Kizlar gunaydin...
Coyote gozunaydin ilos kiz hadretine dayanamadi:))
Lara,cimeka,cinarefeninannesi....ya bir tane daha vardi dogummm:))kusura bakmayin kizlar ben yorgun ve uykusuz bir anneyim,herseyi unutuyorum...
Dun kabus dolu bir gun yasadim,gogsum doldu ama tas gibi sicak ilik dus aldim,gittikce fena oldum atesim 38 e geldi heryerim agrimaya basladi,ablam hemen kendi sut sagma mak getirdi ben almadim onu kullanicam diye,o da en son kuzenime vermisti bizde geri alinca guvendigimiz icin kontrol etmemistik,allah im zaten mahvolmusum kiz les gibi getirmis,ve butun parcalar egik bukuk,en fenasi calismiyor,attik cope sinir harbi icinde tabi...ablam hemen ebebek e gitti aventin kini almis,bi de saklama kaplarini cok guzel ve kullanisli geldi,bebegimin ilk sutunu de buzluga atmis olduk:))siddetle onerim sut sagma makinasi alin ve hazir olsun,ben belki sutum gelmez sonra hazirlariz lazim olunca demistim,pismanim:)))
Gece de oglusun gobekbagi az kanadi,ben kendimi kaybettim hemen dr a,aklinizda olsun dusmeye yakin olabiliyormus tabi yine de goturun,k vitamini yapiyorlar...
Hastane taktikleri ;ben bebise 4 takim kiyafet koymustum hepsini kullandik ve ben 24 saat bile kalmadom,her actigimizda bezini etrafa isoyor,son anda 3.bi battaniye koymustim Allah tan,hepsini kullandim,bez o kadar cok gidiyor ki ben bugun 5. Gun ve 2. Prima paketine gectim,islakmendilde ayni sekilde:))
Offf cok yazmisim sikilmazsaniz okuyun:))oglan uyuyunca rahat ettim tabi...
Masum cum nasil oldun,ptesi geliyor di mi ece kiz:))
slm.normalde kasım annesiyim ama sizi heyecenla takip ediyorum çok hoşsunuz.bende hamilelik başından beri kan sulandırıcı kullandım ama 32.haftada doktorum bırakmamı söyledi.başka bir doktora sordum oda aynısını söyledi.bildiğim kadarıyla bu sıvılaştırıcılar bırakıldıktan tam 10 gün sonra çıkıyormuş vücuttan ve bu sürede bir operasyona almıyorlar o kişiyi.sen bence bu konuyu enine boyuna tekrar doktorunla konuş.bazen doktorların dalgınlıkları tutabiliyor.bende çok heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkca.bir sorum var arkadaşlar kan sıvılaştırıcı iğne oluyorum günlük,böyle durumlarda serzaryan şartmı .normal dogum yapabilirmiyiz doktorum şartlar uygunsa normal olabilir dedi.
Tatlim cok guzel yazmissin keyifle okudum
Ablacigina da helal olsun kiymis paraciginaavent en guzeli bence de ama pahali esim bana amerikadan getirdi bir tane elektronik gogus pompasi is gorur sanirsam hemen yanima aldim tabi biberon da var hatt Hipp mama aldim organikbebek sutu her ihtimale karsi verilecekse mama benimkinden veririz
İki hastane cikisi aldim ama 1 tanesinde zaten 3 takim kiyafeti var idil babynin 20 li takimi o yeter zaten gerci ben iki gece kalicam ama gerekirse evden getirirler canta doldu yaaa
Ben ptz ye hazirladim kendimi kayinvalidemler bugun geliyor İst disindan Annem de dogur artik gorelim Ece kizimizi diyor eeee ben herkesten meraklibugun 39. Haftami bitiriyorum yani epeyde kaldi kizcem icerde rahati yerinde herhalde normal zamani beklesem iyice catlatacak anasini baksana
Bugun oda suslememizin siparisini de verdim odamizda tutuldu ptzr gunu hastanemize gidip kizimizi kucagimiza alicaz insaallah Allah guc veririr insaallah bana da[/
Canim sagolevet 20 li takim iyiymis,ben onluklerini de almistim yanima hic takmadilar tabi,minnak cocuga:))
Ablam 199 tl almis kiz indirim oldugunu soylemis,ben hic bakmaddigim icin fiyatlari bilmiyordum...mamani bence de gotur,sonucta senin Bildigin seyi vermis olurlar,insallah sutun gelirde gerek kalmaz,benim normali sonuna kadar yasamis olmamin tek faydasi sutumun gelmesi...
Annen hakli yeter durdu icerde,tosuncuk oldu iyice,bisey degil koyafetlerine sigmayacak:)))
Ay annesi ilk anlarini kacirma ben cok kendimde degildim iki-uc saat sonra alabildim kokusunu,gogsumde yatan kedi gibiydi ilk once:))ay gozlerim doldu yine:))canim insallah saglikla kucagina alicaksin:nazar
Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..
son 4 günnn
kızlar bebişlerine kavuştu mu acaba çok merak ediyorum..
dualarım onlarla
Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..
şafak 14.... geçmiyor günlerrrr sancıda yok =((
Oh masallah gozunaydin canim:)Kizlar kizim dunyaya geldi.4 kg ve 50 cm.. Iyiyiz.daha yurumedim.emzirmeye calisiyoruz ama biraz zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?