2012 DENİZLİ gelinleri...

Agresif demek istedin herhalde, agrasif diye bir kelime bilmiyorum. Söylediğim herşey net ve ortada. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anlarsın, bu cümlelerin duyguları veya mimikleri yok. Duyumlara göre hareket etmek ne kadar sağlıklı? Mekanları teker teker dolaşmak gerekir bilgi almak için.

Kizlar ben denizlili degilim ama dügünüm 2013 te (2012 degil ama yinede birseyler yazmak istedim )denizlide olacak insallah...oyüzden biraz internetten arastirdim fotolara felan baktim ve twentyX aslinda aklima yatan en güzel salon tabi saracoglundan sonra. Sevgilim saracoglunun cok pahali oldugunu söylüyor... aranizda oranin fiyatini bilen varmi acaba??

Ben almanyada yasiyorum burada özel dügün salonlari var ama denizlide yok öyle galiba yani ya otel ya restaurant yada bi magazanin üst kattinda salonlar.

iyi dileklerin ve verdiğin bilgi için teşekkürler new_day. düğünüm sonbaharda olacak o nedenle bahçe düğünü düşünmüyorum.
twentyxe eylülde gidip konuştum 4000e düğün yok malesef orada bize sadece pastalı düğün 7500 gibi bir fiyat çıkardılar. yemek istersen kişi başı hesap yapılıyor ve 10 bini buluyor 400 kişi için.
anladığım kadarıyla burası yeni bir mekan ve bu aralar denizlide çok popüler, o nedenle de biraz tuzlu.
artıları: dekorasyon denizli düğün salonlarına göre daha classsy, beyaz masalar sandalyeler salon süslemesi güzel, tavanda renk değitiren ışıklandırma var, disko havasında.
eksileri: klas görünüm vermeye çalışmışlar ama masa çiçekleri yapay, salonda kolonları var. kolonlara lcd tv koymuşlar ama yine de kolonlar rahatsız edici. tüm bunlara rağmen fiyatı kapalı düğün salonları sınıfına göre pahalı.

bu nedenle twentyx vs. zebrano karşılaştırmasında ben zebranoda karar kıldım.

Son düzenleme:

canım merhaba,
ben 2012de düğün yapacağım o yüzden hepsinin fiyatlarını araştırdım. Saraçoğlu 2011 için bana kişi başı tavuk 25, et 30 şeklinde fiyat verdi. Bu fiyata salon süslemesi ve müzik dahil değil.
müzik için tavsiye edilen yerler 1500-3000 arası fiyat verdi canlı müzik grubu için.
salon süslemesi de her masada canlı çiçek, gelin yolu, gelin masası,tak vs hepsi güzel olsun dersen en az 5000den başlıyor.

benim hesabıma göre saraçoğlunda 300 kişilik bir düğün 15.000 gibi bir fiyata çıkacak gibi görünüyor.

karamelacım,

yorum ve bilgiler için teşekkürler. istanbulda olduğumdan her mekanı gidip görmem imkansız ama kurban bayramında denizliye gittim, deda, zebrano ve twentyXe bakma şansın oldu.
bi tek saraçoğluna gidemedim.

dedayı baştan eledim çünkü çok eski tip bir yerdi bir de yemek menüsünde köfte-pilav olmasına rağmen fiyatları diğer yerler kadar tutuyordu. bence oranın modası geçmiş artık.
twentyxi diğer mesajda da yazdım. ferah beyaz dekorasyon güzel ama ışıklandırma ve yapma çiçekler tapon geldi bana. bir de pastalı düğün 7500 dediler o da pahalı. üstelik kolonlu salonda.
zebranoya gelince üst salon kolonsuz ve kubbe tavanlı olduğundan yüksek ve ferah bir ortamı var ama alt salon basık ve sıradan, kolonlu. bizim düğün 400 kişi olacağından üst salon işimizi görüyor.
kağıt üstünde, menüler gayet tatmin edici geldi, 18 çeşit menü seçeneği var.
bir de extra para verip canlı çiçek süslemeleri yaptırılabiliyor masalara bu da bir artı.
tek eksisi müzik bence, piyanist şantör yerine canlı grup olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. ama dışarıdan müzik grubuna izin vermiyorlar. bu da beni biraz düşündürüyor

bir sorum daha var New_Day,

sen zebranoda düğüne gitmişsin sanırım, orada müzikler nasıl? bize kendi müzisyenimiz var ona çok güveniyoruz dediler ama ben piyanist-şantör tarzı müziğe pek güvenmiyorum, dışarından grup getirmeye de izin vermiyorlar. buna takıldım ben biraz?
sen orada düğüne katıldıysan müziklere yorum yapabilir misin?
teşekkürler,

Son düzenleme:

ben izmir deyim sevgilim uşak ben çivrilliyim ne yazıkki izmir de yapmak çok isterim ama büyükler yok burada usak zaten iyi değil birtek denizli kaldı almış olduğun fiyatda içki varmı ben içkili yapmak istiyorum

[canım ben 16 ekimde evlendim inan düğün salon kuaför gelinlik hepsinde çok zorlandım fiyatları salonların pahalılktan ziyade birgn konşup tkrar aynı yere ittiğinde fiyat değişiyodu ben ipek düğü salonundA sonunda canım hayırlısı olsun ben

otellerden fiyat alan oldumu ben anemon ile görüştüm 75 tl içkili menu ve tüm süslemeler vardı

başka bu işte usta olan otelleri biliyormusunuz.

Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,

denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?

zebrano düğün salonunun sayfasını bulamıyorum ben

tenis kulubu en popüler mekan arastırmalarım üzerine..aslında pamukkale otellerinde vakti zamanında cok guzel eglenceler olurdu.fiyatarını bilen var mı?? zebrano pek cazip gelmiyor ama fiyatları nasıl acaba?

tenis kulubu en popüler mekan arastırmalarım üzerine..aslında pamukkale otellerinde vakti zamanında cok guzel eglenceler olurdu.fiyatarını bilen var mı?? zebrano pek cazip gelmiyor ama fiyatları nasıl acaba?

tenis kulübü çok güzel özellikle yazın yapılacak kır konseptli düğünler için, ama fiyatlar biraz tuzlu. yemekli düğün için 15-20 bini gözden çıkardıysanız düşünebilirsiniz.
Zebranoda bunun yarısına yemekli düğün yapılabilir. Konsept salon tabi ki.

Bu bakımdan ikisini farklı klasmanlarda değerlendirmek lazım. Ama ikisi de kendi alanında iyi bence.

Oteller için ise araştırmalarıma göre Richmond, Colossea, Anemon kaliteli salon düğünü yapılabilecek yerler ama fiyatlar yemekli düğün için yine en az 15 bini bulacaktır (300-400 kişi için). Hepsinde yaklaşık kb. menü fiyatları 30-40 civarında. Masa süsleme müzik size ait olunca fiyat yükseliyor tabi. En az bir 5 bin de bunun için yazın.

Buraları düşünenlere önerim, gidip görüşün ya da uzakta iseniz telefon açın fiyat teklifi isteyin.
Ben istanbulda olduğumdan hepsini tek tek arayıp fiyat teklifi istedim. Hepsinde de personel çok sıcak ve yardımsever davrandı.

Denizli'de düğün yapacak kızlara şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hele uzaktan organizasyon yapacaksanız...

Son düzenleme:

Ben de araştırdım ve araştırıyorum bir hayli. Tenis kulübüne de baktım, ancak bomboş çim bir alanı var,
yağmur yağarsa içeriye alabilecek bir durumu yok, ben 400 kişilik düşünüyorum düğünü iç mekanı yetersiz. Ben bir popülerlik göremedim açıkçası. Bir de en güzel bahçe bizim gibi söylemlerle satış yapmaya çalışmaları da çok komik geldi bana, bırakın da ona biz karar verelim değil mi?

sen ne yapıcaksın canım

ben denizliyi çok bilmiyorum orada düğün organizasyon firmaları falan varmı

mesela en iyi yemek nerededir.

şarkıcı olarak kimler iyidir.

öyle istanbuldaki gibi her işi kotaran 4 başı mağmur organizasyon şirketleri yok anladığım kadarıyla denizli'de.
otelleri fiyat almak için aradığımda beni organizasyon için çiçekçilere yönlendirdiler.
onlardan da bir tanesi ile yüzyüze görüştüm. masa aranjmanı şamdan vs için gösterdiği seçenekler ortalama-hatta altı çiçekçi işleri.

malesef orjinal ve farklı bir şey sunamadılar bana. fiyatları sorarsan istanbuldan geri kalır yanları da yok ama. hatta bir tanesi gelin masası ve arkasındaki süslü tak için 2000-3000 lira gibi birşey söyledi telefonda şaşırdım kaldım. Satın mı alıcam masayı, allasen?
masaya koyacağın canlı çiçek için masa başı 20-50 arası fiyatlar veriyorlar çiçeğine göre. Masa-sandalye giydirme dedikleri jarse beyaz kumaş kılıflar için sandalya başına 3-5 tl.

Ama ne bileyim, o kadar para vereceksin, istanbulda ya da dergilerde gördüğün düğünlerdeki ortamı sağlayacak bir sonuç alamayacaksın gibi geldi bana. İşi yapacak olanlarla konuşunca, o güveni vermediler ne yazık ki...

Denizlideki en büyük eksik, bu işi yapanların vizyonu ve malzemeleri hala çok yetersiz. tabi bir de talep meselesi, ne kadar zengin olursa olsun denizlideki ailelerin talebi farklı ki satın aldıkları hizmet farklı. Neyse... Gerçekten hayalinizdeki düğün organizasyonu için belki izmir organizasyon firmalarına bakabilirsiniz :)

Müziğe gelince, yine sınırlı... Görüştüğüm otellerden biri bana 2 müzisyen önerdi. İkisi de grubuyla canlı müzik yapıyor, enstrümanlar zengin. Biri denizlide biri nazillide gece mekanda çıktıklarını söylediler, bar şarkıcısı tadında. Youtubeda videoları vardı, fena da sayılmazlar bence.
Ama fiyatlara gelince biri biri 3000'den diğeri 2500'den açtı pazarlığı

Tabi bunun yanında daha ucuza müzisyen de bulunabilir. Tercih sizin.

Ben bunca araştırmadan sonra çok para ve emek harcayıp istediğim gibi bir düğün olmayacak diye korktuğumdan, her işi kendisi halleden bir düğün salonu ile anlaşıp kafam rahat ortalama bir düğün yapmaya karar verdim. En azından adamlar hep aynı işi aynı standartta yapıyorlar, müşteri kitleleri de belli, verecekleri hizmet de belli, giden de memnun bugüne kadar.

En azından az harcamış olacağım, içim bu bakımdan rahat.

Tabi herkes için hayırlısını diliyorum.

kızlar bnde delizliye gelin olcam ama ben 1 kere gittim denizliye pek bilmem ne vardır ne yoktur size yardımcı olamicam üzgünüm adetlerini bilen varsa paylaşabilirmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…