Bünye meselesi gercekten nice düzenli beslenipp hep zayıf bebek doğuranlar biliyorum benim de bebeğim çok iri değil gayet ideal dedi Dr 10 guN önce 3 kg di yarın gidicem bakalım kaç olmuş Dr zaten çok kilolu olmasın ki rahat dogur sonra zaten alacak diyor :)
güzel annişler bebekler sırayla geliyolar maşallahbizden de kısaca haberler verelim, hastaneye gidip geldik bugün
benim kontrolüm vardı dikişlerim iyiymiş problem yok, kendim de iyiyim zaten hiç yatmadım lohusa olmadımannem o kadar çarşaflar hazırlamıştı lohusa yatağı için
bebişkom da iyi çok şükür, sarılık problemimiz var ama tedavi gerektircek durumda değilmişiz, normal değerdeyiz. bol bol emip su içirerek atıyoruz inşallah
rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini, onun mis kokusu dünyada hiç bir şeye değişilmez
gece 4 de uykulu gözlerle kızımın altını değiştirirken bi baktım göbeği düşmüş..yarabbim nasıl bi heyecan o:)))ben kızın göbeği düşünce bu kadar mutlu olursam bu kız yürüyünce, ilk adımını atınca ne hale geleceğim acaba:???
gece 4 de uykulu gözlerle kızımın altını değiştirirken bi baktım göbeği düşmüş..yarabbim nasıl bi heyecan o:)))ben kızın göbeği düşünce bu kadar mutlu olursam bu kız yürüyünce, ilk adımını atınca ne hale geleceğim acaba:???
Canım kavurabilirsen buzluğa koy böreklik iç olur :=) Ayrı ayrı... Az biraz kavursan aslında milföyün içine salçalı malçalı harika oluyorBen kalan prasa yemeğini bile milföyün içine koyuyorum çoğu zaman. Yufka daha uzun iş geliyor bana.. Hem milföyle daha farklı oluyor. Çok seviyorum milföyü bee
Afiyet olsun canım benim.. Ben başka bir yemek yaptım ama şimdi bana dolma da yaptıracaksınız haaa...!!!! Ama dermanım kalmadı yarın yaparım artık dolmayı da :)
Benim de eşim seviniyor yemek yapınca... Ay kızlar gerçekten sizin beslenmeniz nasıl? Ben herzaman yemek yapamıyorum malumunuz. Eeee siz ne yiyip içiyorsunuz? Ben bazen öğlenleri sırf bir meyveyle geçiştiriyorum. Bugün olduğu gibi mesela
[SUP][/SUP]
Leyli gözün Aydın cnm normal dogum mü Sezeryan mü oldu ? MAsallah kuzunun kilosu boyu çok ideal :)
Valla bende ne varsa o oyle Ozel bisey kendim icin yapmadım hic meyveyle geliştirdiğim Cook oldu şimdi akşamları kayinvalidemdeyiz çok ii oldu O yapıyor yemek çeşit çeşit gece böle yiyecek yemek buluyorum ii oldu)
Bünye meselesi gercekten nice düzenli beslenipp hep zayıf bebek doğuranlar biliyorum benim de bebeğim çok iri değil gayet ideal dedi Dr 10 guN önce 3 kg di yarın gidicem bakalım kaç olmuş Dr zaten çok kilolu olmasın ki rahat dogur sonra zaten alacak diyor :)
bu kavurup buzluğa koymak iyi fikirmiş , çok uzun sürdü bu dolma yapma işi belim ağrıdı mutfaktakeşke oturarak yapsaydım dedim sonradan ama değdi sanırım , yeni söndürdüm altını , biraz dinlensin bakıcam hemen tadına tadının iyi olduğundan eminimde benim patlıcanları filan 2 ye bölüp yapmıştım , tencerenin kapağı zor kapandı uzun dolmalar oldu sanırım :26: napim acemi dolması oldu bu ama lezzetli olmuştur kesin en üst kısımları piştiyse tabiii :26: bende nadir yapıyorum yemek , eşim yiyip geliyor çoğunlukla, zaten bu sıcakta yemek yapmak işkence gibi , ter içinde kalıyorum o yüzden bende bazen meyve ile geçiştiriyorum ama yanındada mutlaka protein alıyorum meyvenin , ceviz ,fındık ,badem süt veya yoğurt gibi
Bak o iyi fikirmis... yogurt peynir cok tuketiyirum da sadece yemeklerde. Canim pismistir diye dusunuyorum. Pirince bakmissindir kapatmadan. Dinlenirken de zaten daha piser o icinin buhariyla. Insallah cooook guzel olmustur :) bebise yarar :)
Canim benim sen hangi sehirde yasiyorsun oyle? Yine de tavsiyem bebegi cok sicaga alistirma.
MAsallah annesi Yaa bizede O günleri göstersin Rabbim :)gece 4 de uykulu gözlerle kızımın altını değiştirirken bi baktım göbeği düşmüş..yarabbim nasıl bi heyecan o:)))ben kızın göbeği düşünce bu kadar mutlu olursam bu kız yürüyünce, ilk adımını atınca ne hale geleceğim acaba:???
ne şanslısın kız , senin kaynanadan her eve lazım
slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim. dedim sayfalar dolmuştur. ama sadece 3 sayfa geçmiş...topik pek bi sessiz bu aralar..
milföyden bahseden arkadaş kimdi.canım çekti şimdi milföylü bir börek. aksi gibi evdede yok. son ayıma girdim. be geçen hafta canım karpuz çekti birde şimdi milföylü börek((( koca hamileliğimde hç bişey aşermedim oysaki (((pffffff neden benim kocam burda değil ya....hamileliğimin 7 ayını onsuz geçirdim valla. ondanmıdır nedir canımda bişey cekmedi. naz yapamadım bile:))))
böreekkkk isteriiimmmmmmmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?