2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar eslerınıze yenı yıl hedıyesı ne alıcaksınız karar verdınız mı...ben sastım valla aklıma bsey gelmıyorr.

Benim yeni yilda hediye almak aklima bile gelmedi ki ablam amway yapiyor ordan biseler bakarim cok cok vaktim yok ki baska

Merhaba
Birsey soracagim. Emzirdikten sonra sagdim 100 ml cikti demissin. Massallah nazar degmesin sutun bol belli ki. Sormak istedigim, iki gogusten de mi emzirdin ve sonrasinda bukadar iki gogusten mi aldin? Sut icin ozel birsey yiyip iciyormusun? Ben gece iki gogusten emziriyorum sagdigimda 10 cc ancak cikiyor. Bebegin kilo alimi cok iyi doktor problem yok diyor ancak benim emzirdikten sonra sagdigim sute kafami takiyorum.

yok artık sende

ne?nasıl yanı doustan 2 dısı mı varmıs?pekı hamılelıkte yedıgı ıctıgı ne vrmıs kı boyle olmus

Gercekten resmini bile ceip koymus kuzusunun e inanmak guc olunca kizcagizda resmi paylasmis altta 2tane disi var. Kalsiyum fazlaligi...

Google yaz 2aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var bulamaxsan soyle bilgisayardan girip linki paylasiyim tel.den yapamadim paylasmayi cozemedim daha telefonu tam olarak

Google yaz 2aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var bulamaxsan soyle bilgisayardan girip linki paylasiyim tel.den yapamadim paylasmayi cozemedim daha telefonu tam olarak

Hanimlar bisey daha ogrendim bebeklerin 4-5.aylarinda kilo alimi baya dusuyormus aklinizda olsun..

soktayım suan ya 4-5 gunluk bebek yaa

İste acabami dedim cunku benim kizimda guldugu sirada basliyor aglamaya elleri agzinda yuzunu gozunu ovusturuyor vuruyor salyasida var. Ki aglayan huzursuz bi bebek degildi son bi kac gundur boyle. Gaz felan degil eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…