2012 Ekim Anneleri Doğum tablosu

buralara yazmak da nasip oldu allaha şükür..)) bdt 8 ekim doğum trhi 17 eylül cinsiyet kız adı tuana boy 46 cm kilo 2450 gr ve doğum şekli sezaryan

slm benide eklermisiniz 18 ekim perşembe cinsiyeti kız ismi öykü olucak inş

canim, bdt: 22 ekim, cinsiyet: erkek, isim belli degil daha, kilo ve boyunu bende bilmiyorum artik dogunca yerlestiririz
firfir

bdt 7 ekim, her an doğabilir,cinsiyet kız, isim belirsiz,boy-kilo? normalciyiz şimdilik

allah iyiliğini versin ya çok güldüm her an gelebilir demek, yaw cok korktum simdi...benim kuzum erkek teyzesi adı burak deniz olacak inş,ikimiz de hepinizi kocaman öpüyoruz

normalciler bilgilerinizi yazın fırsat buldukça eklicem hepinizi

uykum geldi ve yoruldum oturmaktan

iyi geceler şimdilik

BDT 9 Ekim erkek adı emir zahid inşallah :) ve normal dogum gözüküyor

bdt 5 ekim kız bebiş ismi alya...çok gülüyorum ya çok eğleceli..inşallah doğururken de böyle eğlenceli olur :))))))))))

Bdt 12ekim oğluşum olucak inşallah isme hala karar veremedil bi aksilik olmazsa normali bekleyenlerdenisss =))

Benimde kısmetse oğlum olucak ismi Ahmet. Bdt için ekim ikinci hafta dedi ama net bişey yok normal istediğim için. Ay çok heycanlı prenses ve prensler ne zaman gelicekler acaba????

bdt 10 10 2012, tabi ki tosun bi oğlum olacak inşallah. normal bekliyoruz şimdilik herhangi bi aksilik olmazsa. ekleyebilirsin teyzesii

benide ekleyin yahu:)
bdt 22 ekim.kızımız olucak defnemiz:) normal şimdilik..inşallah bir aksilik çıkmaz?herkese hayırlı doğumlar..allah doğum hikayemizide yazmamızı nasip etsin inşallah..

bdt 3 ekim
doğum tarihi 21 .09.2012
sezeryan spinal 3500 53cm
adı yusuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…