2012 Ekim Anneleri

slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdim sarilik oldu onunla mucadele ediyorz

geçmiş olsun canım benim oğlum da pazar günü doğdu bizde de hafif bir sarılık var dün öğrendik kontrole gittiğimizde ama doktorumuz önemli değil dedi inşallah hemen geçer..

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

büyük geçmiş olsun... rabbim sağlıkla eve gitmenizi nasip eylesin... azraya cok selam bebişi de bizim için koklarsınız

canım uyu valla uykusuzluk çok zor sabah 6da yatıyo kızım ama ablası olduğu için gündüzde uyuyamıyorum berbat halde dolanıyorum...

rabbim yardımcın olsun tatlım. uykusuzluk kötü birşey sanrım benim de son günler de baslar uykusuzluk sorunu. son birkaç gündür böyleyim ben d ebakalım belki de son uyuyacağım günler diye rabbimin bana verdiği bir fırsat olsa gerek iyi değerlendirmek lazım

merhaba herkese.. doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi doğduktan sonra ne zaman yıkadınız??

1 Ekim Pazartesi........Duygu981...

günaydın arkadaslar nasılsınız ?

umarım hersey yolundadır... biz iyiyiz cok sükür kızımla. önümüzdeki hafta eşim gece vardiyasında calısacakmıs 1 hafta boyunca... kayınvalidemlerde kalırım diyordum ne olur ne olmaz diye grip olmuslar annemlerde kalırım diyordum onun da sinüziti coşmus yine pffff cok tedirgin oldum. yarın aksam baslıcak 11-8 vardiyasına nedense içimi bir korku saldı

evet belki de en iyisi oldu,herşeyi hazırdı zaten..dün öğrendim ve yarın doğum olacak,allahım izin verirse..yalnız bugün biraz anacığım sıkıştı,biraz doğum sonrasına ikramlıklar yapıp dolaba atacak,cumartesi eve dönünce yemeğimiz de hazır olsun..biraz evi elden geçirmek gerek tekrar..daha var diyorduk sallıyorduk azıcık
canım hakkınızda hayırlısı olsun inş..
ne güzel bebişine kavuşuyorsun
maşallah güzel kızına
inşallah canım,maratonun sonuna geldik..ama ben biraz hüzünleniyorum şu an o karnımda hareket ettikçe...o hareketleri özlerim gibi...bir de karnımı gere gere göbeğimi içime çekmeye çalışmadan yaşamayı çoookkk özleyeceğim..bu arada15 kilo ile bitiriyorum gebeliğimi inşallah. 4 kg bebek çıksa 1-2 kilo da suyu bilemnesi gitse doğumdan sonra 6 kg gitmiş olur mu ki acaba??? ne dersiniz?? doğum yapanlar,sizde nasıl oldu kilo durumları..

artistim 28 eylülde laranın ikizleri de geliyor inşallah..

artist şu an yok kızlar,eğer görürseniz bunu okumazsa iletiverin bi zahmet.. benim sancılarım oluyor pc başında olmayabilirim

dün bende aynı şeyleri düşündüm..bu sabah doğuma girecektim zoruma gitti resmen..
uyandığımda karnım bomboş nasıl olacak dedim..sanki yanımda olacağına üzülecek gibi
ayyy lohusa depresyonuna mı giriyoruz ne yapıyoruz
dünden beri sarhoş gibiyim anlatamam..
bence en mantıklısı senin ki oldu..insanın beklemekten psikolojisi bozuluyor..

bence sen sezeryen sonrası 6 kilodan fazla kaybetmiş olursun gibime geliyor..
çünkü okuyorum bebişi 3 kilo doğanlar genelde 7-8 kilo kaybettim diye yazıyor..
senin 6-7 kilo fazlalığın kalacak bence..onu da emzir koştur derken çabucak verirsin..

benim de niyetim 10-15 kg arası bitirmekti..
ama ben dün tartıldığımda 2.5 kilo verdiğimi öğrendim..
yani hamile kaldığım kilodan -3 kilo olarak doğurucam..
dr sezeryenden sonra en az kendi kilondan 5 kilo vermiş olarak ayılacaksın dedi..
yani hamilelik bana spor etkisi yaptı
ama tabi son 2 ay bebişimde çok etkilendi..

bu arada heyecan var mııı??
ben dün bütün günü çok kötü geçirdim heyecandan :26:

edammm, banfat35+, cimeka+, Masumiyet+, shbilgin, mertug, sekerlik16+, gadis, peluscuk35, Duygu981, felisimfelis, _BALIM_, ugurlu07

kızlarrrrrrrr bir bebeğimizzzz dahaaa olduuu kedersiz arkadaşımız dün suyu gelmesiyle birliktee hastaneyee gitti ve gece normal dogumlaa bebeğiini kucagına aldı bir ekim bebeği daha eylül bebeği olduuuuuu

helal olsun bacıma ne güzel düzenli bir şekilde önce su sonra doğum.Güle güle büyüsün bebişimiz anneciğide hemencik ii olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…