2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kiz isinmiyor kombi 60derecede kizimin yanaklari buz dahada yukseltsem terliyor vucudu sinir oldum. Sutlu turk kahvesi cok guzel esim almis hazir 3u1arada shazili realdenmi almis ne. Kahveyle aran iiyse tavsiye ederim.

Kiz isinmiyor kombi 60derecede kizimin yanaklari buz dahada yukseltsem terliyor vucudu sinir oldum. Sutlu turk kahvesi cok guzel esim almis hazir 3u1arada shazili realdenmi almis ne. Kahveyle aran iiyse tavsiye ederim.

aaa alırım canım bakıyım ben cok severım degısık kahvelerı bendede kahve makınesı var.kahve bagımlısıyım ben fıltre kahve yapıyorum makınede buttun gun ıcıyorum.yaza bırlıkte otururuz bahceyede cıkarız havuzun kenarında ohhh.bu sene keyfını cıkaramadım evımın bahcesını.seneye ınsallah kızımla

İnsallah canim. Bu arada prensesin durumu nasil tuvaletini yapti mi. Birde 0 yas bebek corabi avm lerde yok gercekten ben b.cekmeceden almistim son 1tane kalmisti. Beylik paxarina ciktim ben tam karsisinda guzelkentte oturuyorum cok yakin pazar. Orda istemedigin kadar var hemde sudan ucuz c&a dan almistim poposu tavsanli 15tl ama 1yas. Pazardan aldim fiyatina sok olcan 2,5tl

yaptı yapmasına ama cok halsız.bende dun persembe pazarından aldım 4 tane bende 2,5 tl den aldım canım.ne verıyım avm dekılere 15 tl.bayramda 50 tl verdım tuluma 3 defa gıyebıldı yazık gunah valla.

yaptı yapmasına ama cok halsız.bende dun persembe pazarından aldım 4 tane bende 2,5 tl den aldım canım.ne verıyım avm dekılere 15 tl.bayramda 50 tl verdım tuluma 3 defa gıyebıldı yazık gunah valla.

Hastalanmasinda kuzularimiz... Bu arada kizim cok hapsiriyor anasi gibi 3kez ust uste Evet pazarlar cok iyi fiyat konusunda cunku cok hizli buyuyorlar ama lcw ve c&a da uygun fiyatli ciciler cok fazla...

izmirdeyim tuğçecim ben

çocuğa alınan haram derler ya doğru valla ilk pijamalar olmuyor şuan, tulumlar da daraldı kısaldı

ayaklar da maşallah hızlı büyüyor kaçıncı çorap alışımız

kaç tane kıyafeti 3-4 kereden fazla giyemedik

gelen hediyeler vardı onlardan çıkardım bikaç tane eşofman takım yıkadım

bebeklik bitti artık

Merhaba kızlar nasılsınız ben zor yatırdım benim oğlanı uykusu var ama inat ediyor uyumuyor neyse gene ben galip çıktım bir şey sorcam sizin bebişleriniz de parmaklarını emiyor mu benimki baya ses çıkarıyor mocok mocok diye açlıktan yapmıyor onu fark ettim annem sizde emerdiniz diyor ama ne bileyim birde size sorayım dedim...

kızlar verem aşısından sonra bebeklerinizin kolunda şişlik oldu mu bir de sonrasında iz kaldı mı? bizim hiç iz kalmadı tutmadı mı acaba.hemşire tutmasa da 2. kez yapılmıyo dedi..sizin bu konuda tecrübeleriniz nasıl?

ah canim ben prematureleri daha yeni biraktik 56 larda hafiften kisa geldi hemencik.

Hastalanmasinda kuzularimiz... Bu arada kizim cok hapsiriyor anasi gibi 3kez ust uste Evet pazarlar cok iyi fiyat konusunda cunku cok hizli buyuyorlar ama lcw ve c&a da uygun fiyatli ciciler cok fazla...
bende c&a dan aliyorum lcw den almadim daha.onrda premature yoktu.yarin gidipbalisveris yapicam marmara park ve forum istanbuldan.evede ugriycam kizimin hediyelerini felan eve goturucem.

oglumun karni agriyor ciyak ciyak agliyo agri vurdukca, simdi biraz sakinledi gibi ama kaka yapsada rahatlasa...

canım eger yanılıyosam kusura bakma ama sen memorıal hastanesınde tup bebek yaptıranlarda degılmıydın?

yok tatlım benım benım ıkısıde doğal yolla oldu
bu arada gecmış olsun melegını kaybetmışsın
ama bı kere oldu ya ınşalla yıne olur cnm
rabbım dıger melegıne uzun ömur versın ınşalla

Of kizim hic yalniz basina oynamiyor hep kucakta yuzu disari bakcak sekilde gezmek istiyor omuzlarim belim fena.

oglumun karni agriyor ciyak ciyak agliyo agri vurdukca, simdi biraz sakinledi gibi ama kaka yapsada rahatlasa...

Dertleri hiic bitmiyor kuzularin agzi var dili yok derdini anladin anladin anlamadin cabala dur... Ya benim iyi bi dinlenmeye ihtiyacim var.

Ben kizimin eldivenlerini arada cikartiyorum onunla zaman gecirdigim anlar genellikle, denedim bas parmagini bi baktim nasil emiyor cok sekerdi ama kendi basina yapmiyor sipa keske emse benimki emzik bile emmiyor bugun denedim ogg ogg yapiyo koca adam gibi...

oğlumun bugün 38.günü. normal doğum yaptım sütümde hemen geldi ancak oğlum emmiyor sürekli sağıp biberonla veriyorum.

emzirmekti oğlumun gazı kakası derken bunca zamandır girip okumak bile çok zor. zaten annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak yardım ediyorlar. yoksa tek başına bakmam çok zor.

benim sıpa gaz sancısından uykuya çok zor dalıyor ve kısa kısa uyuyor. uyanınca da hemen süt istiyor ama emmiyor. koş koş sütümü sağıyorum doymazsa mama hazırlıyorum falan ama

moralimde bozulmuyor desem yalan olmaz. sütüm varken niye emmiyor bu çocuk bilmiyorum. böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

emmeyen bebekler için bir dua varmış bilen duyan yapan var mı acaba?

şapur şupur bayılıyor ellerine çok mu tatlı annem ver ben yiyim biraz diyorum

gördükçe çıkarıyorum ama ağzından

3-4 ay içinde şişip kabuklanıcak dedi hemşire ondan sonra iz olcakmış

acele etme canım

çıkarmadın mı adaşımın eldivenlerini annesi daha? elleri oyuncaklarıymış artık bırak oynasın elleriyle

emziğe ben alıştırdım artık o çıkardı ben o çıkardı ben soktum derken şimdi seviyor

istemediği zaman tutuyorum biraz ağzında uykuya daha kolay dalıyor emzikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…