kızlar ben hastaneye gıdıyorum nst ye baglanacam her gidişte heyecanlanıyorum:18:coyoteye de ugrayacam haber ederım sıze bıze dua edın..
slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdimsarilik oldu onunla mucadele ediyorz
Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.
canım uyu valla uykusuzluk çok zor sabah 6da yatıyo kızım ama ablası olduğu için gündüzde uyuyamıyorum berbat halde dolanıyorum...
Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize
slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdimsarilik oldu onunla mucadele ediyorz
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.normal dogum yapacak arkadaslarda tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
slm
Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize
merhaba herkese.. doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi doğduktan sonra ne zaman yıkadınız??
evet belki de en iyisi oldu,herşeyi hazırdı zaten..dün öğrendim ve yarın doğum olacak,allahım izin verirse..yalnız bugün biraz anacığım sıkıştı,biraz doğum sonrasına ikramlıklar yapıp dolaba atacak,cumartesi eve dönünce yemeğimiz de hazır olsun..biraz evi elden geçirmek gerek tekrar..daha var diyorduk sallıyorduk azıcıkcimekam hadı gozun aydın senınkı en ıyısı oldu valla...dogumdan 1-2 gun once ogrenmen ıyı oldu ya 10 gun önce ögrenınce zaman dahada bır duruyor poffffo son 10 gün sankı 2.kez 9 ay ın gecmesını beklemek gibi doktorumda bana dedıkı ben sana hazırlıkları son haftaya bırak demedım mı zamanın nasıl gectıgını anlamayacaksın bile dedi..eee erken dogum olsaydı hazırlıksız yakalanacaktım hiç olmazssa şimdı ufak tefek eksıkler var ..neyse bende 3 ekim çarşambayı beklıyorum hayırlısıyla hepimiz sağ salim kavusalımda yavrularımıza aminnnnnnnnnnn......
inşallah canım,maratonun sonuna geldik..ama ben biraz hüzünleniyorum şu an o karnımda hareket ettikçe...o hareketleri özlerim gibi...bir de karnımı gere gere göbeğimi içime çekmeye çalışmadan yaşamayı çoookkk özleyeceğim..bu arada15 kilo ile bitiriyorum gebeliğimi inşallah. 4 kg bebek çıksa 1-2 kilo da suyu bilemnesi gitse doğumdan sonra 6 kg gitmiş olur mu ki acaba??? ne dersiniz?? doğum yapanlar,sizde nasıl oldu kilo durumları..canım hakkınızda hayırlısı olsun inş..
ne güzel bebişine kavuşuyorsun
maşallah güzel kızına
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
Arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım atladıklarım var ...atladıklarımı söylersenız ekleyeyım camokada listeye ceker..bu tablonun amacı birbirimize dua etmek,pozitif enerjiler göndermek sadece sezaryenle doğum yapacakların listesi değildir.tek fark sezeryanın tarihinin belli olması.normal dogum yapacak arkadaslarda tarihini versin bence...sonucta hepimiz aynı kapıya çıkacağız otak noktalarımız aynı..Allaha emanet olalım..
Coyote doğurmuuuuuuuş.Ağrısı olduğu için yazamıyordu, ayrıntılar daha sonra!!!
inşallah canım,maratonun sonuna geldik..ama ben biraz hüzünleniyorum şu an o karnımda hareket ettikçe...o hareketleri özlerim gibi...bir de karnımı gere gere göbeğimi içime çekmeye çalışmadan yaşamayı çoookkk özleyeceğim..bu arada15 kilo ile bitiriyorum gebeliğimi inşallah. 4 kg bebek çıksa 1-2 kilo da suyu bilemnesi gitse doğumdan sonra 6 kg gitmiş olur mu ki acaba??? ne dersiniz?? doğum yapanlar,sizde nasıl oldu kilo durumları..
kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?