- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
oğlumun bugün 38.günü. normal doğum yaptım sütümde hemen geldi ancak oğlum emmiyor sürekli sağıp biberonla veriyorum.
emzirmekti oğlumun gazı kakası derken bunca zamandır girip okumak bile çok zor. zaten annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak yardım ediyorlar. yoksa tek başına bakmam çok zor.
benim sıpa gaz sancısından uykuya çok zor dalıyor ve kısa kısa uyuyor. uyanınca da hemen süt istiyor ama emmiyor. koş koş sütümü sağıyorum doymazsa mama hazırlıyorum falan ama
moralimde bozulmuyor desem yalan olmaz. sütüm varken niye emmiyor bu çocuk bilmiyorum. böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
emmeyen bebekler için bir dua varmış bilen duyan yapan var mı acaba?
Iyi haftasonlari dilerimmm:) Bebisler mutlu birazda uykulu olsunlar anneleride rahat etsinnnn:)
4. ayda ek besine başlamayı düşünüyor musunuz kızlar? yoksa 6. ayı mı bekliceksiniz?[/QUOT
yok canim vericem bizim doktorumuz basliycaz dedi.o demwsedw ben basliycaktim zaten.sende basliycaksin sanirim.
şapur şupur bayılıyor ellerineçok mu tatlı annem ver ben yiyim biraz diyorum
gördükçe çıkarıyorum ama ağzından
3-4 ay içinde şişip kabuklanıcak dedi hemşire ondan sonra iz olcakmış
acele etme canım
çıkarmadın mı adaşımın eldivenlerini annesi daha? elleri oyuncaklarıymış artık bırak oynasın elleriyle
emziğe ben alıştırdım artık o çıkardı ben o çıkardı ben soktum derken şimdi seviyor
istemediği zaman tutuyorum biraz ağzında uykuya daha kolay dalıyor emzikle
ben ıyıyım pazara gıttım geldık kızıma uygun kılotlu corap bulamadım butun magzaları gezdım bende pazardan almaya karar verdım gıttım 3-4 tane aldım cok ıyı oluyor..allahtan kayınvalıdemın yanındayım yoksa nefes alamazdım kız 2 dk durmadı bugun.araba koltuguna donencesını taktımoynuyor.(allahtan donencesını hem arabaya hem yataga takılandan almısım,buyuk kolaylık)
4. ayda ek besine başlamayı düşünüyor musunuz kızlar? yoksa 6. ayı mı bekliceksiniz?
yok canim vericem bizim doktorumuz basliycaz dedi.o demwsedw ben basliycaktim zaten.sende basliycaksin sanirim.
Elleri buz kesiyor oyun oynadigimiz xamanlar cikariyorum oda yavrumun elleri avucumun icinde oluyor isinsin diye... Kendi gormuyor bile ellerini
kilotlu çorabı kaç aylıkken giydirmeye başladınız? :44:
Ben gecen bayramdan beri giydiriyorum 35 gunluk falandi o zaman
guzel anneler ve bebeisleeri gunaydin.dun kizimi bi yatirdim oglen gece oldu hic uyanmadi tepki vwemwdi bizde hastaneye gittik orda uyandi.bugun kontrolumuz var bakalim kac kg olmusuz.bu kotu istanbul havasindada hic cikasim yok..
işe başladığım zaman oğlum 3,5 aylık olcak bir süre sadece anne sütü vermeye devam ederim
4. ayı doldurduğunda bakıcıya günlük mayaladığım yoğurttan ve sebze çorbası falan bırakırım diye düşünüyorum
eldivene alıştığı için oluyor canım bence öyle, bende oğlumun eldivenlerini çıkarmıyordum ya çıkardığım zaman elleri buz gibi oluyodu
şimdi hiç takmıyorum banyodan sonra bile, elleri alıştı artık eldivensiz olmaya buz gibi olmuyor öyle her zaman
3 aylık oldu canım artık bırak alışsın
Evet haklisin zaten pamuk ellerini goremeden buyuyor diyede ayri bi uzuluyorum... Gece yatarken takiyormusun peki ?
yok ya ben giydirdim su anda da tulumunun altinda var. Bi gece yatarken cikartiyorum.Benim kızım şuan 45 günlük , bana erken daha diye giydirmediler... bende emin olamadım..
hayır canım takmıyorum
oglumun karni agriyor ciyak ciyak agliyo agri vurdukca, simdi biraz sakinledi gibi ama kaka yapsada rahatlasa...
işe başladığım zaman oğlum 3,5 aylık olcak bir süre sadece anne sütü vermeye devam ederim
4. ayı doldurduğunda bakıcıya günlük mayaladığım yoğurttan ve sebze çorbası falan bırakırım diye düşünüyorum
eldivene alıştığı için oluyor canım bence öyle, bende oğlumun eldivenlerini çıkarmıyordum ya çıkardığım zaman elleri buz gibi oluyodu
şimdi hiç takmıyorum banyodan sonra bile, elleri alıştı artık eldivensiz olmaya buz gibi olmuyor öyle her zaman
3 aylık oldu canım artık bırak alışsın
Canim yogurdu kendi sutunlemi yapican kizlardan biri oyle demisti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?