- 6 Temmuz 2012
- 129
- 150
- 103
Selam kizlar bende geldimbenimde kizim 8 ekimde dogdu.cok gazli idi biraz biraz geciyor gibi.size birrsey soracagim kizlar. Bebegim yattigin da kakmaya calisiyor bayada kalkiyor normalmi?
erkekiz ama biz teyzesi kız değiliz ki
Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff
Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff
valla bızım bebısler ıyı ama bız ıyı degılız yalnız kaldık 3 -4 kısı eskılerden.kızgınz yanı umarım sende haınlerden degılsındır:)merhaba kızlar dicem ama kimse yok
pişttttttttt ben geldim hamsiyenin anası
napıyonuz hanımlar bebişler iyidir umarım uzun zaman oldu görüşmeyeli
ece bugun ıyı canım.hastaneye gıttık duzelme varmıs cok sukur.sende kızınla gezmıssın ıyı gelmıstır.canım cok gecmıs olsun ece nasıl oldu daha ıyı mı bugun? bız ıyıyız canım annemdeyım kucukcekmecede...burda gelen gıdenden fırsat bulupta gıremedım dun gırdım okudum yazamadım hıcbıseycıkler... canım ıyı bı karar vermıssınız henuz cok kucucuk meleklerımız ama ılerde neden olmasın orda elden ele dolascak aglatcaklar güldürcekler hırpalancak ıster ıstemez... kıymetlı bızım kuzular
gotur bence gec kalma sonra daha kotu oluyormus.benım kızım dogdugunda 8 gun yogun bakımda yattı bılırım ne demek oldugunu hastanede yogun bakım katından gecerken bıle ıcım cızz edıyor.cok gecmıs olsun benım oglumda dogdugunda sarılık oldu ve hastane de yattı nasıl zor bıseybogazım düğüm düğüm oluyo hala hatırladıkca
ıns. oyle bıseye gerek kalmadan iyileşir
benım kı de öksürüyo da 2 gun duruyo 1 gun öksürüyo dr a götürmeme gerek var mı acaba:26: cok abartılı degıl öksürüğü ama :18:
saol canım bızım doktorda olur olmaz ılac vermıyor zaten oda prof.geçen bir profesör tv de izledim..çocuklara kesinlikle öksürük surubu ve balgam sokucu vermeyin dedi..dahada artiriyormus..deniz suyu kullanın dedi.
.
benim kizimda abisinden 40 günlükken grip bulaştı..kusmugunda balgam oluyordu...çok kötü olmuştu 20 küsur gün sürdü..sadece deniz suyu kullandım..burnundan veriyorsunuz ve açıyor kanalları..hiçbir yan etkiside yok...burnu tıkalı olunca kullanın..hergün güzel bir banyoda iyi geliyor..sabunh isleminden sonra yuzustu olacak şekilde tutup kafasından aşağı bir defada bol şu dokuyorum ve elimle burnunu çeker gibi yapıyorum..tabi sumukler başliyo gelmeye..işlemi birkaç sefer daha tekrarlayip alıyodum..
suyunun sıcak yönlü olmasına dikkat edin ve alıştıra alistira suya sokun..
.bebeğinizin atesi olmadiktan sonra korkmayın..biraz huysuzluk yapıyorlar düzenleri bozuluyor ama olacak bunlar..
geçmiş olsun..
gecmıs olsun bebısıne aramıza hosgeldın canım.neyle olcuyosun atesını ve 36.1 ıyı yanı..Benim bebeğim de büyüyor dün karma aşısını ve verem aşısını oldu çok şükür bi ateşlenme olmadı ama çocuğun ateşi bugün 36.1 lerde neden acaba bilmiyorum. Bu arada ben yeni üye oldum hepinize merhaba hanımlar...
hemsocum nerelerdesın yaaa kuzun nasıl hıc goremıyoruz senı buralarda yoksa sende mı ordasın
valla bızım bebısler ıyı ama bız ıyı degılız yalnız kaldık 3 -4 kısı eskılerden.kızgınz yanı umarım sende haınlerden degılsındır:)
ordayım ya sizleri sordum kızlara burda olduğunuzu söylediler hemen geldim :)
canım hemşom merak ettim sizleri valla seni sordum hep kızlara evet ben de ordayımama buraya gelirim neden böyle ayrı düştük ki yaz özledim szleri çokkk semmy 44 o da burda mı umarım sen ve bebişin iyidir öptüm seni ve kuzunu :)
Selam anneler.
Bende eskilerdenim diger topikten. sakin hayirsiz demeyin kizlar. annelige alismam zor oldu. yeni yeni kendime geliyorum. oglum iki aylik ekim ondokuz dogumlu. bizim skintimiz yuzumuzde egzama var ayrica kafada konak. bunada sukur diyoruz. tam iki aylikken 5,800kg idi. cok ii kilo almiyo. 4kg dogdu hastneden ckarken 3,800kg idi. iki ayda birer kilo aldi yani.
Selam anneler.
Bende eskilerdenim diger topikten. sakin hayirsiz demeyin kizlar. annelige alismam zor oldu. yeni yeni kendime geliyorum. oglum iki aylik ekim ondokuz dogumlu. bizim skintimiz yuzumuzde egzama var ayrica kafada konak. bunada sukur diyoruz. tam iki aylikken 5,800kg idi. cok ii kilo almiyo. 4kg dogdu hastneden ckarken 3,800kg idi. iki ayda birer kilo aldi yani.
fazla gıren yok eskısı gıbı herkes bır bakıp cıkıyor canım.kımse yazmıyor.bırkackısı varız ıste.neden kımsecıkler yok herkes nereye gıttı bakalım ekım annelerı uyuyormu
dogru yerdesın canım.ben pek yazmıyım cunku benım kızım erken geldı eylul 8 dogumlu dolayısıyla premature ama bısey sormak ıstersen seve seve yanıtlarımYeni üye olduğum için doğru yerdenmi yazıyorum bilmiyorum.Ekim annesi olarak bebeğinizin gelişim bilgilerini paylaşabilirminiz.
canım sakın hasta olmasın.benımkıde oyleydı sonra oksurmeye basladı ve bır haftadır perısanız.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler? Benim kizce 3 gündür cok huzursuz agliyor ve karnı ağrıyor gibi. Gaz da olabilir ams bu kadar ağlamamıştı surekli de emmek istiyor
Biz 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdik.Belirtileri bezini açtığın zaman çok hareketli ise iştahsızlık vardı en önemlisi idrarını yada kakasını yaparken zorlanıyor ve ağlayarak yapıyordu.10 gün antibiyotik kullandık ve geçti çok şükür.Kız bebeklerin %80 inde idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor.Kültür tahlili ile bakteri sayısı ölçümü yapılıyorKızlar idrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler? Benim kizce 3 gündür cok huzursuz agliyor ve karnı ağrıyor gibi. Gaz da olabilir ams bu kadar ağlamamıştı surekli de emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?