canım sütüm ilk gün gelmedi bebeğim de ememiyordu zaten mama takviyesi istedik sarılık olmasın diye neyse hastaneden cıkarken sarılık değeri normaldi,sonrasında yükselmeye baslamış 2 gün sonra doktora gittiğimizde yükseldiğini dikkat etmemiz gerketiğini söyledi doktor..
cok dikkat ettik sagarak besledik yavrumu ama bugün gözlerinde sarılık oldugunu farkedip tekrar gittik evet artmıştı biraz daha artarsa hastanede 1 gün ışık tedavisi görücez hayırlısı olsun diyelim en kısa zamanda gitsin bu sarılık illeti...
doğumum cok rahat oldu epidral normal,doktoruma sonuna kadar güveniyordum sağolsun cok güzel yönlendirdi beni ve hemencik aldık bebeğimizi kucagımıza (ferhat uysal).. sectiğimiz hastane calışanları da harikadıydı elimi tutup bana güc verdi ebeler.. bebek gibi özenliydiler ki ben catı muayenesinden bile korkan biri olarak yardımları cok hoşuma gitti.. (memorial hizmet hastanesi).. kızımız 3.160 g 48 cm doğdu minik bir bebek cok narin uzuun uzun parmakları var cok sekerrr
hastane dostlarımızla dolup tastı hersey cok güzeldi... bu sarılık ve emememe sorunu üzüyor bizi onu da atlatıcaz allahın izniyle insallah..
kızım geceleri koynumda kokumla uyuyor değilse uyumuyor harıka bir duygu Allahım hepimizn yavrusuna saglık versin...
bu arada beni her asamada arayan canım arkadaslarım coyote ve artıste cooook tesekür ediyorummm ve burda paylaşılınca doğum haberim dua eden güzel dileklerde bulunan tüm forum arkadaslarım çook sağolunnn...
birbirimize destek oluyor olmak cok güven verici... ALLAHIM doğumu bekleyenlere hayırlı dogum versin saglıcakla alsınlar bebişleri kucaklarına... görüşmek üzere...