ay sutlu turk kahvesı hıc ıcmedım kız o nasıl oluyor?
hayret nasıl oldu bugun bende rahatım sabahtan berı mama yemeye kalktı..
ayyy cok ısterdım nerde oturuyordun sen?
bende oylryım sekerım
benımde oyle..
Kiz isinmiyor kombi 60derecede kizimin yanaklari buz dahada yukseltsem terliyor vucudu sinir oldum. Sutlu turk kahvesi cok guzel esim almis hazir 3u1arada shazili realdenmi almis ne. Kahveyle aran iiyse tavsiye ederim.
aaa alırım canım bakıyım ben cok severım degısık kahvelerı bendede kahve makınesı var.kahve bagımlısıyım ben fıltre kahve yapıyorum makınede buttun gun ıcıyorum.yaza bırlıkte otururuz bahceyede cıkarız havuzun kenarında ohhh.bu sene keyfını cıkaramadım evımın bahcesını.seneye ınsallah kızımla
İnsallah canim. Bu arada prensesin durumu nasil tuvaletini yapti mi. Birde 0 yas bebek corabi avm lerde yok gercekten ben b.cekmeceden almistim son 1tane kalmisti. Beylik paxarina ciktim ben tam karsisinda guzelkentte oturuyorum cok yakin pazar. Orda istemedigin kadar var hemde sudan ucuzc&a dan almistim poposu tavsanli 15tl ama 1yas. Pazardan aldim fiyatina sok olcan 2,5tl
yaptı yapmasına ama cok halsız.bende dun persembe pazarından aldım 4 tane bende 2,5 tl den aldım canım.ne verıyım avm dekılere 15 tl.bayramda 50 tl verdım tuluma 3 defa gıyebıldı yazık gunah valla.
ah canim ben prematureleri daha yeni biraktik 56 larda hafiften kisa geldi hemencik.izmirdeyim tuğçecim ben
çocuğa alınan haram derler ya doğru valla ilk pijamalar olmuyor şuan, tulumlar da daraldı kısaldı
ayaklar da maşallah hızlı büyüyor kaçıncı çorap alışımız
kaç tane kıyafeti 3-4 kereden fazla giyemedik
gelen hediyeler vardı onlardan çıkardım bikaç tane eşofman takım yıkadım
bebeklik bitti artık
bende c&a dan aliyorum lcw den almadim daha.onrda premature yoktu.yarin gidipbalisveris yapicam marmara park ve forum istanbuldan.evede ugriycam kizimin hediyelerini felan eve goturucem.Hastalanmasinda kuzularimiz... Bu arada kizim cok hapsiriyor anasi gibi 3kez ust usteEvet pazarlar cok iyi fiyat konusunda cunku cok hizli buyuyorlar ama lcw ve c&a da uygun fiyatli ciciler cok fazla...
iyi bari bende dedim asudeyide face e kaptirdik herhalde..
canım eger yanılıyosam kusura bakma ama sen memorıal hastanesınde tup bebek yaptıranlarda degılmıydın?
oglumun karni agriyor ciyak ciyak agliyo agri vurdukca, simdi biraz sakinledi gibi ama kaka yapsada rahatlasa...
Merhaba kızlar nasılsınız ben zor yatırdım benim oğlanı uykusu var ama inat ediyor uyumuyor neyse gene ben galip çıktımbir şey sorcam sizin bebişleriniz de parmaklarını emiyor mu benimki baya ses çıkarıyor mocok mocok diye açlıktan yapmıyor onu fark ettim annem sizde emerdiniz diyor ama ne bileyim birde size sorayım dedim...
hemoroiiid,öldürüyor
Merhaba kızlar nasılsınız ben zor yatırdım benim oğlanı uykusu var ama inat ediyor uyumuyor neyse gene ben galip çıktımbir şey sorcam sizin bebişleriniz de parmaklarını emiyor mu benimki baya ses çıkarıyor mocok mocok diye açlıktan yapmıyor onu fark ettim annem sizde emerdiniz diyor ama ne bileyim birde size sorayım dedim...
kızlar verem aşısından sonra bebeklerinizin kolunda şişlik oldu mu bir de sonrasında iz kaldı mı? bizim hiç iz kalmadı tutmadı mı acaba.hemşire tutmasa da 2. kez yapılmıyo dedi..sizin bu konuda tecrübeleriniz nasıl?
Ben kizimin eldivenlerini arada cikartiyorum onunla zaman gecirdigim anlar genellikle, denedim bas parmagini bi baktim nasil emiyor cok sekerdi ama kendi basina yapmiyor sipa keske emsebenimki emzik bile emmiyor bugun denedim ogg ogg yapiyo koca adam gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?