- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
canım sen mama veriyodun sanırım.su veriyo musun peki?su gibi kaka yaptı demişsin belki bugün az çiş yapması su kaybettiğindendir.biraz su versen nasıl olur acaba?yine de için rahat etmeyecekse dr. ara, sor..
umarım bende bılgısayarı elıme alabılırım.yenı kk da cep telefonunda en asagya ındır sayfayı orda full sıte yazıyor oraya tıkladıgında normale donuyor...
bı uyusa gırıp nete bakıcam..
aradımda vızıtteymıs.hemen arıycakmıs benı musaıt olunca
mobil kk güzel bi kez full site yaptım ekran kocaman kaydıra kaydıra okumak zor oldu tekrar düzeldi kendi kendine. mobil kk da tek sıkıntım beğen yok bildirim yok ve cevrimiçiler yok onun dışında yazmak ve okumak daha pratik...
ahh kuzucuk ahh banyoda yaptın uyu işte mışıl mışıll :126: anacığında az keyf yapsınyook nerdeee
ay uyuttum kızımıda mutfakta hem kahvemı ıcıyorum hemde bılgısayarı aldım
oğlum kendi kendine uyudu
yatağına koymuştum dönencesine bakıp gülüyodu, müziği de açtım
ben de mutfakta poğaça yaptım, bulaşıkları topladım
ara ara gidip kontrol ettim şimdi bir baktım uyuyakalmış
yavaş yavaş düzenleri oturuyo galiba
Masallah bugun rahatiz topikce cumleten bende ayni mutfagimin balkon cami iceriye aciliyor ordan bakiyorum su an misil misil
poğaçalar pişti, çayı da demliyorum gelin o zaman
Arada birde gidip nefesini kontrol eden psikopata baglamis bi anneyim of cok evhamliyim sizdede varmi bu huy.
Ne iyi olurdu ya zaten senlede tanismayi cok isterdim keske yakin olaydik.. Tuceyle yakinizda bi tanisamadik havalar buz burda kapandik eve..
sesi çıkmayınca korkuyorum bende
bir poğaça yapana kadar kaç kere gittim kontrol ettim niye ağlamıyo diye
benimde arkadaşlarım uzak korkuyorum çıkmaya doruk'la
burda çok soğuk yok ama ya ağlarsa diye korkuyorum otobüslerde
2 komşum var sık görüştüğüm onlarda çalışıyor ancak akşamdan akşama
ailemden de kimse yok burda çok sıkılıyorum
Kizimin surati hic isinmiyor buz gibi kombide calisiyor vucudu sicak ama yuzu oyle degil sizde durumlar nasil?
çok dayandı oğlum 1 bardak çay içmeden uyandı
ay sutlu turk kahvesı hıc ıcmedım kız o nasıl oluyor?Bende bilgisayari kizima biraktim klasik muzik actim anakucagina koydum uyuor bakalim kac dk.uyicak canim kahve cekti sutlu turk kahvesi
hayret nasıl oldu bugun bende rahatım sabahtan berı mama yemeye kalktı..oğlum kendi kendine uyudu
yatağına koymuştum dönencesine bakıp gülüyodu, müziği de açtım
ben de mutfakta poğaça yaptım, bulaşıkları topladım
ara ara gidip kontrol ettim şimdi bir baktım uyuyakalmış
yavaş yavaş düzenleri oturuyo galiba
ayyy cok ısterdım nerde oturuyordun sen?poğaçalar pişti, çayı da demliyorum gelin o zaman
bende oylryım sekerımArada birde gidip nefesini kontrol eden psikopata baglamis bi anneyim of cok evhamliyim sizdede varmi bu huy.
benımde oyle..Kizimin surati hic isinmiyor buz gibi kombide calisiyor vucudu sicak ama yuzu oyle degil sizde durumlar nasil?
selam kızlar nasılsınız biz gece felakettik 2.ay aşımızı olduk calpol verdim 2kere 4e kadar kustu sanırım calpol dokunuyo sabah 4te baktım ateş yükseliyor fitil attım rahatladı kızıma hiç dokunmamıştı sabah kalktık yine ateşli yine fitil attım şimdi uyuyo...kilosu 5700olmuş boyu 58cm dr güzel dedi 1200 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?