Ben de araştırdım ve araştırıyorum bir hayli. Tenis kulübüne de baktım, ancak bomboş çim bir alanı var,
yağmur yağarsa içeriye alabilecek bir durumu yok, ben 400 kişilik düşünüyorum düğünü iç mekanı yetersiz. Ben bir popülerlik göremedim açıkçası. Bir de en güzel bahçe bizim gibi söylemlerle satış yapmaya çalışmaları da çok komik geldi bana, bırakın da ona biz karar verelim değil mi?
ben düğünümü zebranoda yaptım kardeşimin düğünü içinde zebranoyu kiraladık yemeklerini kedi mutfaklarında kendileri yapıyolar ayrıca bi restorandan hiç bi farkı yok son derece şık ve nezih bi ortam üstelik servisleride çok iyi personelleri dügünün başından sonuna kadar sürekli hizmet veriyolar ben sıralama yapcak olsam zebranoyu 1. sıraya koyarım ve herkese önerirm gidip görüşmekte yarar vardır bence. ha bu arada zebranonun altındaki mobilyacıda zebranoya dahilmiş orada dügünün yapanlara %40 mobilyada indirim yapıyolarmış belirtmek istededimselamlar, ben saracoğlu kasrını biliyorum, salonu hiç de sıradan bir görünüme sahip değil, oldukça estetik. Farklı bir havası var. Hem iç mekan hem dış mekan aynı kişiye veriliyor, ister kır düğünü yap, ister salon düğünü. Hava soğuk veya yağmur ağma ihtimali varsa düğünü içeride yapabiliyoruz. İç mekan bence dış mekan kadar güzel. Bir başka ayrıntı Saracoğlu Kasrı restaurant, bu çok önemli. Zebrano düğün salonu. Zebrano yemekleri dışarıdan catering firmasına yaptırıyor, Saracoğlu'nun kadrosu var. Kelleci Kardeşler, Pamukkale Tenis Kulubu de restaurant.
Bana göre sıralama şöyle olur.
1.Saracoğlu Kasrı, Tenis Kulubü, Kelleci Kardeşler.
2. Zebrano
3. Deda Düğün Salonu
Herkese selamlar.
Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,
denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?
selam,ben denizlide yaşıyorum zebrano düğün salonu ortalama bir yer açıkcası..çok süper değil ama fena da değil:)deda düğün salonu var bir de onun bir benzeri.. benm de düğünüm var 3 ay sonra ama denizlide değil..ben pamukkale tenis kulübünde nişanımı yapmıştım.çok güzel bir yer ,düğün zamanına göre içerde yada dışarda yapabilirsin..
ben düğünümü zebranoda yaptım kardeşim içinde orayı kiraladık çok memnun kaldık hizmetlerinden kalitesinden her masayla ayrı ayrı ilgileniyolar otopark sorunu yok yemekleri kendi mutfaklarında yapılıyo kendi ahcıları yapıyo yaş pastaları kurupastaları topal kadirden getiriyolarmış mönü ücreti kişibaşı 19 ila 23 tl arasında benim düğünüm 600 kişilikti ve mönü 20 tl idi yaklaşık 12000 civar bi ücret çıktı ama verdin paraya değiyo bence oarası 1 numara herkese tavsiye ederim
ben düğünümü zebranoda yaptım kardeşim içinde orayı kiraladık çok memnun kaldık hizmetlerinden kalitesinden her masayla ayrı ayrı ilgileniyolar otopark sorunu yok yemekleri kendi mutfaklarında yapılıyo kendi ahcıları yapıyo yaş pastaları kurupastaları topal kadirden getiriyolarmış mönü ücreti kişibaşı 19 ila 23 tl arasında benim düğünüm 600 kişilikti ve mönü 20 tl idi yaklaşık 12000 civar bi ücret çıktı ama verdin paraya değiyo bence oarası 1 numara herkese tavsiye ederim
Yaş pastasını bile dışarıdan alan bir yer nasıl oluyor da yemeklerini ahçısına yaptırıyor anlayamadım. Yaş pastasını yaptırmak için neden pastacı tutmamış? 19 ile 23 arasındaki fiyatlara gelince, daha geçen gün biri 10 liraya düğün yapmış orada. Bir çelişki gördüm ben. Ayrıca, ahçısı olsa ne olur olmasa ne olur, ben önüme gelen tabağa bakarım. Ben de gittim Zebrano'ya arkadaşımın düğününe hiç memnun kalmadım. Bu devirde piyanist şantör mü kaldı, müzisyen kötüydü, personel de kötüydü. Ordövr tabağının içindeki bir mezeyi sordum, biz bilmiyoruz dışarıdan geliyoruz diye cevap verdi garson. Ortalama bir yer açıkçası...
ben düğünümü zebranoda yaptım kardeşimin düğünü içinde zebranoyu kiraladık yemeklerini kedi mutfaklarında kendileri yapıyolar ayrıca bi restorandan hiç bi farkı yok son derece şık ve nezih bi ortam üstelik servisleride çok iyi personelleri dügünün başından sonuna kadar sürekli hizmet veriyolar ben sıralama yapcak olsam zebranoyu 1. sıraya koyarım ve herkese önerirm gidip görüşmekte yarar vardır bence. ha bu arada zebranonun altındaki mobilyacıda zebranoya dahilmiş orada dügünün yapanlara %40 mobilyada indirim yapıyolarmış belirtmek istededim
Kızlar, yeni fiyat aldım. marla kişi başı beyaz et : 40 tl kırmızı et 50 tl. alkol + beyaz et : 50 tl, alkol+kırmızı et :55 tl bunun içinde müzik, masa sandalye giydirme dahil.
saraçoğlu kasrı tamamen uçmuş hiçbir şey dahil değil sadece yemek 20 tl. müziği de giydirmeyi de süslemeyi de siz hallediyorsunuz.
kelleci kardeşler yemeksiz (kuru pasta+yaş pasta+içecek) : 5000 tl
ben tuğba restaurantla anlaştım : kişi başı kuru pasta+yaş pasta+meşrubat ve ortaya serpme kanepe ve çerez, masa sandalye giydirme ve müzik de dahil (ama ben dışardan müzik ayarlayacağım) 7000 tl.
Bilginiz olsun.
Kızlar, yeni fiyat aldım. marla kişi başı beyaz et : 40 tl kırmızı et 50 tl. alkol + beyaz et : 50 tl, alkol+kırmızı et :55 tl bunun içinde müzik, masa sandalye giydirme dahil.
saraçoğlu kasrı tamamen uçmuş hiçbir şey dahil değil sadece yemek 20 tl. müziği de giydirmeyi de süslemeyi de siz hallediyorsunuz.
kelleci kardeşler yemeksiz (kuru pasta+yaş pasta+içecek) : 5000 tl
ben tuğba restaurantla anlaştım : kişi başı kuru pasta+yaş pasta+meşrubat ve ortaya serpme kanepe ve çerez, masa sandalye giydirme ve müzik de dahil (ama ben dışardan müzik ayarlayacağım) 7000 tl.
Bilginiz olsun.
Sizin de bir yerle iş bağlantınız ya da gönül bağınız olmasın, bakıyorum da dört aydır burayla çok ilgilisiniz.
Kimin kim olduğunu bilemediğimiz bir ortamda şunu yazan kişi satıcıdır, bunu yazan kişi değildir diyemeyiz, kaldı ki kim olursa olsun ister reklam amaçlı veya başka amaçlarla burayı dilediği gibi kullanabilir, istediğini yazabilir. Buradaki kuralları sadece ve sadece bu sitenin sahipleri belirler.
Sizin değerlendirmelerinizde de küçümseme var, örneğin şuranın modası geçmiş, eskimiş, menülerinde bir çeşitlilik yok gibisinden, peki orayı tercih edenleri hiç düşündünüz mü? Bu sizin deyiminizle manipülasyon değil mi? Bir başka yer için onun salonunun bir özelliği yok. Bu ne peki? Siz mimar mısınız? Başka bir yer için, zenginler şurayı tercih etmiş burayı tercih etmiş, ondan dolayı orası popüler olmuş. Burada yok mu kendi varsayımlarınız. Bu konularda bir araştırmanız mı var genel yargılara varıyorsunuz?
Sizin tercihiniz çok iyi, büyük iş başardınız, tebrik ederim denilmesini veya birilerinin sizin tercih ettiğiniz yer ile ilgili olarak rahatlatılmayı mı bekliyorsunuz? Burada üç beş kişinin değerlendirmelerine göre insanlar tercih yapmıyordur herhalde.
Benimde dugunum Denizlide. Denizli'ye gelin geliyorum :) Dugun salonlari cok pahaliymis nisanlimin dedigine gore o yuzden koyde olacak dugunumuz
Denizlide çok fazla düğün salonu var benim tümünün fiyatlarını araştırma şansım olmadı. Ama sanırım üst sınır 7000-8000tl civarında deda, twentyx gibi yerler. buralarda yemek de veriliyor.
ama yemek verilmeyen pasta-gazoz servis edilen düğün salonlarında fiyat 4000-5000 civarında. Bir de Denizlinin uzun zamandır var olan gar,sarmaşık, karabulut gibi düğün salonları var ki yenilerin yanında onların fiyatının biraz daha uygun olacağını sanıyorum.
Bu fiyatlara bir de köyden ilçeden gelecek akrabaları misafir etmenin masrafı eklenince külfetli olabilir tabi.
Bence biraz yaratıcı eklemeler yapılırsa köy düğünü sıradan bir salon düğününden daha eğlenceli olabilir. Denizlinin bazı ilçeleri ve köyleri çok güzel, yeşillik ve tarihi. Bu tür bir yerde pekala kır düğünü gibi bir düğün organize edilebilir.
Ben mesela buldan ve goncalıda çok güzel köy düğünleri yapıldığını biliyorum. .
Düğünün yaz ya da bahara denk gelecekse köyde kır düğünü yapabilirsiniz bence :)
Köydekilere de ilginçlik olur.
Sagol canim, bi yer sormus 8 milyar demis adam. Koyde olacagi icin cok tedirginim hic koy dugunu gormedim ve hicte hayal etmedimO yuzden biraz endiseliyim bu konuda ama yapacakta bisey yok. Nisanlimi kirmak istemedim zaten herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyor o yuzden ses etmedim. Temmuzda dugunum insallah guzel olur bakalim :)
çok özel olmazsa hangi köyde-ilçede olacak düğünün?
ben denizlinin bazı ilçelerine gittim ve çok sevdim. çok şirin çok doğal, otantik bir köy düğününe çok müsait olabilir.
köyde olması bir dezavantaj değil, bence hiç hayalini kurmadığın güzel ve farklı bir düğün planlayabilirsin.
istanbulda mekan süslemelerini ucuza satan birçok toptancı var oradan farklı malzemeler alıp güzel bir düğün süslemesi yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?