Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr. gerçi öğlen oldu ama..geçmişe bakıyım dedim bbiraz. ancak okudum...bizde oğluşumla bi güzel kahvaltımızı yaptık. bu gece sadece 1 kez kalktım çok iyi uyumuşum. dinlenmişim.birazdan kalan cicilerimizi ütüleyeceğiz.diğer her şeyimizz hazır...kızlar geçen de sormştum kimse cevap vermemiş..terlik bulamadım..netten alan varmı?
doğuma giden arkadaşlar allah yardımcınız olsun...
coyote gözün aydın canım..
Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..
şafak 14.... geçmiyor günlerrrr sancıda yok =((
benimde birtek terliğim kaldı bende bulamadım ama almaktada kararsızım aslında çünkü doğumda giyeceğim terlik sonrasında bol gelicek, ayaklar şişti yine bu son haftalarda :26: bulursan banada haber verirmisin ?
Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.
Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..
canım zaten her türlü bol gelecek. ben 40 numara alıcam. mcbur.hamillikten önce 38 buçuk 39 du ayağım.şimdi 1 numara büyüdü.şişlik yok ama yaklarım büyümüş..bende karasızım ama almasakda olmayacak. doğumdan sonra ev içinde giyilebilecek tarzdamı alsam diyorum zaten kış gelecek çoraplarla falan denk gelir tam..bulursam yazarım sanada..
kızlar dün canım dolma çekti ama hiç yapmadım hayatımda :)) hep annem yaptı ben yedim , bana tatlımsak olmayan yani şu üzümle fıstıkla yapılan değilde tuzlu olanı güzel yaparım diyen biri varsa tarif bekliyorum lütfen patlıcan kabak patates yapmayı düşünüyorum becerebilirsem :44:
kızlar dün canım dolma çekti ama hiç yapmadım hayatımda :)) hep annem yaptı ben yedim , bana tatlımsak olmayan yani şu üzümle fıstıkla yapılan değilde tuzlu olanı güzel yaparım diyen biri varsa tarif bekliyorum lütfen patlıcan kabak patates yapmayı düşünüyorum becerebilirsem :44:
kızlar ben gidiyorum birazdan dua edin bana..çınarefeninannesi ve cimeka da yapıyormuş bugün bir de ikiz annesi var heralde .lara sanırım.onlara da hayırlı doğumlar inşallah. cayote şimdi öğrendim doğum yaptığını hayırlı olsun.darısı bizlerin başına. ilk fırsatta haberleri veririm..
Canım önce malzemelrini ayıkla güzelce. Patatesini, kabağını soy ortadan ikiye ayır. İçlerini yağ bıçağınla çıkar. Elinde döndüre döndüre çıkaracaksın. Patatese dikkat et patlamasın. Birde patatesin içini oymadan önce dibinden az biraz kes ki tencerede dik durabilsin. Ben öyle yapıyorum. Yada diğer malzemelerle sıkıştırırsın. Neyse, ne yapacaksan hepsini ayıkladıktan sonra kaç tane malzemen olduğunu say. Ben 10 tane içi doldurulacak şey varsa 10 kere avucumun içinle azıcık pirinç alıyorum. Tam geliyor Eğer kıymalı olacaksa 2 avuç eksik alacaksın... Sonra da sıvı yağını, salçanı, maydanoz ve istiyorsan nane karabiber gibi baharatlarını ekle. Ben ekliyorum. İyice karıştır... Hele kabak varsa özellikle kabağı doldururken biraz dere otu ile dolduruyorum onun içini Sonra içlerini dolduruyorum tatlı kaşığı ile. Ağzına kadar tam doldurma ki üstlerinden taşmasın. Doldurduktan sonra biraz sık malzemeni. Üstten fışkıran harcı al kaşıkla geri. Üstlerine domates kesip kapatıyorum. Ben geniş tencerede yapıyorum. Tek sıra olursa daha çabuk pişiyor. Birde soğan da doldur. Ammmaaaannnn bayılırııııımmm.... Domates de dolduuuurrr benden olsun Ben bazen biber doldurmuyorum bile. Sırf bunları yapıyorum. Neyse tencereye diz bu yaptıklarını. Sonra iç harcını hazırladığın kapa su doldurup tencerene boşalt. Onun yağlı salçalı suyu dökülmüş olur. Yavan olmaz. Sonra da kaynadıktan sonra küçük ocağa alıp pişmesini bekle. 25 dakika gibi bir sürede pişiyor. Düdüklü ile yapacaksan şayet bilmiyorum süresini. Düdüklyle hiç yapmadım...
çok anlaşılır yazmışsın canım sağol , bende biberi sevmiyorum o yüzden patlıcan kabak patates ve domates yaparım die düşünmüştüm ama soğanı ilk kez duydum :44: onu nasıl yapıcam ? birde ceviz parçalayıp koysam iç harcına yakışırmı acaba?
slm kızlar sizleri ara ara takip ediyodum.ilk defa yazıyorum sizlere aslında benm dgm tarihim 23 eylül dü ama geç döllenmeden dolayı dr 2 ekime aldı eylül ve ekim annelerinde takılıyorum bende inş hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız.