2012 Ekim Anneleri

Günaydın kızlarrrrr. Önclikle bugünde doğum yapacak arkadaşlar var sanırım. Allah yardımcıları olsun hepsinin... Azracım sakın üzülme beterin beteride vardır bunu düşün en azından ikinizde şuanda hayatta ve ssağlıklısınız... Elbet bebişin yanına gelicek allahın izniyle çok çok çok geçmiş olsun canım....

P.tesi günü doktor kont var benimde bende artık heycanlıyım dün akşam sancılarım vardı ama gitmedim hastaneye şimdilik iyiyim bakalım p.tesi günü doktorum ne diyecek

Canim biraz netten bakin. Kesin bulursun. Geceleri ozellikle sbaha karsi serin oluyor. Orta kalinlikta birsey iyi olur. Onu da al tam olsun :)

Canim benim sende hemen kendine gel.... bebeginin asil sana ohtiyaci var. Simdi istesen de yaninda olamayacaksin belki ama eve geldiginde yigilip kalma sonra. Merak etme hersey cok guzel olacak. Hepimiz duaciyiz sen ve bebegin icin

Cnm samcıların nasıl oluyo bana anlatırmısın, dün gece belime bi ağrı saplandı başta sol yanımdaydı sonra sol kasığıma vurdu en sonunda tum kasık ve belime yayıldı ama düzenli değil surekli bi ağrı hatta hala da var.. Gece doktorumu aradm şehir dışındaydı bikaç şey sordu karın kasılmalarını takip et dedi.. Duzenli bi kasılmam da yok ama hala sanki adet olcam ama olamıyorum gibi şiddetli bi ağrı var bel ve kasığımda.. Nedir bu anlamıyorum böbrek ağrısımı üşüttümmü ya da ne bileyim kas ağrısımı ama niye geçmiyor( benim de kontrolüm pzt ve doktorum da pzt gelcekmiş 2günü nasıl böyle geçircem acaba(

Canimmm guzell anneee sen.boyle.moral bozukfurursan.o.bebis ac kalir cunku sutun.kesilir sonra kuzucuk evine geldiginde.sutsuzmu.kalsinnn seni cok iyi anliyorum ama lutfen guclu dur bebisinin annesine.ihtiyaci var duam seninle

valla canım nasıl anlatayım ki.... Kasık kısmımda bir sol bir sağ tarafa giren ve karnımın kasılmasıyla devam eden ve düzenli olmayan ağrılar

valla canım nasıl anlatayım ki.... Kasık kısmımda bir sol bir sağ tarafa giren ve karnımın kasılmasıyla devam eden ve düzenli olmayan ağrılar
Yok ya o zmn benimki doğumla alakasız bi ağrı inşallah geçer bugun((

Azracım çoook geçmiş olsun moralini yuksek tut bikaç güne bebeğin hep yanında olacak sen merak etmee..

Canim cok gecmis olsun Bak gorursun oglusun cok iyi olacak Dularim senin ve oglun icin Hayirlisiyla atlaticansiniz bu gunleri

Azracım, Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşun yavrunuza. 7 tane Ayetel Kürsi okudum sizler için. Allah kabul etsin inşallah.

azracım çok geçmiş olsun sakın üzme kendini..herşey yoluna girecek ve sen oğlunu kollarına alıp bol bol emzireceksin..iyi düün ki herşey iyi olsun...en önemlisi sütün kesilmesin..bi bakmışsın o 1 hafta geçmiş ve mustafa asafın kollarında..

Azraa kıyamam ağlattın benii Rabbim yardımcın olsun bunada şükür her ikinizde sağlıklısınız daha daha daha da sağlıklı olacaksınız inşallah.Mustafa Asaf da bir önce evinize gelecek, neşeniz keyfiniz olacak inşallah.o bir melek Allah onu korur.

english home un internet sitesinde şimdi kargo bedava haberin olsun canım

maşallah canım ikinize de
en çok endişem sütün gelmemesi ya da geç gelmesi gerçi her türlü bebişler sarılık oluyo ama emince daha çabuk atlatıyolarmış
inşallahh siz de bir an önce atlatırsınız
darısı biz doğum yapamayanlara inşallah bizler de sağlıkla kucağımıza alırız
ikinizi de öptük kızımla

canım benim ağlayarak okudum dualarımı senın ve bebışın ıcın rabbım tez zamanda sağlıkla kavustursun sana da guc kuvvet versu ıns..ama hemen bırakma kendını bebısının,kızının sana ıhtıyacı var bızler evın dıreğıyız,ınş en yakın zamanda gulucuklerle yazacağınız haberlerını beklıyoruz rabbım sızınle olsun

canım çok çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede oğlun kollarında olur ben de okudum allah yardımcınız olsun
moralini bozma canım her şey düzelecek inanıyorum sen de inan

bende okudum canım. çok geçmiş olsun. inşallah bir an evvel iyileşir evinize gelir de kavuşursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…