• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

geçmiş olsun canım bebişine rabbim saglık wersin.

canim cok gecmis olsun uzme kendini seni cok iyi anliyorum canim biz gozumuzden bile sakinirken antibiyotik alicak kadar
sifayi kapmis olmalarina bende anlam veremiyorum benim kuzumda aliyo kac gundur..
ama iste olcak oldu mu oluyo naparsak yapalim.. Allah sifa versin kuzuna canim
uzme kendini stresin ona yansir sonra ben herseye ragmen pozitf olmaya calisiyorum sende ole yap
rabbim dermensiz dertler vermesinn

hayirli olsun tatlim koca kiz olmussunuz masaallah darisi bize insaallah:)

Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin size ve tum hasta bebeklere

saolun kızlar ınsallah gecıcek

Kızlar,bır arkadasım ajans da calısıyor patronuna bızım kızı gosterınce bır dızı ıcın uygun gormus.sadece 2 gun ama ben cok kararsızım.toplamda 2 saat surucek bır cekım.ne yapıcam bılmıyorum valla

Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff

çok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın tez vakıtte ıyılesın ınsallah

Bebegim Pusetten kayip dusmus sanirim. Lavaboya gidip geldim alti ustu elleriyle oynuyodu gelince ne gorim yerde yatiyo siz dikkatedin artik hareketlenmeye basladilar Cok sukur ki bisey olmadi

tuğcesrdar geçmiş olsun antibiyotik iyi eder inş. bu arada bende kızımı ajansa yazdırcam biraz büyüyünce çok istiyorum :31: hasta iken benim fikrim götürme ama iyileşince neden olmasın canım.

zifirose geçmiş olsun nasıl okadar hareketlenip düştüki :30:

tuğcesrdar geçmiş olsun antibiyotik iyi eder inş. bu arada bende kızımı ajansa yazdırcam biraz büyüyünce çok istiyorum :31: hasta iken benim fikrim götürme ama iyileşince neden olmasın canım.

Saol tsk ederim Hic anlamadim resmen sok oldum iki gundurde ustunu aciyo ayaklariyla trpinirkn kaydi galiba

saol canım..ya benım hıc oyle bır nıyetım yoktu bırden pat dıye soylıyınce sasırdım.esım ıstemıyor zaten...ısın acıkcası kafam karıstı ama bende pek sıcak bakmıyorum....kızımın orda kucaktan kucaga gezmesıne...

saol canım..ya benım hıc oyle bır nıyetım yoktu bırden pat dıye soylıyınce sasırdım.esım ıstemıyor zaten...ısın acıkcası kafam karıstı ama bende pek sıcak bakmıyorum....kızımın orda kucaktan kucaga gezmesıne...

şuan çok küçükler insan kıyamaz:31: ama bez reklamındaki bebişler kadar olup o reklamlarda oynamasını isterim

bu arada herkes diğer yerde sanırım orası devamlı online durumda

Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff

Gecmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin...

günaydın güzel anneler tatlı bebekler

3. ayımızı doldurduk biz bugün :nazar:
ay masallah Doruk pasaya:nazar::nazar::nazar: nasil buyuyorlar ya yatma emme gaz falan derken farkinda bile degiliz
Rabbim acil sifalar versin Eceye ve tum hasta bebislere insallah capucak atlatirsiniz:16:
Kızlar,bır arkadasım ajans da calısıyor patronuna bızım kızı gosterınce bır dızı ıcın uygun gormus.sadece 2 gun ama ben cok kararsızım.toplamda 2 saat surucek bır cekım.ne yapıcam bılmıyorum valla
ben olsam pek sicak bakmazdim hem cok kucuk biz evde mikrop falan bulasmasin derken:2: oyle bir kalabaligin icine sokmaya gonlum razi olmaz:19:hem esim de izin vermez ki:20:
Bebegim Pusetten kayip dusmus sanirim. Lavaboya gidip geldim alti ustu elleriyle oynuyodu gelince ne gorim yerde yatiyo siz dikkatedin artik hareketlenmeye basladilar Cok sukur ki bisey olmadi

dikkatli olmak lazim bebisler hareketlendi:emir_bebek::emir_bebek: kendi yatagimiza sirtusu koyuyorum ayaklariyla emekler gibi hareket yaparak yerini degisiyor saga sola da yavasdan cevrilmeye basladi artik :51:

ay masallah Doruk pasaya:nazar::nazar::nazar: nasil buyuyorlar ya yatma emme gaz falan derken farkinda bile degiliz

Rabbim acil sifalar versin Eceye ve tum hasta bebislere insallah capucak atlatirsiniz:16:

ben olsam pek sicak bakmazdim hem cok kucuk biz evde mikrop falan bulasmasin derken:2: oyle bir kalabaligin icine sokmaya gonlum razi olmaz:19:hem esim de izin vermez ki:20:

dikkatli olmak lazim bebisler hareketlendi:emir_bebek::emir_bebek: kendi yatagimiza sirtusu koyuyorum ayaklariyla emekler gibi hareket yaparak yerini degisiyor saga sola da yavasdan cevrilmeye basladi artik :51:
saol canım ece bugun daha ıyı ecem.
Benım esımde ızın vermedı zaten onların verıcegı parayı ben sana verıyım ne ıstersen yap dedı.bende sıcak bakmıyorum zaten.

erkekiz ama biz teyzesi kız değiliz ki :19: :9:

tuğçacim geçmiş olsun ece'ye :29:
saol canım doruk nasıl?3 aylık olmus...

merhaba kızlar dicem ama kimse yok
pişttttttttt ben geldim hamsiyenin anası :1:

napıyonuz hanımlar bebişler iyidir umarım uzun zaman oldu görüşmeyeli

esracım nerdesın canım senı merak ettım:44:

canım cok gecmıs olsun ece nasıl oldu daha ıyı mı bugun? bız ıyıyız canım annemdeyım kucukcekmecede...burda gelen gıdenden fırsat bulupta gıremedım dun gırdım okudum yazamadım hıcbıseycıkler... canım ıyı bı karar vermıssınız henuz cok kucucuk meleklerımız ama ılerde neden olmasın orda elden ele dolascak aglatcaklar güldürcekler hırpalancak ıster ıstemez... kıymetlı bızım kuzular :emir_bebek:

merhaba kızlar dicem ama kimse yok
pişttttttttt ben geldim hamsiyenin anası :1:

napıyonuz hanımlar bebişler iyidir umarım uzun zaman oldu görüşmeyeli

hemsocum nerelerdesın yaaa kuzun nasıl hıc goremıyoruz senı buralarda yoksa sende mı ordasın :19:

Kzlarr bebeğim 2 ay 2 günlük 6,600 kilo sizinkiler ne durumda 3 200 doğmuştu

ne cok kılo almıs :nazar: benım kızce 1 ay evvel 5.600 du tam 2 aylıktı kı aylık kılo alımına gore onden gıdıyor :nazar: sımdı ıse 2 gun sonra ayımız dolcak sağlık ocagında kontrolumuz var bakalım ne durumdayız 3.360 doğdu pamugum...

Back