- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
başınız sağolsun canım..kendini çok üzmemeye çalış,sütün bile etkilenir..hatırladığım kadarıyla kayınvaliden yatağa bağlıydı,değil mi??selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
canım altına muhakkak destek yapacaksın,baya derin çünkü,bir de oturuyor gibi oluyor neredeyse..ya bir yastik yada katlanmış kalın battaniye falan lazım..kızlar taşıma koltuğumuz hediye geldi dün , üzerinde 0-11 yazıyo ama bana ortası çukur gibi geldi yani oturamıyorlarki nasıl koyucaz onun içine ? üzerinde 0-11 yazdığına göre doğumdan itibaren kullanılıyor demekki ama nasıl ? altına destek kosak bu sefer kemeri bağlanmicak gibi :26: off karışık , tecrübesi olan varsa bu konuda yardım lütfen
amaaaaaan salla gitsin insanları.densiz densiz konuşur onlar...millet 500 gr doğuruyor o bile yaşıyor.. hem normal bebek kilosu 2.500 ile 4000 arası..seninki de bu rakamdan çoooook uzak değil.allahın izniyle hiçbirşey olmayacak...artık karnında beklemesinini bir anlamı kalmamış,çünkü beslenme yok..sen onu dışarıda öyle bir beslersin ki,hemen kapatır arayı..Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..
lara aynı gün doğuruyoruzcanım çok geçmiş olsun korkma inşallah sağ sağlim kavuşacaksın yavruna
dualarımız seninle
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!
canım kan deyip te korktuğun şey nişan denilen şeydir zaten,korkmana gerek yok.tüm hamileler bunu bekliyor .dualarım seninle,evladını sağ salim kucağına al,belki de almışsındır bile...
kızlar ya ben yarın doğum yapıcam ya,bebeğimin çıkışını falan düşünüyorum,işte getirip yanağıma dayadıklarını hayal ediyorum,sonraki hayalimde ise cepten size mesaj atmak var...
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Son düzenleme: