2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar bu arada sipariş ettiğimiz hamak salıncak geldi cok iyi sallanıyor uykusu hala ayni en fazla bir saat ama arada sallayarak bu kadar uzadı sallanmayi sevenler icin iyi tavsiye ederim ..

Esracım nasıl doktormus oo ya?benımkı butun doktorları verdı valla anadolu hastanesıne gıttık.ordada hıc sorun yasamadık.canım medıcana ne kadarmıs muayene oraya gıtsen?

Ne kadar oldugunu bilmiyorum ama esimle konustuk muayene ucreti yuksek olsun da yeterki istedigimiz zaman ulasabilecegimiz bi dr.olsun diye dusunduk ben zaten pimpirikliyim aradigimda ulasmam lazim yani ne sacma sonucta muhim bisey bu evlat yani sohbet etmeye aramicaz ya kendisini.

Skintiyada gelemiyor kuzularimiz simdilerde elleri ayaklari ayri oynuyor aynen canim gunduz uykusu dakikalik zaten iyce kisaliyor... Aglaya aglaya uyaniyor yatistirip susturana kadar uykudan eser kalmiyor..

Bende kizimin huzursuzlugunu tum tahliller temiz cikinca asiya baglamaya basladim cunku skintisi uzun surcek bi asi oldugunu soylemisti ebe . Uzun sure dikkat etmemi bi sure sonra asi yerinde iz olcagini soylemisti. acaba arada canimi aciyor.

Arkadaşımın bebisi cok uslu bir bebisti
aglamazdi bile
Ama ası sonraları huzursuz oluyordu ve
asida bile ağlamayan çocuk
Uyurken korkuyordu
bir süre sonra geçiyordu tabi

Benim kızımda da oldu burun tıkanıklığı..uykusunda hırlıyodu nefes alması zorlaşmıştı oda uyandırıyordu kızımı..ateş vs... olmadığı için çok panik yapmadık..doktorumuz deniz suyu verdi..onu kullandık günde 3-4 kez..baya rahatlattı kızımı..tavsiye ederim..

kızlar beni şimdiden kızımı bırakıp işe gitme fikri bunalıma sokuyo..sürekli öpüp kokluyorumm 25:

kızlar beni şimdiden kızımı bırakıp işe gitme fikri bunalıma sokuyo..sürekli öpüp kokluyorumm 25:

Evet canim cok zor olcak muhakkak ama sut izni vs.. Erkencikten evde olcan bildigim kadar 3saatmis. Bi sure sonra1,5 saate dusuyor diye hatirliyorum.. Bebisine kim bakicak aileden birileri mi?

Esracım nasıl doktormus oo ya?benımkı butun doktorları verdı valla anadolu hastanesıne gıttık.ordada hıc sorun yasamadık.canım medıcana ne kadarmıs muayene oraya gıtsen?

Canim arastirdim da internetten ocak 2012 tarihli muayene ucreti 50 tl.mis cok uygun geldi bana. Daha yuksek fiyatlar bekliyordum yanlislik mi var acaba? Simdide 30 tl veriyorduk medilife ta miktat bey var muayenehanesi felanda varmis tel nosuda veriyormus muayene ucretide 60tl.mis belkide ona devam ederim kizimin tum raporlari hastane sisteminde kayitli cunku oda skinti.

Evet canim cok zor olcak muhakkak ama sut izni vs.. Erkencikten evde olcan bildigim kadar 3saatmis. Bi sure sonra1,5 saate dusuyor diye hatirliyorum.. Bebisine kim bakicak aileden birileri mi?

evet,kayınvalidem bakıcak.evlerimizde yakın..hamileyken rahat rahat kayınvalidem bakıcak diyodum ama kucağa alınca bebeğimi işler değişti..bakabileceğinden şüphem yok tabiki , benmki tamamen annelik duygusu..haksızlık mı yapıyoruz yavrularımıza bilemiyorum.. ücretli iznim ocağın son haftası bitiyor , ücretsiz iznimide almayı planlıyorum..tabi biyandan işin maddi kısmıda var..

İyi bari yakinmis. Benimde annem kayinvalidem yakinda ben vazgectim calismaktan benimde 10 ocakta bitiyor iznim normalde de donmemeye kararliyim. Kizim az buyusunde kismetse o zaman calisirim hos 2.bebek planlarimizda mevcut isin maddi boyutu skinti tabii bakalim hayirlisi... Sut izninde var ucretli 3 aya mi ne tekabul ediyormus muhasebecinle gorus istersen toplu kullan...

tabı oyle bende bagcılara gıdıyorum kontrollere.
ben medılıfe guvenmıyorum.ben 2 sene once gıttım gebelık testıne.hamıle olmadıgım halde hamılesın dedıler bana.ama sen memnunsan gıt tabı.benım hayal kırıklıgımı tahmın edebılıyosundur.

Kızlar benim oğlum memeyi bir çekiyor bir bırakıyor adam gibi tam tutup likir likir icmedi...siz de oyle olan var mi?birakmasindan korkuyorum

Kızlar benim oğlum memeyi bir çekiyor bir bırakıyor adam gibi tam tutup likir likir icmedi...siz de oyle olan var mi?birakmasindan korkuyorum

Gaz sancisi oldugunda yapiyor kizim ikinmaktan dogru duzgun ememiyor ama gecici bi durum bizimki..

selam anneciklerr nasilsinz bakalim gorusmeyeli minislerinz napiolar
ben walla gunlerdr ole kotuyum ki degil internet su icmeye firsat bulamadim
kizim cok yordu uc gundur bizi
ne emme ne uyku ne kucak hic bisey onu tatmin etmedi
cok fena aglama krizlerine girdi gece 3lere kadar uyumadi
o agladi ben agladimm o agladi ben agladimm helak olduk kuzumla
yavrum toplasan bi gunde 3 saat bile uyumadgi anlar oldu
cok sukur bugun brz daha sakinlesti sanki
okumadgm dua kalmadi denemedgm de yontem
3ay surmesin ins bu gaz durumu ya kizlar dua edin cok zor bi durum
Allah tum bebislermze sifa versinn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…