• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Bünye meselesi gercekten nice düzenli beslenipp hep zayıf bebek doğuranlar biliyorum benim de bebeğim çok iri değil gayet ideal dedi Dr 10 guN önce 3 kg di yarın gidicem bakalım kaç olmuş Dr zaten çok kilolu olmasın ki rahat dogur sonra zaten alacak diyor :)

Doğru söylüyor dr. :=) Ben henüz oğlumda 3 kiloyu görmedim. Bakalım pazartesi nasıl olacak kilosu... Bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalıştım ama bakalım işe yaradı mı? Göreceğiz.. Gerçi sağlık problemi yok. Bu devirde de obez olacağına fit olsun. :=))) Yoksa obezite daha bebeklikte başlıyormuş. Aman aman... Minnacık çocuğunda açlığınla başa çıkmak daha zor. Hatta çok zor.

güzel annişler bebekler sırayla geliyolar maşallah :nazar: bizden de kısaca haberler verelim, hastaneye gidip geldik bugün

benim kontrolüm vardı dikişlerim iyiymiş problem yok, kendim de iyiyim zaten hiç yatmadım lohusa olmadım :1: annem o kadar çarşaflar hazırlamıştı lohusa yatağı için :1:

bebişkom da iyi çok şükür, sarılık problemimiz var ama tedavi gerektircek durumda değilmişiz, normal değerdeyiz. bol bol emip su içirerek atıyoruz inşallah

rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini, onun mis kokusu dünyada hiç bir şeye değişilmez :16: :16:

güzel annişler bebekler sırayla geliyolar maşallah :nazar: bizden de kısaca haberler verelim, hastaneye gidip geldik bugün

benim kontrolüm vardı dikişlerim iyiymiş problem yok, kendim de iyiyim zaten hiç yatmadım lohusa olmadım :1: annem o kadar çarşaflar hazırlamıştı lohusa yatağı için :1:

bebişkom da iyi çok şükür, sarılık problemimiz var ama tedavi gerektircek durumda değilmişiz, normal değerdeyiz. bol bol emip su içirerek atıyoruz inşallah

rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini, onun mis kokusu dünyada hiç bir şeye değişilmez :16: :16:

Canım maşallah sana ve bebeğine.. Ne gzel demekki hemencecik kendine gelmişsin. Ufak bir sarılık her bebekde oluyor zaten. Yakında geçer oda. Bizim için de dua et canım... Bizde sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza.. Birde çabuk alalım artık :D

Merhaba Hanımlar...
Doğum yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun,,çok şükür yavrularına kavuştular,,bebeklerimize kocaman maşallah :nazar::nazar::nazar:

Darısı diğer tüm doğum bekleyen arkadaşlarımızın başına,,hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar inş.:nazar::emir_bebek:

Bizde pek bir değişiklik yok, günlerim oğlumun bakımıyla geçiyor:nazar: hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum:16:

Hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla :54:

gece 4 de uykulu gözlerle kızımın altını değiştirirken bi baktım göbeği düşmüş..yarabbim nasıl bi heyecan o:)))ben kızın göbeği düşünce bu kadar mutlu olursam bu kız yürüyünce, ilk adımını atınca ne hale geleceğim acaba:???

gece 4 de uykulu gözlerle kızımın altını değiştirirken bi baktım göbeği düşmüş..yarabbim nasıl bi heyecan o:)))ben kızın göbeği düşünce bu kadar mutlu olursam bu kız yürüyünce, ilk adımını atınca ne hale geleceğim acaba:???

Hadi gozun aydin canim kacinci gununde dustu

Ay masallah canim,Allah im herseye aglar mi insan ben hamileligimde boyle olmadim,yine agliyorum simdi kizinin gobegi dustu diye,delirdim iyica:)))))

Canım kavurabilirsen buzluğa koy böreklik iç olur :=) Ayrı ayrı... Az biraz kavursan aslında milföyün içine salçalı malçalı harika oluyor :D Ben kalan prasa yemeğini bile milföyün içine koyuyorum çoğu zaman. Yufka daha uzun iş geliyor bana.. Hem milföyle daha farklı oluyor. Çok seviyorum milföyü bee :D

Afiyet olsun canım benim.. Ben başka bir yemek yaptım ama şimdi bana dolma da yaptıracaksınız haaa...!!!! Ama dermanım kalmadı yarın yaparım artık dolmayı da :)

Benim de eşim seviniyor yemek yapınca... Ay kızlar gerçekten sizin beslenmeniz nasıl? Ben herzaman yemek yapamıyorum malumunuz. Eeee siz ne yiyip içiyorsunuz? Ben bazen öğlenleri sırf bir meyveyle geçiştiriyorum. Bugün olduğu gibi mesela :(

bu kavurup buzluğa koymak iyi fikirmiş , çok uzun sürdü bu dolma yapma işi belim ağrıdı mutfakta :37: keşke oturarak yapsaydım dedim sonradan ama değdi sanırım , yeni söndürdüm altını , biraz dinlensin bakıcam hemen tadına :56: tadının iyi olduğundan eminimde benim patlıcanları filan 2 ye bölüp yapmıştım , tencerenin kapağı zor kapandı :1: uzun dolmalar oldu sanırım :26: napim acemi dolması oldu bu ama lezzetli olmuştur kesin :9: en üst kısımları piştiyse tabiii :26: bende nadir yapıyorum yemek , eşim yiyip geliyor çoğunlukla, zaten bu sıcakta yemek yapmak işkence gibi , ter içinde kalıyorum :37: o yüzden bende bazen meyve ile geçiştiriyorum ama yanındada mutlaka protein alıyorum meyvenin , ceviz ,fındık ,badem süt veya yoğurt gibi

[SUP][/SUP]
Leyli gözün Aydın cnm normal dogum mü Sezeryan mü oldu ? MAsallah kuzunun kilosu boyu çok ideal :)

Valla bende ne varsa o oyle Ozel bisey kendim icin yapmadım hic meyveyle geliştirdiğim Cook oldu şimdi akşamları kayinvalidemdeyiz çok ii oldu O yapıyor yemek çeşit çeşit gece böle yiyecek yemek buluyorum ii oldu ;))

ne şanslısın kız , senin kaynanadan her eve lazım :1:

Bünye meselesi gercekten nice düzenli beslenipp hep zayıf bebek doğuranlar biliyorum benim de bebeğim çok iri değil gayet ideal dedi Dr 10 guN önce 3 kg di yarın gidicem bakalım kaç olmuş Dr zaten çok kilolu olmasın ki rahat dogur sonra zaten alacak diyor :)

yemeyle bebek kilo alsaydı emin ol benimki 5 kg olmuştu şimdiye :9: ben baya iyi besleniyorum hepte organik ama benim kızışımda geçen hafta 3 kg dı , bencede kesinlikle kilolu olmasından iyidir fit olması , eskidenmiş o tombul bebek sağlıklı düşüncesi

bu kavurup buzluğa koymak iyi fikirmiş , çok uzun sürdü bu dolma yapma işi belim ağrıdı mutfakta :37: keşke oturarak yapsaydım dedim sonradan ama değdi sanırım , yeni söndürdüm altını , biraz dinlensin bakıcam hemen tadına :56: tadının iyi olduğundan eminimde benim patlıcanları filan 2 ye bölüp yapmıştım , tencerenin kapağı zor kapandı :1: uzun dolmalar oldu sanırım :26: napim acemi dolması oldu bu ama lezzetli olmuştur kesin :9: en üst kısımları piştiyse tabiii :26: bende nadir yapıyorum yemek , eşim yiyip geliyor çoğunlukla, zaten bu sıcakta yemek yapmak işkence gibi , ter içinde kalıyorum :37: o yüzden bende bazen meyve ile geçiştiriyorum ama yanındada mutlaka protein alıyorum meyvenin , ceviz ,fındık ,badem süt veya yoğurt gibi

Bak o iyi fikirmis... yogurt peynir cok tuketiyirum da sadece yemeklerde. Canim pismistir diye dusunuyorum. Pirince bakmissindir kapatmadan. Dinlenirken de zaten daha piser o icinin buhariyla. Insallah cooook guzel olmustur :) bebise yarar :)

Bak o iyi fikirmis... yogurt peynir cok tuketiyirum da sadece yemeklerde. Canim pismistir diye dusunuyorum. Pirince bakmissindir kapatmadan. Dinlenirken de zaten daha piser o icinin buhariyla. Insallah cooook guzel olmustur :) bebise yarar :)

süper olmuş , heryeride pişmiş , saol tekrar canım :16: fazla ayrıntıya girmiyim de kimsenin canı çekmesin

Canim benim sen hangi sehirde yasiyorsun oyle? Yine de tavsiyem bebegi cok sicaga alistirma.

bebeğe fazla kalın giydirmeyi düşünmüyorum ben,alttan çıtçıtlı bir badi üstünede tulum giydireceğim,evin sıcak olması gerekiyor bu durumdada.tabi o kadar sıcak değil,soba sıcaklığı her zaman kombinin sıcağından fazla oluyor,ne yaparsan yap,bide kız çocuğu sıcağı sever,erkek çocuğu sıcağı sevmez derler..ben malatyadayım canım.

slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim. dedim sayfalar dolmuştur. ama sadece 3 sayfa geçmiş...topik pek bi sessiz bu aralar..

milföyden bahseden arkadaş kimdi.canım çekti şimdi milföylü bir börek. aksi gibi evdede yok. son ayıma girdim. be geçen hafta canım karpuz çekti birde şimdi milföylü börek:(((( koca hamileliğimde hç bişey aşermedim oysaki:((((pffffff neden benim kocam burda değil ya....hamileliğimin 7 ayını onsuz geçirdim valla. ondanmıdır nedir canımda bişey cekmedi. naz yapamadım bile:))))

böreekkkk isteriiimmmmmmmmmmmmmmm....

MAsallah annesi Yaa bizede O günleri göstersin Rabbim :)
ne şanslısın kız , senin kaynanadan her eve lazım :1:

Evet ya Sagolsun son günler die gece onda kalıyoruz ev Dublex n zaten üst kat biziM oldu :)
Doguma kadar buradayım ekmek elden su gölden :27:
Kendi annemde yakın bana ama oda doğumdan sonra bakar bize ins :)

slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim. dedim sayfalar dolmuştur. ama sadece 3 sayfa geçmiş...topik pek bi sessiz bu aralar..

milföyden bahseden arkadaş kimdi.canım çekti şimdi milföylü bir börek. aksi gibi evdede yok. son ayıma girdim. be geçen hafta canım karpuz çekti birde şimdi milföylü börek:(((( koca hamileliğimde hç bişey aşermedim oysaki:((((pffffff neden benim kocam burda değil ya....hamileliğimin 7 ayını onsuz geçirdim valla. ondanmıdır nedir canımda bişey cekmedi. naz yapamadım bile:))))

böreekkkk isteriiimmmmmmmmmmmmmmm....

millet bebekleri büyüttü bile biz hala aşeriyoruz :1:

bu kasılmaları çok konuştuk sanırım bendede olmaya başladı yada ben dikkat ettiğim için farkediyorum bu ara :44: eğer dikkat edilirse bebek hareketleriyle o ayrılabiliyor gerçekten :49: napcaz böyle kasılıp kasılıp durcazmıki ? ağrı filan hissetmiyorum ama kızımı rahatsız ediyormudur die düşünmedende edemiyorum :31:

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

24 Eylül Pazartesi...........Oğlusum12 ...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu

25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......DOGURDU

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......DOGUDU

28 Eylül Cuma............Cimeka.. DOGURDU

28 Eylül Cuma..........Lara.....DOGUDU(ikiz)

1 Ekim Pazartesı.......Edammmm

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

1 Ekim Pazartesi............Duygu981...

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

2 Ekim Salı............Gamsu

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

8 Ekim Pazartesi...Çınarefenın annesı

14 Ekim Pazar..........Luna82....

kızlar bende bugun kuafor ıslerımı hallettım dun hastanede ebe ve hemsırelerle konusmustumda sımdıden yaptır gözeneklerın kapansın mıkrop kapmasın dedı..son ıkı gune bırakmıstım agdayı bugun yaptırdım bende,:1:

Back