Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,
denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?
selam,ben denizlide yaşıyorum zebrano düğün salonu ortalama bir yer açıkcası..çok süper değil ama fena da değil:)deda düğün salonu var bir de onun bir benzeri.. benm de düğünüm var 3 ay sonra ama denizlide değil..ben pamukkale tenis kulübünde nişanımı yapmıştım.çok güzel bir yer ,düğün zamanına göre içerde yada dışarda yapabilirsin..
Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,
denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?
selam,ben denizlide yaşıyorum zebrano düğün salonu ortalama bir yer açıkcası..çok süper değil ama fena da değil:)deda düğün salonu var bir de onun bir benzeri.. benm de düğünüm var 3 ay sonra ama denizlide değil..ben pamukkale tenis kulübünde nişanımı yapmıştım.çok güzel bir yer ,düğün zamanına göre içerde yada dışarda yapabilirsin..
çok sağol birdgirl. tenis kulübünün restoranı çok güzel gerçekten bahçesi kır düğünü için çok uygun.
Ama fiyatları biraz tuzlu. Biz 300-400 kişilik yemekli bir düğün yapacağımız için menü fiyatı önemli.
Zebrano'da en pahalı menü 23tl iken tenis kulübünde kişi yaşı 35-40tl. bu bakımdan bizi biraz zorlar.
Dedaya gelince, oraya da baktık. Orası daha sıradan eski usul bir düğün salonu, yemek olarak köfte-salata gibi basit bir menüleri var. Ama buna rağmen fiyat olarak zebranodan daha pahalı.
Şimdilik otellere ve saraçoğlu kasrına bakıyorum. Hayırlısı....
Eeeee kızlar...yok mu başka fikri olan?
Yok mu bu mekanlardan birinde yemekli düğüne giden?? Ben en çok yemekleri merak ediyorum :)
Sevdiğimiz dostlarımıza bir ziyafet vereceğiz sonuçta...
saraçoğlu kasrı ,tuğba restorant,kelleci kardeşler,seherağaoğlu ilk aklıma gelenler bende nişanlıyım ama düğün 2012 de olmayacak gibi..aslında başka isimlerde vardı ama aklıma getiremedim şimdi restoran tarzında
saraçoğlun'da ve/veya zebrano'da yemekli düğüne katılan var mıııı?
ben ikisi arasında kaldım, yardım edin kızlaaaar :18::18::18:
saraçoğlun'da ve/veya zebrano'da yemekli düğüne katılan var mıııı?
ben ikisi arasında kaldım, yardım edin kızlaaaar :18::18::18:
evet saraçoğlu uzak ben zebranoyu tavsiye edrim bence orayı düşün..
evet saraçoğlu uzak ben zebranoyu tavsiye edrim bence orayı düşün..
çok sağol birdgirl. tenis kulübünün restoranı çok güzel gerçekten bahçesi kır düğünü için çok uygun.
Ama fiyatları biraz tuzlu. Biz 300-400 kişilik yemekli bir düğün yapacağımız için menü fiyatı önemli.
Zebrano'da en pahalı menü 23tl iken tenis kulübünde kişi yaşı 35-40tl. bu bakımdan bizi biraz zorlar.
Dedaya gelince, oraya da baktık. Orası daha sıradan eski usul bir düğün salonu, yemek olarak köfte-salata gibi basit bir menüleri var. Ama buna rağmen fiyat olarak zebranodan daha pahalı.
Şimdilik otellere ve saraçoğlu kasrına bakıyorum. Hayırlısı....
Eeeee kızlar...yok mu başka fikri olan?
Yok mu bu mekanlardan birinde yemekli düğüne giden?? Ben en çok yemekleri merak ediyorum :)
Sevdiğimiz dostlarımıza bir ziyafet vereceğiz sonuçta...
Yemekler önemliyse, bence restaurant düşünmelisin, düğün salonu değil.
selamlar, ben saracoğlu kasrını biliyorum, salonu hiç de sıradan bir görünüme sahip değil, oldukça estetik. Farklı bir havası var. Hem iç mekan hem dış mekan aynı kişiye veriliyor, ister kır düğünü yap, ister salon düğünü. Hava soğuk veya yağmur ağma ihtimali varsa düğünü içeride yapabiliyoruz. İç mekan bence dış mekan kadar güzel. Bir başka ayrıntı Saracoğlu Kasrı restaurant, bu çok önemli. Zebrano düğün salonu. Zebrano yemekleri dışarıdan catering firmasına yaptırıyor, Saracoğlu'nun kadrosu var. Kelleci Kardeşler, Pamukkale Tenis Kulubu de restaurant.
Bana göre sıralama şöyle olur.
1.Saracoğlu Kasrı, Tenis Kulubü, Kelleci Kardeşler.
2. Zebrano
3. Deda Düğün Salonu
Herkese selamlar.
restoran hakkında hakl olabilirsin ama ben bu ekimde kelleci kardeşlerde bir düğüne katıldım ve hiç beğenmedim. 3. sınıf düğün salonu ayarında bir hizmetle karşılaştık meka dersen aynı salaşlıkta.
bu durumda senin kelleci ve saraçoğlunu aynı nitelikte diye birinci sıraya koyman içime şüphe düşürdü. gerçekten aynı kalitede mi ikisi de? öyleyse saraçoğlunu da beğenmem ben.
bence kelleci tenis kulübünün fersah fersah geriside kalır orayı da gördüm çünkü. ama saraçoğluna hiç gitmedim bu da benim kafamı karıştırıyor.
Bence kesinlikle zebrano.İlgi, alaka, servisi,masa düzeni fln çok iyi.Üstteki katı daha havadar,alt katı biraz daha basık o da tavan yüksekliğinen kaynaklanıyor.Oyüzden gdip görmende fayda var.Bir de yeni bir yer açılmış.Twenty six diye bir yer.Gitmedim ama internet sitesinden baktım sadece,Çok şık bir yere benziyor.sende sitesine bi bakabilirsin.Ama orasınin fiyatı biraz tuzlu gibi.Kellecikardeşler,deda fln çok eskidi artık.Saraçoğluna benim yorumum şöyle olur.Arkadaşın düğününe gittik.Pist uzak ve dar olduğu için fazla kişi kalkmadı oynamaya ve biraz kokteyl havasında bir düğündü.Tabi senin nasıl bir düğün istediğine kalmış.Bu arada şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?