2012 Ekim Anneleri

kızlar öleceğim midemin yanmasından ekşimesindennnnn
göğüs kafesime ateş yakmışlar sanki boğazlarıma doğru
ağzımdan zehir geliyorrr
ne yapmam lazımmm:KK43:

zeynep bende okurum arkadaşım bana özelden msjla hatırlat lütfen

allah razı olsun canım 22 şubatçarşamba günü sana uygun mu ben yine özelden msj atarım inşallah

Teşekkür ederim canım sağolasın :KK34:
Valla benim bugün 6 artı 4 dü ve bebek 6.5 mm iken duyuldu sesi hemde üstten ultrasonla makinayla alakası olabilir tabi seninki daha büyükmüş baksana mm olarak :KK34:
Sende duyarsın yakın zamanda canım :emir_bebek:

inşallah canım biz de duyabiliriz haftaya..

maşallah bugün kalp atışlarını duyan,gören arkadaşlar varmış.ne güzel gözünüz aydın:nazar:

ikiz bebişlerimiz de geliyomuş galiba hayırlı olsun nur00 :nazar: :nazar:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...

iyi akşamlar arkadaşlar bende erken öğrenenlerdenim şu anda 4. haftasında yarın adet günüm normalde beta hcg yaptırdım cumartesi:16.6
pazartesi:53.25
bugün:160.15
değerler doktor sadece pazartesiistemişti bugünde ben merakımdan yaptırdım ilk öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı bilen varmı
bana çok küçük geldi doktorum çok hıızlı gelişiyor ikiz olabilir dedi hayırlısı 10 gün sonra gidicem tekrar
değerini bilen varsa haftasını ve değeri söylerse sevinirim merak ediyorum

benim de 25 aralık ben de en çok bi haftalık fark ya var ya yok. 6 şubatta baktım idrarda da kanda da çıktı. beta hcg 1279du.sonra bakılmadı,kese görülmedi.cuma gideceğiz diyorum ama aklıma şey geldi hani 10 gün içinde bidaha gidince kontrol oluyor ya giriş ücreti vermiyorsun.perşembe 10. gün olacak perşembeden gideyim hem çok sabırsızım ben ya, hiç böyle değildim:18:

canım kese 1400 lere gelince görülüyo kese zaten o zaman kadar çoktan beta değerin ulaşır o seviyeye perş gidersen görülmesi lazım zaten benim 366 dı adetim 1hafta geçince dr a gittim görülmedi kese 1hafta sonra gittim o zaman görüldü...yarında kalp atışı için çağırdı çok tedirginim ya...sende git bence hem para verme hemde görürsün inşallah...

maşallah bugün kalp atışlarını duyan,gören arkadaşlar varmış.ne güzel gözünüz aydın:nazar:

ikiz bebişlerimiz de geliyomuş galiba hayırlı olsun nur00 :nazar: :nazar:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...

Tesekkr ederim Evveeet arkadasım ikizlerimiz olucak ins hem şaş:KK49:kın hem de sevincliyim Rabbim isteyen herkese versin

sevgili masumiyet sen kalp atışlarını görmüştün sanırım alttamı göründü yoksa üsttenmi benim pazartesi randevum kısmetse 6+6 olcak acaba biraz dahamı beklesem diyorum benim doktorum alttan bakmıyor acaba üstten duyabilirmiyim.

sevgili masumiyet sen kalp atışlarını görmüştün sanırım alttamı göründü yoksa üsttenmi benim pazartesi randevum kısmetse 6+6 olcak acaba biraz dahamı beklesem diyorum benim doktorum alttan bakmıyor acaba üstten duyabilirmiyim.

Benim 6+4 ken üstten gözüktü canım ultrasonla baktı doktorum seninki de üstten görülür bence merak etme :KK34:

Kizlarrrrrrr dayanamadim bugun gittim dr a cumayi bekleyemedim bebegimin kalbi atiyordu sesi daha duyamadik ama atisini gordum.obur dr a kalsaydi dun alinacakti bebegim

allaha şükür bebişin iyiymiş boşa üzmüşsün cnm kendini..
işte dr var dr var..
gözün aydınn :nazar:

kızlaarrrr sürprizim varr size...

bugün kalp atışlarını duymaya başka bir doktora gittik. meğem bebişim 2 taneymiş:))):KK52:
önceki doktor görememiş hemde koca prof.dr.:))daha ne diyim...
ilk duyduğumda ve gördğümde inanamadım..şoka girdim yok yani bir tane olması lazım falan dedim amaa bi görseniz iki tane ikisininde kalbi pıt pıt atıyorr nasıl tatlılar anlatamam..:emir_bebek::emir_bebek:.eşim desenn uçuyor havalarda yuppii diye...ayy inanın saatlerdir şoktayım..herlade bölünme olmuş..
şimdi daha çok korkmaya başladım ama Rabbime güveniyorum...o korur benim meleklerimi...

size haber veriyim dedim...

tebrik ederim canımm...

benimkilerde ikizdi dün bir tanesini göremedik..
dr kaybolan ikiz sendromu olabilir dedi..
haftaya belli olacak net olarak..

maşallah bebişlerine :nazar:

merhaba kızlarrr bende bugün hamile oldugumu öğrendim ilk meleğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kaybetmiştim şimdi yeniden hamileyim... bugün idrar testinde gördüm yarında kan testi yaptırcam inşallah sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almak nasip olur ...

hayırlı olsunn..tebrik ederimm...

selam kızlar bende bu gun dün gelmesi gereken adetim gelmeyince sabah test yaptım ilk önce hafif varla yok arası bi çizgi oldu sonra bi baktım giderek koyulasıyo en azından görülür ama yinede silik bir çizgi sanırım öyle oluyormus herkezde ben şimdi iş çıkışı hemen kan testi yaptırıcam insallah hep birlikteyizdir yarın artık sonucu paylaşırım sizlerle. İnsallah test yanılmıyordur.

tebrik ederimmm :nazar:

X