Kizlar omer bey numarasini veriyordu degil mi
Ne guzell benimde cok hosuma gider sevgiyle yaklasilmasi. Yok canim ya kolik degil kizim degisik saatlerde aglar keyfe keder guldugu bi anda hickira hickira aglar bi kac dakika ki son 10 gundur boyleyiz :-(
Kizlar omer bey numarasini veriyordu degil mi
kızlar aranızda göğüs pompası kullanan varmı. Malum 1 aya kadar işe başlamam lazım. şimdiden süt depolamalıyım, geç bile kaldım. ama göğüs pompasını manuel mi yoksa elektrikli mi almalıyım karar veremedim. siz hangi markayı kullanıyorsunuz, hangisini tavsiye edersiniz.
Aman Kraft alma....cok acitiyor...denemesine ama lansinoh iyi diyolardi
herkese içten bir merhaba
hamile oldugumdan beri sizleri takip ediyordum artık aranıza katılmak istedim ekim annesi olacagımı sanerken eylül annesi olanlardanım kerem mirza adında bir oğlum var şimdilik gaz dışında sorunumuz yok çok şükür.hepimizin bebişlerine rabbim sağlık sıhhat versin....
Himmm inşallah sorunu bulunur... Kolik zaten en geç 3 haftalikken basliyor 2 haftalikken baslar genelde...
Bende zaten soğuk nevale dr lari sevmem özele gidiyoruz sonuçta ilgi alaka istemek hakkımız..
Yavru kendi vermiyor miktat bana kendi vermişti ben istedim pek gönüllü vermedi kartını ama verdi lakin eger hastanedeysem hastaneden ararsınız dedi geçen aradım hostesler sağolsunlar dr dan çok dr oldukları için bağlamadılar bende üstelemedim akın ı hastaneye götürdüm ama zorlasaydım bağlattırırdım o teli ama uğraşmadım yoksa beni,m elimden bir kaçan bir de uçan yani
Esra sen ne zaman dr a gidecen merak ettin senin kuzu neden böyle diye gerçi benimki de artık çok ağlamaya başladı hiç yokken cuma dr a gidicez bakalım oğlumun ömer amcası ne dicek biz 1. aydan beri bu adama gidiyoruz benim oğlanın doğumdan sonra kontrol eden dr dr dr gezerken bir de buna bakalım dedim ondan gittik allah tan gittik çok memnunum valla git de senin kızı da bir mıncırsın benimkinin yanakları bacakları kolları her tarafını sıkıyor adam bağırasım geliyor valla ben sevmiyom öyle paşamı
Kizlar aramizda regl olmayan var mi ben olmadim da. Hos boyle iyi
selam kızlar nasılsınız çok zor bi gece geçirdik kızım 3e kadar ağladı cuma günü 3ay bitiyo ama gazı azalcağına çoğalıyor anlamadım fazla memede emmiyo geceden beri sabahta 11den 2ye kadar ağladı benim sinirler yıprandı iyice 3yaşındada bi kızım var biliyosunuz sürekli bişey istiyo çok zor durumdayım dr uyuması için day&nihgt diye bi şurup verdi almamıştım ama eşim alıcak bugün bakalım uyku düzenleyiciymiş belki faydası olur
Bugun kizimi 3 kere hickirik tuttu 20 dk suruyor ortalama ve cok sinirleniyor. Bi kez kasiga sutumu sagip verdim o anda hickirinca genzine sicradi cok korktum, o an gecti aslinda ama ben o gunden sonra vermedim hic. Sizin hickiriklar ne durumda?
kizlar benim eylusumun dudaklarinin ic kismi bazen bembeyaz oluyo emdikten sonra
sutten dye duymustum ama emin diilim szde de oluyo mu bolee??
bi arkadas pompa sormus ben lansinoh manuel olanini kullaniyorum ve cok memnununm
ama calisiyorsaniz zamandan kazanmak acisindan kesinlikle elektrikli almanz gerekir
ayni markanin elektrikli olanlari da var fiyati biraz tuzlu ama iyi sonuc alirsin bide madela var onu cok duymustum ben:26:
bebisleriniz emzik aliyor mu kizlar??
ben ilk gunlerde cok ugrastim almasi icin ama almadi
kendi aileme ve k.valideme uzagim ben yalnizsin zor olur alistir dedi cevremdeki herkes...
iki gundur alicak gbi oldu sanki ama bu seferde ben tedirgin oldum
iyi bisey mi kotu bsey mi yapiyorum acaba dye:26::26:
hem bide bunu biraktrmasi var sonucta
gazli oldugu icin daha israrciyim su an ama 3 aya kadar gazi gecince pisman olursam dye korkuyorum
siz ne dusunuyosunuz bu emzik konusundaaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?