Canim sen sicagi seviyorsun galiba. Yun yorgan bana fazla valla :) bebegide sadece tulumla yatiracagim. Zaten oradaki amacim ustunu ortmemek herhangi birseyle. Yoksa ince birseyle ustunu orterim olur. Aralik ayinda da daha kalin tuluma gecerim diyorum. Kiyefetlerini de ona gore giydirir yatiririm....
Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.
canım benim oğlumda da biraz sıkıntı var boynunda 2 kez kordon dolanması ve bende de pıhtılaşma bozukluğu olduğu için son 20 günde gelişimi çok yavaşladı hatta durdu bu nedenle pazartesi günü sezaryen olacağım.. 2.200 civarı doğacak nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum.. biraz bilgi verir misin? korkuyorumda.. kuvözde kalır sanırım bir süre hastane arka sokağımda süt götürmem kolay olur diye düşünüyorum.. offf pazartesi sanki hiç gelmeyecek kafamda bir sürü soru.. ben 17 kilo almışken ona bu kiloları verememek.. nasıl bencil bir anneyim ben :) bütün yediklerim kendime yaramış :))
Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.
canım sıcağı sevmekten ziyade buranın kışı soğuk geçiyor,geçtiğimiz kış çok soğuktu zaten karsız bir günümüz yoktu...evim sobalı gece yatmadan öncede kömür atamıyorum,közün üstüne odun atıyorum,sabaha kadar da geçiyor soba.
öyle dusunme canım.34 haftalık dogum yaptım akcıger gelıstırcı yaptırdım ve ılk hafta kuvoze gırmedı ıkıncı haftasında 8 gun kuvozdeydı.beslenme problemı oluyor bu bebeklerde bıraz fedakarlık ve sabırla atlatırsın.ama cok sabır rabbım bızı sınıyor.kendınden nasıl fedakarlık yapıp ona bakıaksın dıye.attlattım cok sukur 15 gun uykusuz gectı hastanenın otoparkında arabada uyuduk esımle ama attlatık umarım sende atlatırsın soruların olursa yaz canım dogumdan sonrada yaz elımden geldıgınce yardımcı olurum...hayırlı dogumlar
teşekkür ederim.. o kadar çok şey var ki aklımda.. evet haklısın bu bir sınav.. hiç önemli değil uykusuz kalabilirim, aç kalabilirim, bebeğimin başında gözümü kırpmadan bekleyebilirim.. yeterki bebeğime bişey olmasın, o çok minik doğacak ve iki kat ilgiye ihtiyacı olacak.. benim korkum onu nasıl tutacağım minicik kıyamam ki.. artık rüyalarıma girmeye başladı.. ismini bile değiştirdim "küçük bezelye tanem" diyorum :)) emzirebilecek miyim? sütüm gelecek mi? offf.. 3 gün sonra her şey belli olacak.. doktorumuz hareketlerini kontrol etmemi istedi ben düşündükçe sanki hiç kıpırdamıyor gibi geliyor.. sürekli elim karnımda ufacık hareket etse dünyalar benim oluyor.. psikolojim darmadağın oldu.. çevremdeki herkese güçlü görünmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum.. tekrar teşekkür ederim senden bilgi almak isterim.. sonuçta atlattığın şeyler kolay değil.. umarım bende bu günleri atlatabilirim..
bugün bebişlerini kucaklarına alacak anneler var aramızda ne güzellllllllllllllll.... Allah yardımcıları olsun bebişlerine uzun ömürler versin... Bizde böyle normal doğum die bekleyip duruyoruz bakalım biz normalcilerin ne zaman gerçekleşcek doğumları hayırlısıyla....Bugün son gün artık izne ayrılıyorummm sonundaaaaaaaa:)) p.tesi günü saat 17 de kont var bakalım doktorumuz nediycek en son kızım 2374 gr 46 cm di şimdi bakalım kaç oldu:))
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.
Canim heyecan Dorukta mi?
yıne uyku yok yaaa offfsıkılıyorum artık gecelerı tv de bı sey yok,kitap okuyamıyorum çunku konsantre olamıyorum 1 sayfayı 50 kere okuyorum anlamıyorum,aklım oğlumda hastanede koklaşıyoruz hayalı kurunca hep tabı zor okursun artık kocamın yanındada yatmıyorum epeydır dön dön adamı uyutmuyorum ,salonda 40 tane yastıkla arkadas oldum böööyyyle sabaha kadar vakıt gecırmeye calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?