2012 Ekim Anneleri

Valla süper denk gelmiş.. Anca bukadar olabilirdi. Çok sevindim bu duruma. Eminim sen de sevinmişsindir.. Tabi arkadaşına söylediysen oda sevinmiştir denk gelmesine

hemen yapıp sizede gönderiyorum kızlarcım:))))banada tembellik çöktü ..reklam girer girmez kaçıyom..

Gerçekten mi kız Bak kokusu burnuma geldi haaa

benim canımda kurabiye çekti kokusunu özledim üzerinede pudra şekeri ekiverin lütfen

bugünlerde çok sinirliyim hırrr nerden çıktı bu sinirlilik anlamadım. sanki bu hamilelik hallerimi hiç özlemem gibi galiyordu ama sezaryen günüm yeklaştıkça anladımki göbüşümdeki bu kıpırtıları çok özliycem

off yaa.. Lor kurabiyesi olacaktı şimdi Mis gib...

sizi gidi pis boğazlar sizi:125::125::125::125:

bende bugün misafirlikteydim kek yedim ama dolmayı canım çekti şimdi

neyse yarın bir dolma yaparım dolapta dolmalık biberlerim var,onları zeytinyağlı yapsam güzel olur..

tabi halim olursa yaparım,çok halsizim hep kolay yapılan yemekleri yapıyorum ayakta fazla kalamıyorum

bebek aşağı inmiş baya baya batıyor kasıklarıma baskı yapıyor..

bugün yarın doğar sanırım ama dua edinde pazartesini beklesin hafta sonu olmasın

çok korkuyorum artık normali beklemek çok zor oluyor,1 doğum tecrübem olduğu halde..:86:

canım sen tecrübeliyken böyleyse ben napayım. normal bekliyorum ama neyi beklediğimi bile bilmiyorum:)) nasıl olacak nasıl anlayacağım...offff zor.dahada takvimime çok varrr.benim oğlan erken gelse barii. 36 bitti nasıl olsa..korkmuyorum bir an önce gelsin artık..

nasıl birşey olduğunu bilmemek bilmekten iyidir,bende ilk hamileliğimde herşeyden habersiz daha rahattım,şimdi nasıl olduğunu bildiğim için böyle tedirginim,ama korkma canım hepsi geçici evladını kucaklayınca hepsini unutuyorsun..

kızlar bu bebışler ıcın polar gıbı olan pofuduk pofuduk önden fermuarlı battanıyeler var ya..ılk 3 ay ıcın onlardan mı alsam dıyorum bebısıme uyku tulumu yerıne ...gıydırırım pıjamasını,koyarım battanıyenın ıcıne cekerım fermuarını,uyusun mışıl mışıl..azcık buyusun öyle alırım uyku tulumunu,hepsi kocaman tulumların,fikri olan var mı acep ???

canım gözün aydın aldık haberlerini
sarlık mı oldu defne kızımız umarım en kısa zamanda iyileşir sütün geldi mi canım emzirebildin mi
aç kalınca sarılık oluyomuş diye duydum

canım sütüm ilk gün gelmedi bebeğim de ememiyordu zaten mama takviyesi istedik sarılık olmasın diye neyse hastaneden cıkarken sarılık değeri normaldi,sonrasında yükselmeye baslamış 2 gün sonra doktora gittiğimizde yükseldiğini dikkat etmemiz gerketiğini söyledi doktor..

cok dikkat ettik sagarak besledik yavrumu ama bugün gözlerinde sarılık oldugunu farkedip tekrar gittik evet artmıştı biraz daha artarsa hastanede 1 gün ışık tedavisi görücez hayırlısı olsun diyelim en kısa zamanda gitsin bu sarılık illeti...

doğumum cok rahat oldu epidral normal,doktoruma sonuna kadar güveniyordum sağolsun cok güzel yönlendirdi beni ve hemencik aldık bebeğimizi kucagımıza (ferhat uysal).. sectiğimiz hastane calışanları da harikadıydı elimi tutup bana güc verdi ebeler.. bebek gibi özenliydiler ki ben catı muayenesinden bile korkan biri olarak yardımları cok hoşuma gitti.. (memorial hizmet hastanesi).. kızımız 3.160 g 48 cm doğdu minik bir bebek cok narin uzuun uzun parmakları var cok sekerrr

hastane dostlarımızla dolup tastı hersey cok güzeldi... bu sarılık ve emememe sorunu üzüyor bizi onu da atlatıcaz allahın izniyle insallah..

kızım geceleri koynumda kokumla uyuyor değilse uyumuyor harıka bir duygu Allahım hepimizn yavrusuna saglık versin...

bu arada beni her asamada arayan canım arkadaslarım coyote ve artıste cooook tesekür ediyorummm ve burda paylaşılınca doğum haberim dua eden güzel dileklerde bulunan tüm forum arkadaslarım çook sağolunnn...

birbirimize destek oluyor olmak cok güven verici... ALLAHIM doğumu bekleyenlere hayırlı dogum versin saglıcakla alsınlar bebişleri kucaklarına... görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..

oyyy maşallahhh çabucak toplanırsınız inşallahhh

maşallah sizee
kilo ve boyu çok güzel doğmuş..darısı bize inşallahh

maşallahhhhhhhhhh
sarılığınız en kısa zamanda geçer inş

doğum hikayelerinizi heyecanla bekliyoruz

arkadaşlar size bişey sorucam çok endişeliyim dün akşam dan beri bebeğim çok az oynadı karnım taş gibi bide dün akşam hafif bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda ama akıntı değil renksiz az önce iç çamaşırıma baktım yine aynısı olmuş hafif hafif suyum gelmiş olabilirmi acaba yengemi aradım benimde öyle olmuştu hastaneye gittim sunni sancı verdiler dogum yaptım diyor sizin fikirlerinizi almak istedim yardımcı olabilecek varmı ne yapayım sizce sabaha kadar bekliyimmi hastaneye gıtmek için yoksa gecemi gideyim ??

Kizlarcim biz birbirimize alismaya calisiyoruz.zorla emziriyorum.daha sutum yetersiz.su iciyorum bol bol.bir de spinalden memnun kaldim.yalniz kizim ciktiktan sonra dikislere baslayinca fena bir mide bulantisi yasadim.oluyorum sandim yattigim yerde. Ama diger hersey cok guzel masallah.hala esimle birbirimize bakip bu bizim mi diye soruyoruz.

Kızlar acil cvp verebilirmisiniz son 1 saattir aralıksız sol kasığımda ve sol arka yanımda adet olcakmışım gibi sancı var ama durup durup tekrar başlayan bi sancı değil surekli var ama dayanamıyorum artık sancısına çok canım yanıyo bu doğum sancısımıdır nolur yardım edin çok korkuyorum(((

bugün kaç kez oynadı canım. 10 kez oynadıysa sorun yok. yarın gidebilirsin. akıntı devam etmezse. ama az oynadıysa doktorunu ara sor ona göre git..panik yapma. suyun bile olsa çok gelmediği sürece sabahı bekleyebilirsin.. az az suyu geldiği halde günlerce bekleyenler var...ama dediğim gibi dert edeceksen ara doktorunu sor..

geçiyor canım merak etme sayılı zaman

bu arada çoğunluk sezeryan yapıyor ya nedennnn????????????

canım bana pek doğum sancısı gibi gelmedi. doğum sancısı ara ara gelip son zamanlarda sıklaşıyor diye biliyorum. carsamba gecede benimde aynı senin gibi aynı tarafımda olmuştu. uykudan uyandırdı. kalktım yürüdüm biraz. epey sonra geçti. hareket et dolaş biraz. eğer pozisyon değiştirmeyle geçmiyorsa ya doktorunu ara sor yada 112 yi ara acil doktoru çıkar karşına ona sor..

pamuklu olmasına dikkat et canım. daha saglıklı olur

biraz yürü işe yaramazsa biraz uzan düzenli gelmediği için dogum sancısı degildir heralde

gece gece kekimi yaptım, oğluşumun cibinliğini yıkadım geldim...babamız yolda sabah gelecek ona kek yapalım dedik...birde kendimi yıkayabilirsem süper olacak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…