2012 Ekim Anneleri

kızlar ben gidiyorum birazdan dua edin bana..çınarefeninannesi ve cimeka da yapıyormuş bugün bir de ikiz annesi var heralde .lara sanırım.onlara da hayırlı doğumlar inşallah. cayote şimdi öğrendim doğum yaptığını hayırlı olsun.darısı bizlerin başına. ilk fırsatta haberleri veririm..

Gunaydinn yrn 15.10 da kontrol var Dr karar ver demişti sez mı normal mı of uyumadım bu gece ne yapicagimi bilmiyorum. Tansiyonum cok yükseliyor ilaç içmeme rağmen preeklemsi yok ama

canım sıcağı sevmekten ziyade buranın kışı soğuk geçiyor,geçtiğimiz kış çok soğuktu zaten karsız bir günümüz yoktu...evim sobalı gece yatmadan öncede kömür atamıyorum,közün üstüne odun atıyorum,sabaha kadar da geçiyor soba.

güle güle büyüt evladını canım,gözün aydın..

Gunaydin herkese bugün birsürü bebiş aramıza katılacak çok heycanlı Sağlıkla sıhhatle gelsinler ve annelerini hiç üzmesinler anneleride süper olsun bol bol süt versinler

öyle dusunme canım.34 haftalık dogum yaptım akcıger gelıstırcı yaptırdım ve ılk hafta kuvoze gırmedı ıkıncı haftasında 8 gun kuvozdeydı.beslenme problemı oluyor bu bebeklerde bıraz fedakarlık ve sabırla atlatırsın.ama cok sabır rabbım bızı sınıyor.kendınden nasıl fedakarlık yapıp ona bakıaksın dıye.attlattım cok sukur 15 gun uykusuz gectı hastanenın otoparkında arabada uyuduk esımle ama attlatık umarım sende atlatırsın soruların olursa yaz canım dogumdan sonrada yaz elımden geldıgınce yardımcı olurum...hayırlı dogumlar

doktor akıntım çık diye fitil vermişti,gece kullandım çok yaktı ve kaşındırdı vajinamı rahatsız oldum neden acaba?daha kullanmasammı?2 tabletti zaten 1 tane kullandım,1 i duruyor..doğumda yırtığa sebep olurmuş aşırı akıntı.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahhhh

Canim benim sen hangi sehirde yasiyorsun oyle? Yine de tavsiyem bebegi cok sicaga alistirma.

Herkese Hayirli Cumalar Arkadaslar
Doguma girecek olan arkadaslarimin da Allah yar ve yardimcisi olsun insaallah

bugün bebişlerini kucaklarına alacak anneler var aramızda ne güzellllllllllllllll.... Allah yardımcıları olsun bebişlerine uzun ömürler versin... Bizde böyle normal doğum die bekleyip duruyoruz bakalım biz normalcilerin ne zaman gerçekleşcek doğumları hayırlısıyla....Bugün son gün artık izne ayrılıyorummm sonundaaaaaaaa:)) p.tesi günü saat 17 de kont var bakalım doktorumuz nediycek en son kızım 2374 gr 46 cm di şimdi bakalım kaç oldu:))

Günaydın Kızlar

ağrılı ve bolca bölünmüş uykulu bir geceden sonra merhaba... benim bu aralar ağrılarım çoğaldı, sancım da oluyor arada. bebişim bazen kaburgalarıma öyle bir tepiklemeye başlıyor ki nefesim daralıyor, o bi gelsin annesi onun popişini yiycek
kızlar beni bu aralar iyice bir telaş sardı, hala doğum çantam tam hazır değil eksiklerim var, artık pek alışveriş merkezlerinde gezemiyorum da çabuk yoruluyorum.
siz doğum çantanıza neler koydunuz kısaca özetleyebilir misiniz?

teşekkür ederim.. o kadar çok şey var ki aklımda.. evet haklısın bu bir sınav.. hiç önemli değil uykusuz kalabilirim, aç kalabilirim, bebeğimin başında gözümü kırpmadan bekleyebilirim.. yeterki bebeğime bişey olmasın, o çok minik doğacak ve iki kat ilgiye ihtiyacı olacak.. benim korkum onu nasıl tutacağım minicik kıyamam ki.. artık rüyalarıma girmeye başladı.. ismini bile değiştirdim "küçük bezelye tanem" diyorum :)) emzirebilecek miyim? sütüm gelecek mi? offf.. 3 gün sonra her şey belli olacak.. doktorumuz hareketlerini kontrol etmemi istedi ben düşündükçe sanki hiç kıpırdamıyor gibi geliyor.. sürekli elim karnımda ufacık hareket etse dünyalar benim oluyor.. psikolojim darmadağın oldu.. çevremdeki herkese güçlü görünmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum.. tekrar teşekkür ederim senden bilgi almak isterim.. sonuçta atlattığın şeyler kolay değil.. umarım bende bu günleri atlatabilirim..

kapı gibi ben varımmmmm atlatırsınnn:)))

Gunaydınlaar, zor ve agrılı gecen bir gecenin sabahında herkese guzel bi gun diliorum ve yeni annelere bol mutluluk ve süt:) benim de kontrolum pzt cnm ben de son gittigimde 2390gr ve 47cmdi:) bdtlerimiz de yakın bakalım nası olmuş kuzucuklarımız:) bian once pzt gelsiiiiiiinnnnn!!!

Allah analı babalı büyütsün. sağ sağlim kucağına almana çok sevindim. detayları müsait olduğunda bizimle paylaşmanı dilerim.

oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm
maşallah bebişine

kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.

dualarım seninlee..Allah bir avazda kurtarsın inş

oyy maşallah size inş herşey yoluna girer cnm..kendine dikkat et

Canim heyecan Dorukta mi?

masumiyetttttttttttttttt
heyecan doruktaaaaa
kalpten gitmek üzereyim ben

aynen canımm birde bende terleme çok var oğlan çocuğu gibi ensemden boynumdan terliyorum çokk yastığım ıslanıyo, çok gıcık bi durum, çok uykum var ama yatamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…