- 16 Temmuz 2011
- 191
- 0
tamam,istersen özelden tam adını da söyle öyle niyetleneyim..
allah razı olsun canım ismim emine ama ben yine o gün hatırlatırım sana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam,istersen özelden tam adını da söyle öyle niyetleneyim..
zeynepcimmm bende okuyabilirimm :))
kızlar öleceğim midemin yanmasından ekşimesindennnnn
göğüs kafesime ateş yakmışlar sanki boğazlarıma doğru
ağzımdan zehir geliyorrr
ne yapmam lazımmm
zeynep bende okurum arkadaşım bana özelden msjla hatırlat lütfen
allah razı olsun canım 22 şubatçarşamba günü sana uygun mu ben yine özelden msj atarım inşallah
ben de okurum. Herhangi bir ritueli falan var mi ? Okuduktan sonra senin adina falan birsey soylemem gerekiyor mu yani?
canımhayırlısıyla hamile kalmak istiyorum benim adıma bu şekilde niyetlenip okuman yeterli inşallah sana da uygunsa 24 şubat cuma günü okur musun canım
Teşekkür ederim canım sağolasın
Valla benim bugün 6 artı 4 dü ve bebek 6.5 mm iken duyuldu sesi hemde üstten ultrasonla makinayla alakası olabilir tabi seninki daha büyükmüş baksana mm olarak
Sende duyarsın yakın zamanda canım
benim de 25 aralık ben de en çok bi haftalık fark ya var ya yok. 6 şubatta baktım idrarda da kanda da çıktı. beta hcg 1279du.sonra bakılmadı,kese görülmedi.cuma gideceğiz diyorum ama aklıma şey geldi hani 10 gün içinde bidaha gidince kontrol oluyor ya giriş ücreti vermiyorsun.perşembe 10. gün olacak perşembeden gideyim hem çok sabırsızım ben ya, hiç böyle değildim:18:
maşallah bugün kalp atışlarını duyan,gören arkadaşlar varmış.ne güzel gözünüz aydın
ikiz bebişlerimiz de geliyomuş galiba hayırlı olsun nur00
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
merhabalar güzel annelerr
dün bebeğimin kalp atışını gördükkk
çok güzel bi duygu darısı başınıza olsun
6+6 yız bugün
gözün aydın canım maşallah sizeee
haftayada inşallah ben duyacammm
dra gittim bugün kızlar kese tam 1 hafta büyümüş dedi güzel dedi
haftayada pıt pıt larını duycam Allah nasip edersee
sevgili masumiyet sen kalp atışlarını görmüştün sanırım alttamı göründü yoksa üsttenmi benim pazartesi randevum kısmetse 6+6 olcak acaba biraz dahamı beklesem diyorum benim doktorum alttan bakmıyor acaba üstten duyabilirmiyim.
Kizlarrrrrrr dayanamadim bugun gittim dr a cumayi bekleyemedim bebegimin kalbi atiyordu sesi daha duyamadik ama atisini gordum.obur dr a kalsaydi dun alinacakti bebegim
kızlaarrrr sürprizim varr size...
bugün kalp atışlarını duymaya başka bir doktora gittik. meğem bebişim 2 taneymiş:)))
önceki doktor görememiş hemde koca prof.dr.:))daha ne diyim...
ilk duyduğumda ve gördğümde inanamadım..şoka girdim yok yani bir tane olması lazım falan dedim amaa bi görseniz iki tane ikisininde kalbi pıt pıt atıyorr nasıl tatlılar anlatamam...eşim desenn uçuyor havalarda yuppii diye...ayy inanın saatlerdir şoktayım..herlade bölünme olmuş..
şimdi daha çok korkmaya başladım ama Rabbime güveniyorum...o korur benim meleklerimi...
size haber veriyim dedim...
merhaba kızlarrr bende bugün hamile oldugumu öğrendim ilk meleğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kaybetmiştim şimdi yeniden hamileyim... bugün idrar testinde gördüm yarında kan testi yaptırcam inşallah sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almak nasip olur ...
selam kızlar bende bu gun dün gelmesi gereken adetim gelmeyince sabah test yaptım ilk önce hafif varla yok arası bi çizgi oldu sonra bi baktım giderek koyulasıyo en azından görülür ama yinede silik bir çizgi sanırım öyle oluyormus herkezde ben şimdi iş çıkışı hemen kan testi yaptırıcam insallah hep birlikteyizdir yarın artık sonucu paylaşırım sizlerle. İnsallah test yanılmıyordur.