• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar bu bebışler ıcın polar gıbı olan pofuduk pofuduk önden fermuarlı battanıyeler var ya..ılk 3 ay ıcın onlardan mı alsam dıyorum bebısıme uyku tulumu yerıne ...gıydırırım pıjamasını,koyarım battanıyenın ıcıne cekerım fermuarını,uyusun mışıl mışıl..azcık buyusun öyle alırım uyku tulumunu,hepsi kocaman tulumların,fikri olan var mı acep ???

konuya dışardan dahil oldum ama görünce yazmadan edemedim...
biz bundan aldık
civil de 25 lira... bebecix in ürünü ..
fermuarlılardan daha şirin..
epey bi zaman uyku tulumu ve gezme tulumu olarak kullanacağız inşallah .. :49:
$B094.jpg

doğumum cok rahat oldu epidral normal,doktoruma sonuna kadar güveniyordum sağolsun cok güzel yönlendirdi beni ve hemencik aldık bebeğimizi kucagımıza (ferhat uysal).. sectiğimiz hastane calışanları da harikadıydı elimi tutup bana güc verdi ebeler.. bebek gibi özenliydiler ki ben catı muayenesinden bile korkan biri olarak yardımları cok hoşuma gitti.. (memorial hizmet hastanesi).. kızımız 3.160 g 48 cm doğdu minik bir bebek cok narin uzuun uzun parmakları var cok sekerrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hastane dostlarımızla dolup tastı hersey cok güzeldi... bu sarılık ve emememe sorunu üzüyor bizi onu da atlatıcaz allahın izniyle insallah..

kızım geceleri koynumda kokumla uyuyor değilse uyumuyor harıka bir duygu Allahım hepimizn yavrusuna saglık versin...

bu arada beni her asamada arayan canım arkadaslarım coyote ve artıste cooook tesekür ediyorummm ve burda paylaşılınca doğum haberim dua eden güzel dileklerde bulunan tüm forum arkadaslarım çook sağolunnn...

birbirimize destek oluyor olmak cok güven verici... ALLAHIM doğumu bekleyenlere hayırlı dogum versin saglıcakla alsınlar bebişleri kucaklarına... görüşmek üzere...
Canim ya inan anlattiklarin epidural normal dogumu bekleyen beni cook cesaretlendirdi tesekkurler :) rabbim bi an once yavruna acil sifa versin ins dualrimiz defnecikle :)
Kizlarcim biz birbirimize alismaya calisiyoruz.zorla emziriyorum.daha sutum yetersiz.su iciyorum bol bol.bir de spinalden memnun kaldim.yalniz kizim ciktiktan sonra dikislere baslayinca fena bir mide bulantisi yasadim.oluyorum sandim yattigim yerde. Ama diger hersey cok guzel masallah.hala esimle birbirimize bakip bu bizim mi diye soruyoruz.
Ne guzel ya kizlar sizden boyle guzel haberler almak biz henuz dogurmamislara muthis bi heves ve cesaret veriyor :) ins situn bi an once artar ins canim :)
Kizlar bi an once hikayelerinizi ayrintili olarak bekliyoruz kuzucuklarinizi bziim icin opun :)

doktora gittim arkadaşlar 2 cm açılmam olmuş sabah 9:30 da duşunu al gel dedi tekrar bakacaklarmış off çok heyecan yaptım nasıl uyuycam bilmiyorum

kızlar bu bebışler ıcın polar gıbı olan pofuduk pofuduk önden fermuarlı battanıyeler var ya..ılk 3 ay ıcın onlardan mı alsam dıyorum bebısıme uyku tulumu yerıne ...gıydırırım pıjamasını,koyarım battanıyenın ıcıne cekerım fermuarını,uyusun mışıl mışıl..azcık buyusun öyle alırım uyku tulumunu,hepsi kocaman tulumların,fikri olan var mı acep ???

Canim o dedigin mevsime gore biraz kalin olabilir. Birde cok buyuk degil mi onlar yaaa? Eger bendekinin aynindan bahsediyorsan bayagi buyuk. Ben uyku tulumunu 0-3 aylik aldim. Sonrasini daha buyuklerden alirim. Bu kis icin ya 6 aylik 1 tane yada 2 farkli beden almak sartti. Bende herseyi aldik bunu da alalim dedim :) batti fishing yan going yani :)

doktora gittim arkadaşlar 2 cm açılmam olmuş sabah 9:30 da duşunu al gel dedi tekrar bakacaklarmış off çok heyecan yaptım nasıl uyuycam bilmiyorum

Ayy cnm bendE sabah ayni saatte gidicem dr bakalim acilna filan var mi merak ediyorum ins senin kontrolun guzel gecer bi bakmissin bebisinle eve donmussunuz :))

2 cm acikligin vardi suni sanci verilecekti ne yaptin acaba bi haber versen keske merak ettim cnm ??:26:

Hayirli sabahlar herkeze gerci kimsede yok gibi ama olsun :) umarim bugun de hamislerden ve doguranlardan guzel haberler aliriz. :) ben 9 bucukta dr gidicem suan cook uykum var fakat bebegim rahat durmuyor asagiya da yukariya da muthis baski yapiyor :S

Gunaydin herkese,

Biri bana guzel bi kahvalti hazirlasa cesit cesit hamurisleri olsa namnam ne guzel olurdu. Kizda dogurmuyom ordanda umut yok en iyisi mahalledeki firindan faydalanmak

Canim o dedigin mevsime gore biraz kalin olabilir. Birde cok buyuk degil mi onlar yaaa? Eger bendekinin aynindan bahsediyorsan bayagi buyuk. Ben uyku tulumunu 0-3 aylik aldim. Sonrasini daha buyuklerden alirim. Bu kis icin ya 6 aylik 1 tane yada 2 farkli beden almak sartti. Bende herseyi aldik bunu da alalim dedim :) batti fishing yan going yani :)

ayyy evet battı fishing olduk valla yan yan going yapıyoruz :1::1::1: ya bende karar veremedım acaba cok mu kalın olur dıye..çok fazlada gezemıyorum artık göbekten ve yorulmaktan en yakın englıs home da da 0-3 ay tulum kalmamıstı getırtın nooollluurrrr demıstım gelmemıs daha ..gecelerı serın olmaya basladı neye sarıp uyutacam ben dıye dusunmeye basladım :50::50:

Günaydın kızlar.... karşınızda bir haftalık taze bir anne var:3::3::3: çok güzel bir duygu yakında hissedeceksiniz zaten biz biraz hastalıklarla uğraşıyoruz ama olsun genede çok şükür sarılık vardı 1 gün fototerapi yapıldı oğluma birazdan kontrole gidicez ama şimdide gözünde çapak var açamıyor gözünü :43::43::43: öyle yani dünyanız o oluyor doğumdan sonra ne saç taradım ne aynada kendime baktım varsa yoksa o şimdi de mutfakta kahvaltı yapıyorum bir yandan da biraz topiğe bakayım dedim benden bu kadar sezeryan doğum sonrası biraz sancılı ama katlanılıyor merak edenler varsa... öptüm çok Rabbim yardımcınız olsun....

günaydın guzel anneler eylul ayının son 2 gunu artık ekıme gırıyoruz..cok garıp duygular ve heyecanlar ıcerısındeyım karnımda kelebekler uçuşuyor,içim içime sığmyor..bunlarında tadını çıkarmak lazım tabi :1: ama bazen cıkarıyorum bazen çıkaramıyorum kafa gidiiippp geliyoooo...e 9 aydır kendımızı düşünmeyi unuttuk gıder gelır kafa..dogurunca degıl hamılelıgın ılk gununden baslıyormus annelık onu ögrendım :52::52::52:

gunaydınlarrr...ayın 8 nde normalde sezeryan olucagımız tarıhte kızım 1 aylık oluyorr.ay ne cabuk gectı sankı dun dogum yaptım.benım kızım ustunun ortulemsını semıyor ya kollar ya bacaklar muhakak dısarda yoksa uyumuyo bızdık ya ben ne yapıcam:4:

kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok:14::14::14:

günaydın kızlar...bizde yeni kalktık. babamız gelecekti bu satte ama daha otobüs 2 saat gecikicekmiş. sinir oldum ya:((( 1 aydır görmüyom zaten....bizde oğluşumla topiğe bakalım bi dedik.

kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok:14::14::14:

canım benim çok geçmiş olsun...allah şifa versin inşallah. üzmemeye çalış kendini inşallah toparlayacak oğluşun...dualarımız seninle.. okudum ben şimdi...

Canim oncelikle cok gecmis olsun. Allahin izniyle oglunda iyi olucak merak etme bir kac gun icinde yaninda olucaktir mutlaka. Hem sen kendine iyi bak ki oglun geldiginde onunla guzelce ilgilene bil Allaha emanet olun canim :nazar::nazar::nazar:

kızlar 1 ekim evlilik yıl dönümümüz. 1 yılımız dolacak..eşim pazartesi tekrar il dışına göreve gidecek o yüzden hediyesini erken vereyim diyorum...ama ne hediye alacağım bilmiyorum..bana yardımcı olurmusunuz.......netten de olabilir alan varsa daha önceden..

kızlar 1 ekim evlilik yıl dönümümüz. 1 yılımız dolacak..eşim pazartesi tekrar il dışına göreve gidecek o yüzden hediyesini erken vereyim diyorum...ama ne hediye alacağım bilmiyorum..bana yardımcı olurmusunuz.......netten de olabilir alan varsa daha önceden..

canım allah nıce nıce seneler gormeyı nasıp etsın aılecek.ben ılk yıl saat almıstım.evı suslemıstım guzel bır sofra hazırlamıstım mezeler felan.2 yıl kustuk kutlamadık.3 yıl ıyı bır parfum almıstım(kullanmayı pek sevmez ama napalım).4 yıl geccen yıl yenı evımıze tasınıcaktık 1 ay sonra odamızı degıstırıcektık o eve gore bende kendı calıstıgım paralardan kırpıyordum bırıktırmıstım onunla yatak odası aldım süpriz yaptım.5 yıl yanı bu yıl kızıma hamıleydım sadece bır pasta ve ultrason resmı..erkeklere hedıye bulmak zor ama belkı fıkır olabılır.parfum,saat,gomlek benım klasık hedıyelerım.bırde sofra hazırlarsın tamam ısteee...:52:

Back