süper olmuş , heryeride pişmiş , saol tekrar canımfazla ayrıntıya girmiyim de kimsenin canı çekmesin[/QUOTE
Ay cok sevindim. Canim yarasin :)
slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim. dedim sayfalar dolmuştur. ama sadece 3 sayfa geçmiş...topik pek bi sessiz bu aralar..
milföyden bahseden arkadaş kimdi.canım çekti şimdi milföylü bir börek. aksi gibi evdede yok. son ayıma girdim. be geçen hafta canım karpuz çekti birde şimdi milföylü börek((( koca hamileliğimde hç bişey aşermedim oysaki (((pffffff neden benim kocam burda değil ya....hamileliğimin 7 ayını onsuz geçirdim valla. ondanmıdır nedir canımda bişey cekmedi. naz yapamadım bile:))))
böreekkkk isteriiimmmmmmmmmmmmmmm....
Ay ben dedimpardon yaaaaaa
süper olmuş , heryeride pişmiş , saol tekrar canımfazla ayrıntıya girmiyim de kimsenin canı çekmesin[/QUOTE
Ay cok sevindim. Canim yarasin :)
Ay ben dedimpardon yaaaaaa
:))))) napalım benimde canımın cekeceği tuttu. şimdi gidip kek falan yapayım diyorum. iştahımı keser belkim:))))milföy bulamam bu saatte kim gideck dışarı...
merhaba anneler.... Nasılsınız yavas yavas bebeklerimizl alıyoruz kucagımıza ne güzel... ben defnosuma kavustum dünya tatlısı nazlımı nazlı bir bebek... Sarılık değerimiz yüksek,bugün daha da artmış yarın tekrar ölcülecek dua edin kızıma nolur... Detayları yazmak için sabırsızlanıyorum ama suan yoğunluktan giremiyorum... Dualarınızı bekliyorum miniğime... Hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm
:))))) napalım benimde canımın cekeceği tuttu. şimdi gidip kek falan yapayım diyorum. iştahımı keser belkim:))))milföy bulamam bu saatte kim gideck dışarı...
Kız benim de canım kek istedi bak şimdiŞöyle en ıslağından Valle çayla ne güzel giderdi beeeee
Azra bi ses ver!!!!!!!!!!!!
Kizlar ben cok merak ettim,keske tlf u alsaydik,en azindan arardik.....
Kız benim de canım kek istedi bak şimdiŞöyle en ıslağından Valle çayla ne güzel giderdi beeeee
:)))) öyle valla..filme takıldım kalkıp yapamadım.ama canım onuda istiyorr
:)))) öyle valla..filme takıldım kalkıp yapamadım.ama canım onuda istiyorr
Hadi yap da bana da gönder
ben de istiyorum
Ben de istiyoruummmm... Hem de çoookkkk
tosuncum hadi mutfağa canım
ihale sana kaldı
battaniye ile benim ağzımı tatlandır
valla dolmayıda benim canım istemiştikiiiii bu saatte yapıcak malzeme yoktu ve birden telefonum çaldı yarın yanına gidiceğim arkadaşım sana dolma yaptım pişiyoo demesinmiiii :))) Allahım beni seviyoo :)
Ay yok artıkk :) Ne güzel denk gelmiş.. Bana istediklerimi pişirecek bir insan evladı yok etrafımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?