Kizilcaagac koyu canim :) Insallah dedigin gibi olur ya bakalim :)
uyduruk şeyler dediğiniz yazıları üstüne alınan bir tek siz varsınız...
yazdığım uyarı neden sizi bu kadar rahatsız etti?
genel bir mesaj yazdım faydasız buluyorsanız okumazsınız olur biter, sancınız nedir çözemedim ama bu meseleyi de uzatmaya niyetim yok.
çünkü bu mesajları uzatmak bu konu başlığını amacından saptırıyor.
benimle sorununuz varsa özel mesajlarla devam edelim, buraya bilgi almaya gelen insanların vaktini çalmayalalım.
kızılcaağaç kale taraflarında sanırım, oraya hiçi gitmedim ama kaleyi gördüm yemyeşil çok sevimli bir yer.
temmuzda bence orada çok güzel kır diüğünü olur.
vaktin ve hevesin varsa bence internetten kır düğünü fotolarına bakıp onlara benzer ufak tefek eklemeler yaparak farklı bir düğün yapabilirsin.
bu arada, denizlide köy düğünleri genelde yemekli olur ve mutlaka keşkek pişer, yemesine doyum olmaz
hatta bizde evlenme yaşına gelenlere bi düğün yapın da keşkeğinizi yiyelim derler, umarım sizin düğünde de keşkek pişer.
Yemekli olcak canim, ama keskek ne demek hic bilmiyorum :26: Evet dedigin gibi Kale tarafindaymis...
Bi kac arastirma yapiyorum ya bakalim, insallah guzel bi gun olur
keşkek ana maddesi buğday olan et ve tereyağı ile lezzetlendirilen lapa kıvamli bir yemek. nişanlına sor denizliliyse bilmemesine imkan yok.
düğününüz yemekli ve köy düğünüyse kesin keşkek pişer. şimdiden afiyet olsun :)
Sagol canim :) Gel beraber olsun
keşke... temmuzda türkiyede olsam gelirdim kesin keşkek yemeye.
gelemesem de sana şimdiden mutluluklar diliyorum, düğününde herşey istediğin gibi gider inşallah.
7000 liraya anlaşmışsın, kaç kişi olduğunu yazamamışsın, kaç kişi için geçerli bu fiyat, bir de 20 lira diyen bir yer nasıl uçmuş onu anlayamadım, 40 ile 50 arasında baya bir fiyat farkı var?
saraçoğlu 20 tl fiyat verdi ama bunun içinde sadece yemek var.geri kalan bütün organizasyonu siz hallediyorsunuz. masa giydirmeleri, süslemeler, müzik vs...
50 tl fiyat veren yer marla idi. orada her şey dahil 50 tl. müzik giydirme süsleme vs.. 7000 liraya anlaştığım yer 1000 kişilik.
Herkese merhaba ! Bu yaz düğünüm var denizli merkezde ama benim oradaki düğün salonları hakkında pek bilgim yok.. buradan okuduğum kadarıyla tenis kulübü revaçta saraçoğlu hakkında da iyi şeyler söylenmiş eksi yönleriyle tabi. nişanlım kelleci kardeşler için iyi dedi ama gidip göremedğim için çok kararsızım orada bir düğüne giden varsa anlatabilir mi? Ben de herkes gibi ömrümün o en güzel gününde herşey muhteşem olsun istiyorum. Lütfen salonlar hakkında izlenimlerinizi dekorasyondan personelinden yemeğine kadar detaylı yorumlarınızı merakla bekliyorum .Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum GERÇEKTEN YARDIMLARINIZA VE YORUMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR...
Herkese merhaba ! Bu yaz düğünüm var denizli merkezde ama benim oradaki düğün salonları hakkında pek bilgim yok.. buradan okuduğum kadarıyla tenis kulübü revaçta saraçoğlu hakkında da iyi şeyler söylenmiş eksi yönleriyle tabi. nişanlım kelleci kardeşler için iyi dedi ama gidip göremedğim için çok kararsızım orada bir düğüne giden varsa anlatabilir mi? Ben de herkes gibi ömrümün o en güzel gününde herşey muhteşem olsun istiyorum. Lütfen salonlar hakkında izlenimlerinizi dekorasyondan personelinden yemeğine kadar detaylı yorumlarınızı merakla bekliyorum .Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum GERÇEKTEN YARDIMLARINIZA VE YORUMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR...
Peki yer olarak nereleri tavsiye edersiniz ? Nişanlım kelleci kardeşlerde ısrarcı şimdilik . Oranın kapalı mekanı değilde yarı açık bi yeri varmış orada yapmayı planlıyoruz. Tabi herşey bana bağlı.
açık alanı çok küçük, kaç kişi davet edileceğini bilmiyorum tabii ama bir de 1 ocakta yeni yasa çıkmış açık hava düğünleri ile ilgili, 1 km çevresinde yerleşim yeri varsa açık havada canlı müzik ruhsatları geçersiz. Ama yine de nişanlın bir görüşsün, bahçesi güzel çünkü.
Gidip görmem için nereyi tavsiye edersin kapalı ya da açık farketmez yemekli olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?