biz de 76 gunluguz geceleri cok sukur duzenli gibimerabalar
hasta olan annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun
kızlar bebişleriniz uyanıkken neler yapıyor
,biz 69 günlüğüz uyanınca 5 dk emmiyor 30 dk kucağımda oturuyor yada geziyor sonra ağıt yine uyku
uykumuzda max 60 dk
saol canm bnde bi ara sizin hikayelerinizi okuyayim madem
olemi dersin sevineyim yani aslinda gun gectikce daha cok alismaya basladim sanki..
ama hakikaten anneler icin bi kurtarci bu emzik yaa malum bizim icin 5dk demek bazen koca bi gun demek bzim icin
ins senin prensesinde alisr en kisa zamanda canim..
gerci ben dedim dedim bgun zar zor aldi gunu gununu tutmuyo bunlarin ya nazarimz mi deyiyo anlamiyorum ki
emzigi almasi icin esref saatinde olmasi lazim benim kuzumun...
ya gribim ilerleyerek devam ediyo minnosumda hapsurup durmaya basladi maske icin cok gec kaldm sanirim
off o kadar da dikkat ediyorum nerden de geldi su virus anlamadim
canim benim tesekkur ederim sana da nasip olur ins bole guzel ayrintilarla dolu bi dogum yapmak..
afyon da yaptim evet park hast. ismail teker di doktorum cokmemnun kaldim
siddetle tavsiye ederim hatta benim adimi dahi verebilirsin eminim ilgilencektir
sen kime gidiyosun ??
canim hic panik olma benim minnosumun kafasinda da olmustu bi gunde gecti diyebilirim
bebek yagi surdum gunde bi kac kez nemlenince de sac fircasyla geriye dogru taradim
kepek gibi kendiliginden kalkti sonra yumusadgi icin..
bide yikamayla,kurutmayla,hijyenle...vs.. ilgisi yok ben cok arastrmistim
yag bezleri cok fazla calistgi icin meydana gelirms
benim yuzumden mi oldu dye korkma hic arkadasimm
bu arada benim kizimn da gun icindeki rutini uyumadgi zamanlar acsa aynen
5dk emme, 30dk kucak, gezinti..
geriye kalan surede gaz varsa agit, yoksa yine uyku...
bende aynıyım valla canım kı yalnızda degılım kayınvalıdem var.gecen aksam sacımı actım esım dıyor kı hıc toka felan kullanma onlar yerınde duruyor zaten kalıp gıbı.kaslar felan zaten hıc bahsetmıyorum en son kızımın 40 da gıttım kuafore yanı 2 ay olmus gıtmeyelı.durum vahımKafami yastiga anca koyabildim kizim buyudukce uyku duzenini sasirdi cooook yorgunum kizlar bu gun aynada baktimda gozlerimin alti morarmis yuzum gozum cokmusnasil toparlanilir ki kuafore gitsem pamugum nolcak siz nasil yapiyorsunuz. Saclarim uzun zamandir tepemde topuz artik tokayi cikarinca kalip gibi sekil almis toplamaktan
buda alya nazımın yenı halı
Eki Görüntüle 580311
buda alya nazımın yenı halı
Eki Görüntüle 580311
amın ama hep nazar degıyor.annem gozu renklı herkes gozlerını soyluyor dıyor.kızımı kımseye gostermıycem bu gıdısleMinik Ece ve Alya Naz'ı Allah nazarlardan saklasın. Kocaman maşallah
kız buyumus mu ece mAllah nazarlardan esirgesin meleklerinizi masallah subhanallah
amın ama hep nazar degıyor.annem gozu renklı herkes gozlerını soyluyor dıyor.kızımı kımseye gostermıycem bu gıdısle
kız buyumus mu ece m
Buyumez olur mu annesi yenidogan formundan ciktilar artik ele avuca gelcek kadar buyumus masallahhhhsaclarda uzuyor
evet ya ama bana sankı aynı gıbı gelyor.uzamısmı gercekten?ayyy sevındım
ii geceler kizlar
bebisimin bitmek bilmez kivranislarinin,aglamalari,uykusuzlugunun nedeni sadece gaz diil
beraberindeki idrar yolu enfeksiyonuymus
o kadar da dikkat ediyordum halbuki hijyenine
oyle cok moralim bozuldu ki anlatamam btun gunum aglamakla gecti
hala da berbatimmbi kac gun surer bu ruh halimm
su anda antibiyotik tedavisine baslandi bir haftanin sonunda kontrolu var bakalim
var mi benzer durumu yasayan aranizda onerileriniz felan olursa yazin olur mu??
hepiniZI opuyorum annecikler,kuzular Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?