardı netten bakmıstım bende gıttım aldım

Aa cok sevindim arkadasim hadi gozun aydin ins.bidaha kapanmaz masajada gerek kalmaz... Oy kuzu biriktirmis demekki kiyamam ya...

çalışan anneler sigortadan alacağımız para için izin sonunda mı götürdünz evraklarınızı?

Yok evrak falan goturmuyorsun is yerinin muhasebesi sigortaya bildiriyor izninin bittigini sana yanliz bankadan cekmek kaliyormus... E devletten takip edebilirsin odemelerim bolumunden...

Oy nasilda yakisir prensese noel anne olmak gule gule giysin canim...

Msllh ece bebege depara kalkmis kuzu insallah bi 6,5 gorursunuz en asagi...

Benim kiziminda gidisinin alti pismisti 2 gun cok oZenli bakim yaptim pisik kremi sur canim temizligi icinse ilik suya batirilmis pamuk kullan emzirdigin zamanlarda parmaklarinla arala hava almasini sagla bak gorcen 2 gune gecicek.. Ben p.kremi kullandim bepanten de kullanabilirsin.. G.olsun...

Kizlar aklınızda olsun
dr zeytinyağı zararlı degil ver dedi
ama yatarken verme biraz diklestir ver dedi
akciğere kaçmamalı sadece ona dikkat edin dedi

bunu duyduğum iyi oldu içim rahatladı , zaten dünden beri verdim 2 kez 2 şer damla , bugün bir kaka yapmış ama üst baş kalmadı gerçekten işe yarıyormuş zeytinyağı birde ben yatık hiçbirşey vermiyorum zaten , emzirirkende yarı dik konumda 45 dereceyle yaklaşık emziriyorum , doğru yapıyormuşum demekki

ilk kez duydum bunuda , ne bilim canım oralara bakmıyorum ben hiç , delik filan nerde görünüyorki :26:

Bizde ilk iki ay 1.250 aldik simdi dususe gectik kiz valla var bisey bu ayda tamam bi sure sonra yari yariya duscegini biliyordumda 3.ayda beklemiyordum

sizinkileri bilmiyorumda benimki baya hareketlendi 2. ayını geçen hafta doldurduk daha , kollarını kaldırıp esniyor filan , karın üstü yatırdığımda kollarıyla kendini kaldırıyo bikaç gündür şınav çeker gibi , hareketlendiğinden az kilo alıyorlar diye düşündüm şimdi , bakalım benim pamuk 3. ayında ne kadar alıcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…