2012 Ekim Anneleri

dogum yapan kizlarcim hepinizi tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun bebislerinizi artik sira bizde, beklemekte cok zorlasti

Bugun biraz sosyallestik:) Arkadaslarimizin Temmuz ayinda kiz bebisleri oldu ve yeni donduler buraya bizde hemen ziyarete gittik. Bebeis cok tatliydi Ilk defa bizimle disari ciktilar Bebis hic uyumuyordu ama aglamiyordu da 4 saat disarda olmamiza ragmen oylece durdu tabi 2 saatte bir karni doyuruldu. Arkadasim iki normal dogumdan sonra bu bebisini kordon dolanmaasindan oturu sezeryan dogurmus. Bana dedigi yardima ihtiyacin olacak iyilesme suresi biraz gec oluyor dedi. Acikcasi biraz endiselendim ama yapacak birsey yok. Neyse efemm uzun aradan sonra arkadaslarimi gormek iyi geldi. Bizim oglana dedim ki bak arkadasin dunyaya geldi sira sende Emzirme isinide yakindan takip ettim. Disarda hep nasil oluyor diye merak ediyordum ve o kadar da zor degil gibi geldi Hakkimizda hayirlisi.

Bugun dogum yapan arkadaslar umarim sizler ve bebisleriniz cok iyidir

merhaba anneler.... Nasılsınız yavas yavas bebeklerimizl alıyoruz kucagımıza ne güzel... ben defnosuma kavustum dünya tatlısı nazlımı nazlı bir bebek... Sarılık değerimiz yüksek,bugün daha da artmış yarın tekrar ölcülecek dua edin kızıma nolur... Detayları yazmak için sabırsızlanıyorum ama suan yoğunluktan giremiyorum... Dualarınızı bekliyorum miniğime... Hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm

hayırlı akşamlar hayırlı cumalar kızlarr

cimeka dışında diğer doğum yapan arkadaşlardan ses yok sanırım:44:

çok garip geliyo bana dün gece karınlarında bugünse koyunlarında uyuyor bebişleri

rabbim bizlere de nasip etsin o günleri

canım gözün aydın aldık haberlerini
sarlık mı oldu defne kızımız umarım en kısa zamanda iyileşir sütün geldi mi canım emzirebildin mi
aç kalınca sarılık oluyomuş diye duydum

valla dolmayıda benim canım istemiştikiiiii bu saatte yapıcak malzeme yoktu ve birden telefonum çaldı yarın yanına gidiceğim arkadaşım sana dolma yaptım pişiyoo demesinmiiii :))) Allahım beni seviyoo :)

Son düzenleme:
valla dolmayıda benim canım istemiştikiiiii bu saatte yapıcak malzeme yoktu ve birden telefonum çaldı yarın yanına gidiceğim arkadaşım sana dolma yaptım pişiyoo demesinmiiii :))) Allahım beni seviyoo :)

Ay yok artıkk :) Ne güzel denk gelmiş.. Bana istediklerimi pişirecek bir insan evladı yok etrafımda

Ay yok artıkk :) Ne güzel denk gelmiş.. Bana istediklerimi pişirecek bir insan evladı yok etrafımda

ASLINDA banada yapıcak yoookk ne istese canım ya kendim yapıcam ya eşim dışardan bulucak

nasıl denk geldi işte bende şaşırdım

nasıl içten mahsunca istediysem Rabbim hemen bi kuluna yaptırı verdii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…