- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
geçmiş olsun kızlar
bize devlet hastanesi ventolin vermişti kendi doktorum o işe yaramaz dedi mukoxen mi ne verdi boğazlarındaki balgamı o söktü ama çok iğrenç bi şuruptu neyseki geçirdi.
bol bol burnunu damla ve aspratörle temizleyin en önemlisi bu.odanıza nem makinası yada su ısıtıcısı ile nemlendirin oda iyi geliyor acil şifalar diliyorum
Keske benim kizimda kabul etse de bende versem yok israrla deniyorum o'da israrla almiyor sonrada oguruyor midesini bulandiriyor pes eden ben oluyorum ertesi gun galip gelen yine kizim oluyorkisir dongu icindeyiz ana kiz... Tatli biselere batir ver diyorlar onuda ben kabul etmiyorum bilemiyorum nasil Olcak. Emme ihtiyaci cok fazla e karni tokkende emiyor sut gelince ogg ogg yapiyo sonra saldiriyor ellerine yanagima nasil alistircam yardim edin kizlar...
Kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım.ece hasta hastaneye felan gıttık.oksuruyor,kusuyor,gozlerı capaklanıyor.dısarı bıle cıkmayan kızım hasta oldu valla saskınlık ıcındeyım
benim de kizim diil de ben grip olcak gbiyim gozlerim yaniyo sulaniyo ayaklarim buzzz...
insallah hasta olmam yaa evden de cikmadim ki
simdi ben hasta olursam melegim de olur otomatikman Allahim sen koru yarabbim
bize benical verdi inş işe yarar nem makineside aldık yarın gelecek inşallah burnu pek tıkanmıyor çok şükürhemen hasta oluveriyorlar
evet çok çabuk hasta oluyolar ilk grip olduğunda kızım 35 günlüktü şimdi yine grip gibi ama ilki gibi değil sanırım bağışıklığı arttı
kızlar otomatik sallanan ana kucağı,portatif beşik gibi şey arıyorum kullanan varmı yada önereceğiniz marka, site?
ben fisher price nin aquarium cradle swing kullanıyorum...pilli ve 2 tarafa dönüyor..müzik su sesleri yanında değişik sesler çıkartıyor..ayrıca donencesi de var ve değişik renklerde ışıklar yanıp sönüyor..
tşk ettim yanıt verdiğin için kullanışlı oluyomu bide pil nasıl dayanıyor :26:
ay bı atlatsak da kurtulsakbenim oğlum bile bazen verdiğimde öğürüyo hala,almak istemediği zaman özelllikleo zaman çıkarıyorum sadece dudaklarına değdiriyorum yavaşça veriyorum alıyo o zaman.gaz için ilaç kullanıyo musunuz bilmiyorum ama ben bazen emziğin ucuna damlatıp öyle veriyodum.sab simplex kullanıyoruz tadını seviyo hemen kapıyo emziği
hee bi de emzircekmiş gibi kucağına al meme yerine emziği ver bakalım kandırabilecek misin?bu yaramazları kandırmak biraz zor ama dene bakalım
çok geçmiş olsun.şu kışı kuzucuklar hasta olmadan bir an önce atlatsaydık.ben de korkuyorum hasta olcaz diye...
2012 ekım annelerı dogum hıkayelerıne yazmıstık canım.bu arada siz dogum hikayenizi yazmis miydiniz kizlar???
benimkini okumak isterseniz beklerimm link asagida
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/580528-quotbizimquot-hikayemiz.html
canım bende fısher prıce kullanıyorum modelını bakıp yazarım cok guzel onerırım.kızlar otomatik sallanan ana kucağı,portatif beşik gibi şey arıyorum kullanan varmı yada önereceğiniz marka, site?
zencefilli bal ye iyi geliyor bende hasta olacak gibiydim hasta olmasamda her gün kaşıklıyorum
cok saol canim zencefil bende kullanirim aslinda ama aklima gelmemisti hatirttgn iyi oldukızlar benim doğumdan sonra psikolojim çok bozuldu travma gibi oldu diyebilirim dikişim ve yırtığım çok oldu pişman oldum diyebilirim normal doğum yaptığıma hala dikiş yerlerimde acı var hatta özellikle ilişki sırasında çok kötüsizin nasıl:26:
Canim ben de cok aradım kollarim koptu sallamaktan diye otomatiler titreşim yapıyor bizi kesmez diye hamak tipi beşik aldık gitti gidiyorsanız happy marka...bir bak istersen gene degil sallamasi iyi bir defa itince 2_3 kere kendi gidip geliyor memnunum benkızlar otomatik sallanan ana kucağı,portatif beşik gibi şey arıyorum kullanan varmı yada önereceğiniz marka, site?
topigin gece tayfasi olaraktan yine burdayiz ikimiz anlasilan esraa
benim minnosum bgun itibariyle emzik almaya basladi sok sok sok yanii(
(ama ben iste daha oncede yazmistim sevineyim mi uzleyim mi sasirdim:26)
onceki gunler cok ugrasmistim almadi bende artik almaz diyodum
ayni senin anlattgin gbi diliyle geri ittirip midesini bulandryodu
yalniz oldugumdan ben cok caresz kaldim ve sirf alsin dye tatli seylerede batirdim walla ona ragmen almamsti zilli
bgun durduk yere aglarken bi vereyim dedim hemde hic biseye batrmadan
bi tuttu kii sanki vermemi bekliyomus
almasini istiyosan farkli emzik cesitlerini dene istersen
ben iki farkli marka netten siparis vermistm
evdekini almadi dye onlar gelmeden evdeki eski emzigine yapisti benimki saka gbi resmen yaaa
bide kendini kusturmaya calisiyolar ya o sirada emzigi bogazina dogru ittirme dudadginin ucunda beklet
o zaman istesede boguremiyo damagina degmedgi icin ben ole yaptim ise yaradi
Kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım.ece hasta hastaneye felan gıttık.oksuruyor,kusuyor,gozlerı capaklanıyor.dısarı bıle cıkmayan kızım hasta oldu valla saskınlık ıcındeyım
benim oğlum bile bazen verdiğimde öğürüyo hala,almak istemediği zaman özelllikleo zaman çıkarıyorum sadece dudaklarına değdiriyorum yavaşça veriyorum alıyo o zaman.gaz için ilaç kullanıyo musunuz bilmiyorum ama ben bazen emziğin ucuna damlatıp öyle veriyodum.sab simplex kullanıyoruz tadını seviyo hemen kapıyo emziği
hee bi de emzircekmiş gibi kucağına al meme yerine emziği ver bakalım kandırabilecek misin?bu yaramazları kandırmak biraz zor ama dene bakalım
çok geçmiş olsun.şu kışı kuzucuklar hasta olmadan bir an önce atlatsaydık.ben de korkuyorum hasta olcaz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?