ayyyyy cok heyecanlı yaaa
hem de ne heyecan...amin kızlar..siz de yakında yaşayacaksınız bu hisleri...Hayirli dogumlar olsunGuzel haberlerinizi bekliyorum Saglikla sihhatle kavusun birbirinize Cok heycanliiii
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
canım sen epidural mi spinal mi olucan ?
bi de ne zaman ve nasıl haber alıcaz senden?
spinal dedi anestezi uzmanı...
telden girerim diyorum öğleden sonra falan,yani olabildiğince en kısa zamanda bir iki kelime yazarım inşallah..
canım valla doğuranları gördükçe bende tırstım. bu gün ilk işim çantamı hazırlamak oldu. bebişimin beşiğini söktüm az önce sildim. yatağını nevresimlerini serdim. çok tatlı oldu yaaa...sonra kirlenmesin diyede üzerine çarşaf geçirdim.evimide temizlettim. halıalrımı yıkamaya verdim. ohhh mis gii oldu her yer. temizlikçi ablayı artık haftada bir cağırmaya karar verdim. doğumdan sonrada aynı şekilde devam. evle uğraşmak istemiyorum inşallah bütün zamaNIMI bebişimle geçireceğim..
bdt 25 ekim evi erkenmi temzilettim diyordum ama coyote de doğurunca( bdt miz aynıydı) iyiki temizletmişim dedim..
geri bebişi beklemek kaldı.. dün gece öyle bir bel ağrım olduki 3-4 dakika sürdü canım çıktı resmen. alt tarafımdan da sancı girdi. doğuruyorum sandım...evin içinde biaz dolaştım aklıma hep hazır olmayuan cantam geldi. ya acil bişey olursa napacam diye. evdede k,imse yok. eşim il dışında görevde....o hızla bu gün bütün işleri hallettim..çok yorulmuşum ama..birde üstüne 3 saat bankada kuyruk bekledim..
tamam canım ben de spinal olucam da bilgilerine ihtiyacım olacak
ayyy 12 saat sonra minişin kollarında inşallahhhhhhhhhh
aynen bütün gün saat saydım...bakalım bebişimi saat kaçta koklayacağım
baş ağrısından çok bahsediliyor nette ama inşalah olmaz...3 lt su içmek gerekiyormuş,ardından birkaçgün...Bende spinal olucam bakalim nasil olucak :44:
slm arkadaslar...
cok zamandir giremiyordum topige...
hatirlarsaniz hastanedeydim.. 10 hafta yattim sonra oglumu 32. haftasinda sezeryanla aldilar.. cok sükür oglumda bende iyim..
hepinizden allah razi olsun dualariniz icin...
rabbim hepinize kolay dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
minik mii? 1950 den 1750 dusen benım kızıma ne demelı o zaman?
baş ağrısından çok bahsediliyor nette ama inşalah olmaz...3 lt su içmek gerekiyormuş,ardından birkaçgün...
korktuğun gibi olmamış ne güzel.. hayırlı olsun,güle güle büyüt..o zaman 1 aylığı bile geçmiştir oğluş
canlarım herkese iyi geceler,uyuyabilirsem uyuyayım bakalım..dinlenmem lazım..en kısa zamanda aranıza dönüp hikayemi yazmak nasip olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?