• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba anneler nasılsınız? tatlı bir yorgunluk var değil mi? size bir kaç şey sorucam öncelikle bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor benimki çıngıraklara bakıyor yeni yeni ama ben farklı şeylerle de oynasın istiyorum var mı farklı alternatif sunacak olan birde topikte okudum kimi anneler gecede bir kez kalkıyor demiş bebekleri için benimki gene 4 kere kalkıyor bunu nasıl başarıyorsunuz kaçta yatırıyorsunuz????

yıne kımsecıkler yok herkes mınıklerı uyuttu uyuyor galıba ben herzamankı gıbı sabah sutumu sagıyorum pompayla butunlestım adeta

Uzamis uzamis :nazar: senin hep yaninda ya ondan farkedemiyosun. benim bi arkadasim var baya yakin bi arkadasim onla ayni ayda dogurduk oda bduzunde oturuyor kizi var sara isminde, ece'nin ikizi sanki kiz ne cok benziyorlar... Hele bu resmi tipatip, simdi esime gosterdim de yaniliyormuyum diye esimde benle ayni fikirde... Yani ikiz olsalar bundan otesi olamaz o derece..
hadı ya cok merak ettım.havalar duzelınce bulusucaz ya onuda cagrırsın.yaza ne guzel olucak kuzularımız gezerız hep bırlıkte.

hadı ya cok merak ettım.havalar duzelınce bulusucaz ya onuda cagrırsın.yaza ne guzel olucak kuzularımız gezerız hep bırlıkte.

Olur canim,arkadasiminda kimsesi yok burda o'da cok yalniz skiliyor bi bana geliyor ailesi ist.disinda. Bizde ne hayaller kuruyoruz yaz icin ins.hep birlikte gezer tozariz :1: havalar fena sogudu ya ayaklarim hic isinmiyor benim :ssz: arada dikislerim sizliyor..

Merhaba anneler nasılsınız? tatlı bir yorgunluk var değil mi? size bir kaç şey sorucam öncelikle bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor benimki çıngıraklara bakıyor yeni yeni ama ben farklı şeylerle de oynasın istiyorum var mı farklı alternatif sunacak olan birde topikte okudum kimi anneler gecede bir kez kalkıyor demiş bebekleri için benimki gene 4 kere kalkıyor bunu nasıl başarıyorsunuz kaçta yatırıyorsunuz????
Merhaba canim benim kuzuda 1kez kalkiyor :nazar: ama gec yatiyor sipam dun biraz daha one aldik gece1de yatti normalde 2de yatar 5-6 arasi acikir kalkar ve tekrar uyur...9 kadar misil misil... Sonra yanima alirim emziririm 12de birlikte kalkariz :1:
Ve gece altini hic degistirmem gece pijamasini giydirirken degistiririm taa ki 9 kadar oyle kalir cunku kaka saatimiz sabah 9... Artik gece kaka yapmiyor cok cokta 2 kere felan cis yapiyor... Uyandiginda konusmuyorum kizimla opup koklamiyorum altinida degismedigim icin uykusu acilmiyor. Ama kaka duzeni olmadan evvel boyle degildi tabii. Simdilik rutinimiz boyle... Bizde cingiraklara tepki veriyoruz onu takip ettiriyorum onun disinda emekleme oyuncagi var onun suratina baktikca guluyor pamugum oyuncagin surati gercekten cok komik,isikli muzikli bisey... Oyuncakcilarda0-6ay diye ayriliyor oyuncaklar onlari tercih ediyoruz simdilik...

Merhaba canim benim kuzuda 1kez kalkiyor :nazar: ama gec yatiyor sipam dun biraz daha one aldik gece1de yatti normalde 2de yatar 5-6 arasi acikir kalkar ve tekrar uyur...9 kadar misil misil... Sonra yanima alirim emziririm 12de birlikte kalkariz :1:
Ve gece altini hic degistirmem gece pijamasini giydirirken degistiririm taa ki 9 kadar oyle kalir cunku kaka saatimiz sabah 9... Artik gece kaka yapmiyor cok cokta 2 kere felan cis yapiyor... Uyandiginda konusmuyorum kizimla opup koklamiyorum altinida degismedigim icin uykusu acilmiyor. Ama kaka duzeni olmadan evvel böyle degildi tabii. Simdilik rutinimiz boyle... Bizde cingiraklara tepki veriyoruz onu takip ettiriyorum onun disinda emekleme oyuncagi var onun suratina baktikca guluyor pamugum oyuncagin surati gercekten cok komik,isikli muzikli bisey... Oyuncakcilarda0-6ay diye ayriliyor oyuncaklar onlari tercih ediyoruz simdilik...

Demek sizin kaka saati belli ha çok imrendim nerde benim paşa hala kolik sancıları çekiyor 2 ay daha sürer dedi dr kafayı yemek üzereyim çok ağlıyor geceleri canı yanıyor tabii ondanda bu kadar sık kalkıyor benim oğlan akşam 6 en geç 7 de yatıyor dün akşam 6 da yatmadı ortalığı yırttı zor susturdum gündüz düzenli yatmadığı için ara ara 10 15 dk yatıyor sabahları da 5 te kalkıyoruz tabi gece de 4 kere kalkmayı saymıyorum ben 6 da bezliyorum bir de 11 gibi kalkıyor o zaman daha sonra da sabah kalktığı zaman off bu kolik bir son bulsa...
Oyuncak içinse ben almak istiyorum artık herşeyi bu top atan filler varya gözüm onda bir de ilk arabam var yürüteç gibi ama ikisi de 9+ almıyorum daha her avm ye gittiğimizde eşimle oyuncakçı geziyoruz iç geçiriyoruz hep hayalimiz akınım büyüse dese ki bana bunlardan alın eşimi tutmasam evi araba dolduracak boy boy ebat ebat bense gelişim için olan oyuncaklarla kafayı yedim yani karı koca bulduk birbirimizi:1::1::1:

Olur canim,arkadasiminda kimsesi yok burda o'da cok yalniz skiliyor bi bana geliyor ailesi ist.disinda. Bizde ne hayaller kuruyoruz yaz icin ins.hep birlikte gezer tozariz :1: havalar fena sogudu ya ayaklarim hic isinmiyor benim :ssz: arada dikislerim sizliyor..
valla ben herturlu cıkarım eceyı alırım cıkar gezerız ne guzel hergun baska avm ohhh.benımde arada dıkıslerım sızlıyor ama usume hıc yok hatta terlıyorum hala hastanede gıydıgım kısa kollu pıjamalarımı gıyıyorum valla.

merhaba kızlar benim bebeğim 49 günlük oldu gece uykukarı hatta gündüz uykularıda çok az çok gazıda yok ama uykuyu tutturamıyor rezene çayı falan veriyormusunuz? ben maalesef ayakta sallıyorum bazen onuda kabul etmiyor bugün emdikten sonra beşiğine koydum öyle uyudu çok şükür ama herzaman böyle olmuyor.Gündüz sorun değilde gece bana bir sıkıntı geliyor yalnızım bütün gün birde eşim bu günlerde 00:30 yada 01:00 gibi geliyor çok bunalıyorum elimde olmadan bebeğimi çok seviyorum ama gece uyumayınca sinirleniyorum karmakarışık duygular içindeyim.Pazartesi annem geliyor salı akşamı gidiyor ona çok alışıyorum gidince kötü oluyor iki kişi bakmak başka çünkü:(((

merhaba kızlar benim bebeğim 49 günlük oldu gece uykukarı hatta gündüz uykularıda çok az çok gazıda yok ama uykuyu tutturamıyor rezene çayı falan veriyormusunuz? ben maalesef ayakta sallıyorum bazen onuda kabul etmiyor bugün emdikten sonra beşiğine koydum öyle uyudu çok şükür ama herzaman böyle olmuyor.Gündüz sorun değilde gece bana bir sıkıntı geliyor yalnızım bütün gün birde eşim bu günlerde 00:30 yada 01:00 gibi geliyor çok bunalıyorum elimde olmadan bebeğimi çok seviyorum ama gece uyumayınca sinirleniyorum karmakarışık duygular içindeyim.Pazartesi annem geliyor salı akşamı gidiyor ona çok alışıyorum gidince kötü oluyor iki kişi bakmak başka çünkü:(((

ah canım allah kolaylık versin bende senin gibi yanlızım ve benim birde 3yalında kızım var düşün akşamları annem vardı hep sabah işe gidiyodu bugün o da gelmedi zor bi gece beni beklio bebek uyumuyo büyük kızımda uyumuyo fenalık gelio bana gece ama yapacak birşey yok allah güç kuvvet versin bize biz çok şükür gece uykuya daldıkmı uyanmıyoruz 2gecedir emmeyede kalkmıo hatta sabah emio ama gece kaçta uyucağı belli olmuyo

ah canım allah kolaylık versin bende senin gibi yanlızım ve benim birde 3yalında kızım var düşün akşamları annem vardı hep sabah işe gidiyodu bugün o da gelmedi zor bi gece beni beklio bebek uyumuyo büyük kızımda uyumuyo fenalık gelio bana gece ama yapacak birşey yok allah güç kuvvet versin bize biz çok şükür gece uykuya daldıkmı uyanmıyoruz 2gecedir emmeyede kalkmıo hatta sabah emio ama gece kaçta uyucağı belli olmuyo

bende aynı sıkıntıdayım. kızımı çook seviyorum ona ölürüm ama 15 gündür ona zaman zaman zarar verme hissi yaşıyorum onu tam 8 yıl bekledim. ona kıyamam.ama şiddet dolu görüntüler geliyor gözümün önüne, önceleri korku ile başladı emzirirken boğulur mu, bıngıldağına değsem ne olur, ya düşürürsem yüksekten diye, şimdilerde ise kasten yapacakmışım gibi hissediyorum yüreğim hopluyor yerinden gözümün önüne şiddet imgeleri geliyor bebeğimin boğazını kesmişimde kan akıyor gibi lütfen kınamayın ben ona zarar vermektense ölürüm...yaşadıklarımı araştırdım obsession takıntı olduğu yazıyor...lohusalık psikozuymuş yaşayan var mı bilmiyorum dualar okuyorum lütfen bana yardımcı olacak bişiler söyleyin pazartesi dr a .gidicem ilaç falan her şeye razıyım...bir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen....

Canim skma canini bazen ne kadar titiz davransakta onune gecilmiyor iste kendini suclama. Farketmissiniz iste kiz bebeklerde sk rastlanan bi durum allah sifasini versin tez vakitte...

saol guzelim moral verdigin icin..
dedign gbi fark ettik iste ama azicik gec oldu sadece:ssz:
dedigin gbi hijyenden ziyade kizlarda idrar deligi makata cok yakin oldgundan
kacinilmaz bi hastalikmis bende hep ole okudum
ama iste kuzumun ne duzeni kaldi ne rahati..
ilacin etkisinde iste ne iyi ne kotu..
:ssz::ssz:
hepinizi opuyorum Allaha emanet olun...

yalnizlik konusunda bende varim kizlar bu konuda yalniz diilsiniz uzulmeyin:9:
sizi cok cok iyi anliyorum benzer seyleri yasiyoruz.. gurbette olmak hakikaten cok zor:50::50:
napalim canlari saolsun kuzularimizin.. saglikla dunyaya geldiler noksansiz vaziyette
sinirlerinz yiprandginda bunlari hatirlatin kendinize

CUNKU SU AN YASADIGIMIZ BU ZOR, ACI, TATLI,KARMASIK;COGUNLUKLA YORGUN ZAMANLAR GECECEK
HEMDE BIZ NE OLDUGUNU NASIL OLDUGUNU ANLAMADAN GECIP GIDECEK
VE SONRA ONLARIN BEBEKLIK ANILARINI HATRLAMAK ICIN UGRASACAGIZ.......................................................

Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff

Gunaydın kızlar gece hastaneye gıttık.ecenın oksurugu gecmesı gerekırken dahada cogaldı.antıbıyotık verdı.zaten surup kullanıyorduk ama fayda etmedı eger cumartesıye kadar gecmezse hastaneye yatırıcaklar.cunku solunum sıkıntısıda olmaya basladı..nerde usuttu evın ıcınde hıc anlamadım.cannım cok sıkkın.ustelık sımdı karda var acıl bısey olsa nasıl gıdıcez.oooofff

geçmiş olsun canım bebişine rabbim saglık wersin.

canim cok gecmis olsun uzme kendini seni cok iyi anliyorum canim biz gozumuzden bile sakinirken antibiyotik alicak kadar
sifayi kapmis olmalarina bende anlam veremiyorum benim kuzumda aliyo kac gundur..
ama iste olcak oldu mu oluyo naparsak yapalim.. Allah sifa versin kuzuna canim
uzme kendini stresin ona yansir sonra ben herseye ragmen pozitf olmaya calisiyorum sende ole yap
rabbim dermensiz dertler vermesinn

günaydın güzel anneler tatlı bebekler

3. ayımızı doldurduk biz bugün :nazar:

hayirli olsun tatlim koca kiz olmussunuz masaallah darisi bize insaallah:)

Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin size ve tum hasta bebeklere

Back