kızlar eslerınıze yenı yıl hedıyesı ne alıcaksınız karar verdınız mı...ben sastım valla aklıma bsey gelmıyorr.
off başım çatlıyor ne biçim uyudum bu gece
12de yattım 02:40da oğlum uyandı emzirdim kalkmışken sütümü sağayım dedim 100 ml sağdım uyku kaçtı 2,5 saat uyuyamadım
tam uykum geldi doruk uyandı hadi tekrar emzir yat 45 dk sonra tekrar kalktı
uyuttum 1 saat sonra tekrar kalktı biraz oynadık falan emzirdim yanında yattım salladım 10:45e kadar uyumuşuz beraber
gece uyuyamayınca da oğluma bakıp bakıp ağladım nasıl bırakçam diye
Kizim 2yasina girsin kismetse yapcamsagol arkadasim enf.cikmadida nesi var ya dis mi cikartiyor acaba eli surekli agzinda yuzunu ov usturuyor kipkirmizi ediyor yuzune kafasina vuruyor e salyasida var bu sikayetleri dr.solemedim ihtimal vermedim simdi enfcikmayinca acaba diyorum. Ben gebeligimde keci sutu gunluk sut gunde 1lt.icerdim. Kalsiyumum fazlami geldi acaba
Benim yeni yilda hediye almak aklima bile gelmedi kiablam amway yapiyor ordan biseler bakarim cok cok vaktim yok ki baska
yok artık sende
ne?nasıl yanı doustan 2 dısı mı varmıs?pekı hamılelıkte yedıgı ıctıgı ne vrmıs kı boyle olmusKiz kk da bi topikte arastirdim ayni sikayetler birininde kuzusu 2tane sut disli dogmus..
ne?nasıl yanı doustan 2 dısı mı varmıs?pekı hamılelıkte yedıgı ıctıgı ne vrmıs kı boyle olmus
Gercekten resmini bile ceip koymus kuzusunun e inanmak guc olunca kizcagizda resmi paylasmis altta 2tane disi var. Kalsiyum fazlaligi...
Bak google yaz 3aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var ona gir. Telden linki paylasmayi beceremedim bulamazsan soyle bilgisayardan linki paylasirim ama bulursun muhtemelen.kız nerde banada sole bakıyım
Hanimlar bisey daha ogrendim bebeklerin 4-5.aylarinda kilo alimi baya dusuyormus aklinizda olsun..
Bak google yaz 3aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var ona gir. Telden linki paylasmayi beceremedim bulamazsan soyle bilgisayardan linki paylasirim ama bulursun muhtemelen.
evet malesef....bız 3 hafta sonra ek besıne baslıyoruzz..
Liste veriyor mu dr. Ben hic bilemem ne vercegimi tecrubesiz anne benii
soktayım suan ya 4-5 gunluk bebek yaa
Yine gok gurulduyor burda fena yagcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?