2012 Ekim bebekleri büyüyor

geçmiş olsun kızlar

bize devlet hastanesi ventolin vermişti kendi doktorum o işe yaramaz dedi mukoxen mi ne verdi boğazlarındaki balgamı o söktü ama çok iğrenç bi şuruptu neyseki geçirdi.
bol bol burnunu damla ve aspratörle temizleyin en önemlisi bu.odanıza nem makinası yada su ısıtıcısı ile nemlendirin oda iyi geliyor acil şifalar diliyorum

bize benical verdi inş işe yarar nem makineside aldık yarın gelecek inşallah burnu pek tıkanmıyor çok şükürhemen hasta oluveriyorlar

benim oğlum bile bazen verdiğimde öğürüyo hala,almak istemediği zaman özelllikle o zaman çıkarıyorum sadece dudaklarına değdiriyorum yavaşça veriyorum alıyo o zaman.gaz için ilaç kullanıyo musunuz bilmiyorum ama ben bazen emziğin ucuna damlatıp öyle veriyodum.sab simplex kullanıyoruz tadını seviyo hemen kapıyo emziği
hee bi de emzircekmiş gibi kucağına al meme yerine emziği ver bakalım kandırabilecek misin?bu yaramazları kandırmak biraz zor ama dene bakalım

Kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım.ece hasta hastaneye felan gıttık.oksuruyor,kusuyor,gozlerı capaklanıyor.dısarı bıle cıkmayan kızım hasta oldu valla saskınlık ıcındeyım

çok geçmiş olsun.şu kışı kuzucuklar hasta olmadan bir an önce atlatsaydık.ben de korkuyorum hasta olcaz diye...

benim de kizim diil de ben grip olcak gbiyim gozlerim yaniyo sulaniyo ayaklarim buzzz...
insallah hasta olmam yaa evden de cikmadim ki
simdi ben hasta olursam melegim de olur otomatikman Allahim sen koru yarabbim

benim de kizim diil de ben grip olcak gbiyim gozlerim yaniyo sulaniyo ayaklarim buzzz...
insallah hasta olmam yaa evden de cikmadim ki
simdi ben hasta olursam melegim de olur otomatikman Allahim sen koru yarabbim

zencefilli bal ye iyi geliyor bende hasta olacak gibiydim hasta olmasamda her gün kaşıklıyorum

kızlar benim doğumdan sonra psikolojim çok bozuldu travma gibi oldu diyebilirim dikişim ve yırtığım çok oldu pişman oldum diyebilirim normal doğum yaptığıma hala dikiş yerlerimde acı var hatta özellikle ilişki sırasında çok kötü sizin nasıl:26:

bize benical verdi inş işe yarar nem makineside aldık yarın gelecek inşallah burnu pek tıkanmıyor çok şükürhemen hasta oluveriyorlar

evet çok çabuk hasta oluyolar ilk grip olduğunda kızım 35 günlüktü şimdi yine grip gibi ama ilki gibi değil sanırım bağışıklığı arttı

kızlar otomatik sallanan ana kucağı,portatif beşik gibi şey arıyorum kullanan varmı yada önereceğiniz marka, site?

kızlar otomatik sallanan ana kucağı,portatif beşik gibi şey arıyorum kullanan varmı yada önereceğiniz marka, site?

ben fisher price nin aquarium cradle swing kullanıyorum...pilli ve 2 tarafa dönüyor..müzik su sesleri yanında değişik sesler çıkartıyor..ayrıca donencesi de var ve değişik renklerde ışıklar yanıp sönüyor..

tşk ettim yanıt verdiğin için kullanışlı oluyomu bide pil nasıl dayanıyor :26:

l
tşk ettim yanıt verdiğin için kullanışlı oluyomu bide pil nasıl dayanıyor :26:

ne demek rica ederim..
4 büyük pil ile çalışıyor..piller zayifladikca müzik daha çalışmıyor ama piller bitene kadar sallıyor..
bebeginiz yarım saat uyuyorsa onda kesintisiz daha uzun süre uyuyo (2 saat gibi) sürekli salladığı için..benim kızım 2.5 aylık bu arada..
birde ben üstünü mutlaka örtüyorum..malum havalar soğuk..sürekli salladığı için rüzgâr esmis havası yaratıyor..usuyebilir ..
kısacası bana göre kullanışlı..

internetten bakıyorum da öksürük şurubu kullanmayın yazıyor:26:çok moralim bozuluyor ya bebeğimi iyileştireyim derken iyice kötü yapmıyım

ay bı atlatsak da kurtulsak
bu arada siz dogum hikayenizi yazmis miydiniz kizlar???
benimkini okumak isterseniz beklerimm link asagida
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/580528-quotbizimquot-hikayemiz.html
2012 ekım annelerı dogum hıkayelerıne yazmıstık canım.
canım bende fısher prıce kullanıyorum modelını bakıp yazarım cok guzel onerırım.

zencefilli bal ye iyi geliyor bende hasta olacak gibiydim hasta olmasamda her gün kaşıklıyorum
cok saol canim zencefil bende kullanirim aslinda ama aklima gelmemisti hatirttgn iyi oldu
hemen yapip yedim ins gelmeden kovalarim gribi
bende normal dogum yaptim canim ve hic bi sorun yasamadim dikislerle ilgili
doktorum cerrahisi cok iyiydi benim saolsun beni yaniltmadi
sanirim senin yasadgn doktor talihsizligi olmus..
rahmin kendini toparlamasi icin 6 aya ihtiyacimiz var dha canm duzelicektr elbet bozma psikolojini

Canim ben de cok aradım kollarim koptu sallamaktan diye otomatiler titreşim yapıyor bizi kesmez diye hamak tipi beşik aldık gitti gidiyorsanız happy marka...bir bak istersen gene degil sallamasi iyi bir defa itince 2_3 kere kendi gidip geliyor memnunum ben

Sevin canim sevin darisi basimiza denedim denemez olurmuyum farkli markalar yok nuh dio peygamber demio pamuk kuzum dogum hikayen cok guzel canim bizimkilerde ekim anneleri d.hik.yaziyor.. Tavsiyen icin sagol israrla deneye devam..

Kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım.ece hasta hastaneye felan gıttık.oksuruyor,kusuyor,gozlerı capaklanıyor.dısarı bıle cıkmayan kızım hasta oldu valla saskınlık ıcındeyım

Oy kiyamam ya hastalanmasin kuzular zaten canlari neki.. Canim geziyosunuz tamam kapali mekanlara gidiyosunuz ama bebek iste kusun kanadindan yel kapiyolar hos muhakkak dikkat ediyoruz ama iste geldimi onune gecilmiyor. Bizde fink atiyoruz avm avm ama artik havalar ciddi anlamda sogudu eve kapanma vakti allah acil sifa versin gecmis olsun kuzuna..

Cok hos uyansin acikinca emzirme pozisyonunda meme diye kandircam pamugumu hain planlar pesindeyim su an... Bakalim yutcakmi sipam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…