twentysix e gitmedim pahalı olduğunu duyumlarıma göre fikir olsun diye söyledim.ayrıca zebrano açık yerlere göre elbette havadar olamaz ancak kendi gibi kapalı mekanlarına göre kıyaslama yaptım.burada herkes kendi çapında düğünü olacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışırken senin bu agrasif tavırların gayet manasız.yanlış bilinenleri daha doğru bir dille anlatabilirsin!
Bence kesinlikle zebrano.İlgi, alaka, servisi,masa düzeni fln çok iyi.Üstteki katı daha havadar,alt katı biraz daha basık o da tavan yüksekliğinen kaynaklanıyor.Oyüzden gdip görmende fayda var.Bir de yeni bir yer açılmış.Twenty six diye bir yer.Gitmedim ama internet sitesinden baktım sadece,Çok şık bir yere benziyor.sende sitesine bi bakabilirsin.Ama orasınin fiyatı biraz tuzlu gibi.Kellecikardeşler,deda fln çok eskidi artık.Saraçoğluna benim yorumum şöyle olur.Arkadaşın düğününe gittik.Pist uzak ve dar olduğu için fazla kişi kalkmadı oynamaya ve biraz kokteyl havasında bir düğündü.Tabi senin nasıl bir düğün istediğine kalmış.Bu arada şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
Kizlar ben denizlili degilim ama dügünüm 2013 te (2012 degil ama yinede birseyler yazmak istedim)denizlide olacak insallah...oyüzden biraz internetten arastirdim fotolara felan baktim ve twentyX aslinda aklima yatan en güzel salon tabi saracoglundan sonra. Sevgilim saracoglunun cok pahali oldugunu söylüyor... aranizda oranin fiyatini bilen varmi acaba??
Ben almanyada yasiyorum burada özel dügün salonlari var ama denizlide yok öyle galiba yani ya otel ya restaurant yada bi magazanin üst kattinda salonlar.
Twenty six denilen yer pahalı falan değil, herşey dahil 4000 liraya düğün yapan bir yer nasıl pahalı olabilir? Deda ile fiyatı aynı, üstelik deda arajman, süsleme falan dahil etmiyor. Zebrano'ya gelince, kapalı bir mekan ne kadar havadar olabilir ki? Bence, ne tür bir düğün isteniyor, kır düğünü mü salon düğünü mü, önce buna karar verilmeli. İkisi farklı şeyler. Ayrıca, Saracoğlu Kasrı'nın iç mekanı da gayet iyi. İç mekanda da düğün yapıyorlarmış. Yalnız, zebrano'dan daha pahalı. Ben 1000 kişilik ordövlü bir organizasyon için 20000 TL fiyat aldım. Buna hiçbir şey dahil değil.
İyi seçimler ve mutluluklar.
Bence kesinlikle zebrano.İlgi, alaka, servisi,masa düzeni fln çok iyi.Üstteki katı daha havadar,alt katı biraz daha basık o da tavan yüksekliğinen kaynaklanıyor.Oyüzden gdip görmende fayda var.Bir de yeni bir yer açılmış.Twenty six diye bir yer.Gitmedim ama internet sitesinden baktım sadece,Çok şık bir yere benziyor.sende sitesine bi bakabilirsin.Ama orasınin fiyatı biraz tuzlu gibi.Kellecikardeşler,deda fln çok eskidi artık.Saraçoğluna benim yorumum şöyle olur.Arkadaşın düğününe gittik.Pist uzak ve dar olduğu için fazla kişi kalkmadı oynamaya ve biraz kokteyl havasında bir düğündü.Tabi senin nasıl bir düğün istediğine kalmış.Bu arada şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
canım merhaba,
ben 2012de düğün yapacağım o yüzden hepsinin fiyatlarını araştırdım. Saraçoğlu 2011 için bana kişi başı tavuk 25, et 30 şeklinde fiyat verdi. Bu fiyata salon süslemesi ve müzik dahil değil.
müzik için tavsiye edilen yerler 1500-3000 arası fiyat verdi canlı müzik grubu için.
salon süslemesi de her masada canlı çiçek, gelin yolu, gelin masası,tak vs hepsi güzel olsun dersen en az 5000den başlıyor.
benim hesabıma göre saraçoğlunda 300 kişilik bir düğün 15.000 gibi bir fiyata çıkacak gibi görünüyor.
Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,
denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?
kızlar yokmu birşeyler bulan
siteleri çalışmıyor sanırım ama buradan bakabilirsin. Sedra Mobilya | Zebrano Dn Salonu
hem mobilyacı hem de düğün salonu işletiyorlar :)
tenis kulubu en popüler mekan arastırmalarım üzerine..aslında pamukkale otellerinde vakti zamanında cok guzel eglenceler olurdu.fiyatarını bilen var mı?? zebrano pek cazip gelmiyor ama fiyatları nasıl acaba?
tenis kulübü çok güzel özellikle yazın yapılacak kır konseptli düğünler için, ama fiyatlar biraz tuzlu. yemekli düğün için 15-20 bini gözden çıkardıysanız düşünebilirsiniz.
Zebranoda bunun yarısına yemekli düğün yapılabilir. Konsept salon tabi ki.
Bu bakımdan ikisini farklı klasmanlarda değerlendirmek lazım. Ama ikisi de kendi alanında iyi bence.
tenis kulubu en popüler mekan arastırmalarım üzerine..aslında pamukkale otellerinde vakti zamanında cok guzel eglenceler olurdu.fiyatarını bilen var mı?? zebrano pek cazip gelmiyor ama fiyatları nasıl acaba?
sen ne yapıcaksın canım
ben denizliyi çok bilmiyorum orada düğün organizasyon firmaları falan varmı
mesela en iyi yemek nerededir.
şarkıcı olarak kimler iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?