aynı benım oglumda hasta nasıl öksürüyo yavrum hapsuruyo burnu akıyo bogazı da hırıltılı
dr ıkı tane şurup verdi
ınş.şifa olur
sıze de gecmıs olsun
benim de kizim diil de ben grip olcak gbiyim gozlerim yaniyo sulaniyo ayaklarim buzzz...
insallah hasta olmam yaa evden de cikmadim ki
simdi ben hasta olursam melegim de olur otomatikman Allahim sen koru yarabbim
bu arada siz dogum hikayenizi yazmis miydiniz kizlar???
benimkini okumak isterseniz beklerimm link asagida
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/580528-quotbizimquot-hikayemiz.html
1 kere avm ye gıttık,oda doktor donusu ona mama su almıstık.onun dısında kapı dısarı cıkmadı kı.Oy kiyamam ya hastalanmasin kuzular zaten canlari neki.. Canim geziyosunuz tamam kapali mekanlara gidiyosunuz ama bebek iste kusun kanadindan yel kapiyolar hos muhakkak dikkat ediyoruz ama iste geldimi onune gecilmiyor. Bizde fink atiyoruz avm avm ama artik havalar ciddi anlamda sogudu eve kapanma vaktiallah acil sifa versin gecmis olsun kuzuna..
kzlar sıze bıkac sorum var ıkı bucuk ayık bebeklerın boy ve kılosu ne durumda premature doguran varmı ben 34. haftada dogurdum gelişimlerı nasıl normalı yakaldımı merak edıyorum bıde su var bebeklerınızle korkmadan dısarı cıkabılıo musunuz neler yapıosunuz
saol canım ınsallah gecer.bızde 100 gunluk olduk bugun canımmerabalar
hasta olan annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun
kızlar bebişleriniz uyanıkken neler yapıyor
,biz 69 günlüğüz uyanınca 5 dk emmiyor 30 dk kucağımda oturuyor yada geziyor sonra ağıt yine uyku
uykumuzda max 60 dk
kızlar bebeğimin saçlarında konak oluşmaya başladı. nasıl gideririrm, çözümü nedir.hergün banyo yaptırdığım için mi oluştu acaba, banyo sonrası havlu ile saçlarını kurulyordum ama sanırım yetersiz geldi.
saol canm bnde bi ara sizin hikayelerinizi okuyayim mademSevin canim sevin darisi basimiza denedim denemez olurmuyum farkli markalar yok nuh dio peygamber demio pamuk kuzumdogum hikayen cok guzel canim bizimkilerde ekim anneleri d.hik.yaziyor.. Tavsiyen icin sagol israrla deneye devam..Bende grip atlattim kizima gecmedi cok sukur emzirirken yuzunu nefesini bebeginden sakin canim allahin izniyle hicbiseycikler olmaz insallah.. Bide eczanelerde maske satiliyormus topik topik gezdim bende hastayken nasil yapsam diye oyle bi altarnatife rastladim.
canim benim tesekkur ederim sana da nasip olur ins bole guzel ayrintilarla dolu bi dogum yapmak..Günaydın canım doğum hikayeni okudum inan gözlerim doldu ya harika şeyler yaşamıssın doktorunda anlayışlıymış allah uzun ömürler versin kızına canım doktorun kimdi afyondamı yaptın doğumunu bende düz doğum istiyorumda tabi her doktor anlayışlı olmuyor bu cuma kontrolümüz var söyleyeceğim doktoruma bilgi verirsen sevinirim canım....
canim hic panik olma benim minnosumun kafasinda da olmustu bi gunde gecti diyebilirimkızlar bebeğimin saçlarında konak oluşmaya başladı. nasıl gideririrm, çözümü nedir.hergün banyo yaptırdığım için mi oluştu acaba, banyo sonrası havlu ile saçlarını kurulyordum ama sanırım yetersiz geldi.
selam kızlar nasılsınız hasta anne ve bebeklere acil şifalar dilerim
Canim gecmis olsun senin gebeykende disinle skintin vardi sanki oyle hatirladim hos aklim pek yerinde degil su siralar da neyseki kurtulmussun..günaydın güzel annelerdiş ağrısıyla uğraşıyorum buaralar cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım cts gittim doktora kanal tedavisi yapıldı
oğlumu komşuya bıraktım biberon almıyor hala kaşıkla falan zor verdik sütü11 gün kaldı işe başlamama nasıl çözcez bu biberon işini bilmiyorum hiç
bebişlere geçmiş olsun dün bizde dışarı çıktık korktum üşütüp hasta olcak diye. daha 20 günlükken ben çok ağır grip geçirmiştim şükür doruk'a geçmeden atlatmıştık ama emzirme dışında hiç kucağıma almamıştım, emzirirken de yüzüne bakmadan emzirmiştim
emzik gerçekten çok büyük kurtarıcıymış şükür seviyoruz artık. gerçi bayıla bayıla emmiyor oğlum çoğunlukla atıyor ağzından ama uyuma aşamasında işe yarıyor
buarada gündüz uykuları hala çözümsüz bizdesallaya sallaya bir hal oluyorum beşikte ve tabi hiç başından kalkmadan
tuğçecim dediğin gibi büyüdükçe gece uykuları daha düzenli olmaya başladı2 gecedir sadece 1 kez uyanıyor emmek için maşallah Allah nazardan korusun
biz doruk'la nasıl dışarı çıkçaz bilmyiorum şapka ve paltodan nefret ediyoruz. dün arkadaşa gittik evden çıkarken bir başladı ağlamaya eve döndük hala ağlıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?