• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 DENİZLİ gelinleri...

zozo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
149
0
96
İstanbul
Kaç kişiyiz acaba???
Forumda denizli düğünleri hakkında çok az bilgi var. Çok zor yahu denizli hakkında bilgi bulmak, uzaktan düğün organize etmek. 2012'de Denizlide düğün yapacaklar fikirlerimizi burada paylaşalım da ortam zenginleşsin.

Benim düğünüm eylül 2012'de olacak, mekan bakmaya başladım. Sizler ne durumdasınız? Tarihler belli oldu mu, hazırlıklar başladı mı?
:18:

Son düzenleme:
Konumuzu görüntüleyen arkadaşlar,

denizlideki düğün mekanları hakkında fikriniz var mı? :44:
zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?

zebrano düğün salonunu bilen duyan varsa olumlu-olumsuz yorumlarınızı alabilir miyiz?

selam,ben denizlide yaşıyorum zebrano düğün salonu ortalama bir yer açıkcası..çok süper değil ama fena da değil:)deda düğün salonu var bir de onun bir benzeri.. benm de düğünüm var 3 ay sonra ama denizlide değil..ben pamukkale tenis kulübünde nişanımı yapmıştım.çok güzel bir yer ,düğün zamanına göre içerde yada dışarda yapabilirsin..

selam,ben denizlide yaşıyorum zebrano düğün salonu ortalama bir yer açıkcası..çok süper değil ama fena da değil:)deda düğün salonu var bir de onun bir benzeri.. benm de düğünüm var 3 ay sonra ama denizlide değil..ben pamukkale tenis kulübünde nişanımı yapmıştım.çok güzel bir yer ,düğün zamanına göre içerde yada dışarda yapabilirsin..

çok sağol birdgirl. tenis kulübünün restoranı çok güzel gerçekten bahçesi kır düğünü için çok uygun.
Ama fiyatları biraz tuzlu. Biz 300-400 kişilik yemekli bir düğün yapacağımız için menü fiyatı önemli.

Zebrano'da en pahalı menü 23tl iken tenis kulübünde kişi yaşı 35-40tl. bu bakımdan bizi biraz zorlar.

Dedaya gelince, oraya da baktık. Orası daha sıradan eski usul bir düğün salonu, yemek olarak köfte-salata gibi basit bir menüleri var. Ama buna rağmen fiyat olarak zebranodan daha pahalı.

Şimdilik otellere ve saraçoğlu kasrına bakıyorum. Hayırlısı....

Eeeee kızlar...yok mu başka fikri olan?

Yok mu bu mekanlardan birinde yemekli düğüne giden?? Ben en çok yemekleri merak ediyorum :) :56:
Sevdiğimiz dostlarımıza bir ziyafet vereceğiz sonuçta...

saraçoğlu kasrı ,tuğba restorant,kelleci kardeşler,seherağaoğlu ilk aklıma gelenler bende nişanlıyım ama düğün 2012 de olmayacak gibi..aslında başka isimlerde vardı ama aklıma getiremedim şimdi restoran tarzında

saraçoğlu kasrı ,tuğba restorant,kelleci kardeşler,seherağaoğlu ilk aklıma gelenler bende nişanlıyım ama düğün 2012 de olmayacak gibi..aslında başka isimlerde vardı ama aklıma getiremedim şimdi restoran tarzında

teşekkürler banu.

kelleci kardeşlarde bir düğüne katıldım, mekandan ve servis sunumundan pek memnun kalmadım açıkçası. hizmet çok kötüydü.

saraçoğlu kasrı ile görüştüm menü fiyatları uygun ama orası da biraz uzak değil mi? ben hiç gitmedim ama akhan tarafındaymış sanırım.
bir de düğün eylülde olacağından bahçe için soğuk olmasından korkuyorum. Oranın kapalı salonundan ziyade bahçesini tavsiye ediyor herkes. salon sıradan bir görünüme sahip çünkü.
Düğünü yazın ortasında olacaklar için Saraçoğlu kasrının bahçesi düşünülebilir. Sanırım ben riske atmamak için salonlara baksam iyi olacak.

saraçoğlun'da ve/veya zebrano'da yemekli düğüne katılan var mıııı?
ben ikisi arasında kaldım, yardım edin kızlaaaar :18::18::18:

konumuzu 110 kişi okumuş ama 3-4 cevap var. denizlide düğüne giden kimse yok mu hanımlaaaar...
lütfen yardım edin, bir akıl verin bana :25:

evet saraçoğlu uzak ben zebranoyu tavsiye edrim bence orayı düşün..

eee 2012'de gelin olacak kimse yok mu başka Denizli'de???

Hadi fikirlerimizi bilgilerimizi paylaşalım kızlar!!!

Son düzenleme:
selamlar, ben saracoğlu kasrını biliyorum, salonu hiç de sıradan bir görünüme sahip değil, oldukça estetik. Farklı bir havası var. Hem iç mekan hem dış mekan aynı kişiye veriliyor, ister kır düğünü yap, ister salon düğünü. Hava soğuk veya yağmur ağma ihtimali varsa düğünü içeride yapabiliyoruz. İç mekan bence dış mekan kadar güzel. Bir başka ayrıntı Saracoğlu Kasrı restaurant, bu çok önemli. Zebrano düğün salonu. Zebrano yemekleri dışarıdan catering firmasına yaptırıyor, Saracoğlu'nun kadrosu var. Kelleci Kardeşler, Pamukkale Tenis Kulubu de restaurant.

Bana göre sıralama şöyle olur.

1.Saracoğlu Kasrı, Tenis Kulubü, Kelleci Kardeşler.
2. Zebrano
3. Deda Düğün Salonu

Herkese selamlar.

çok sağol birdgirl. tenis kulübünün restoranı çok güzel gerçekten bahçesi kır düğünü için çok uygun.
Ama fiyatları biraz tuzlu. Biz 300-400 kişilik yemekli bir düğün yapacağımız için menü fiyatı önemli.

Zebrano'da en pahalı menü 23tl iken tenis kulübünde kişi yaşı 35-40tl. bu bakımdan bizi biraz zorlar.

Dedaya gelince, oraya da baktık. Orası daha sıradan eski usul bir düğün salonu, yemek olarak köfte-salata gibi basit bir menüleri var. Ama buna rağmen fiyat olarak zebranodan daha pahalı.

Şimdilik otellere ve saraçoğlu kasrına bakıyorum. Hayırlısı....

Eeeee kızlar...yok mu başka fikri olan?

Yok mu bu mekanlardan birinde yemekli düğüne giden?? Ben en çok yemekleri merak ediyorum :) :56:
Sevdiğimiz dostlarımıza bir ziyafet vereceğiz sonuçta...

Yemekler önemliyse, bence restaurant düşünmelisin, düğün salonu değil.

selamlar, ben saracoğlu kasrını biliyorum, salonu hiç de sıradan bir görünüme sahip değil, oldukça estetik. Farklı bir havası var. Hem iç mekan hem dış mekan aynı kişiye veriliyor, ister kır düğünü yap, ister salon düğünü. Hava soğuk veya yağmur ağma ihtimali varsa düğünü içeride yapabiliyoruz. İç mekan bence dış mekan kadar güzel. Bir başka ayrıntı Saracoğlu Kasrı restaurant, bu çok önemli. Zebrano düğün salonu. Zebrano yemekleri dışarıdan catering firmasına yaptırıyor, Saracoğlu'nun kadrosu var. Kelleci Kardeşler, Pamukkale Tenis Kulubu de restaurant.

Bana göre sıralama şöyle olur.

1.Saracoğlu Kasrı, Tenis Kulubü, Kelleci Kardeşler.
2. Zebrano
3. Deda Düğün Salonu

Herkese selamlar.

restoran hakkında hakl olabilirsin ama ben bu ekimde kelleci kardeşlerde bir düğüne katıldım ve hiç beğenmedim. 3. sınıf düğün salonu ayarında bir hizmetle karşılaştık meka dersen aynı salaşlıkta.

bu durumda senin kelleci ve saraçoğlunu aynı nitelikte diye birinci sıraya koyman içime şüphe düşürdü. gerçekten aynı kalitede mi ikisi de? öyleyse saraçoğlunu da beğenmem ben.
bence kelleci tenis kulübünün fersah fersah geriside kalır orayı da gördüm çünkü. ama saraçoğluna hiç gitmedim bu da benim kafamı karıştırıyor.

restoran hakkında hakl olabilirsin ama ben bu ekimde kelleci kardeşlerde bir düğüne katıldım ve hiç beğenmedim. 3. sınıf düğün salonu ayarında bir hizmetle karşılaştık meka dersen aynı salaşlıkta.

bu durumda senin kelleci ve saraçoğlunu aynı nitelikte diye birinci sıraya koyman içime şüphe düşürdü. gerçekten aynı kalitede mi ikisi de? öyleyse saraçoğlunu da beğenmem ben.
bence kelleci tenis kulübünün fersah fersah geriside kalır orayı da gördüm çünkü. ama saraçoğluna hiç gitmedim bu da benim kafamı karıştırıyor.

Ben bir gidip görmeni tavsiye ederim.

Bence kesinlikle zebrano.İlgi, alaka, servisi,masa düzeni fln çok iyi.Üstteki katı daha havadar,alt katı biraz daha basık o da tavan yüksekliğinen kaynaklanıyor.Oyüzden gdip görmende fayda var.Bir de yeni bir yer açılmış.Twenty six diye bir yer.Gitmedim ama internet sitesinden baktım sadece,Çok şık bir yere benziyor.sende sitesine bi bakabilirsin.Ama orasınin fiyatı biraz tuzlu gibi.Kellecikardeşler,deda fln çok eskidi artık.Saraçoğluna benim yorumum şöyle olur.Arkadaşın düğününe gittik.Pist uzak ve dar olduğu için fazla kişi kalkmadı oynamaya ve biraz kokteyl havasında bir düğündü.Tabi senin nasıl bir düğün istediğine kalmış.Bu arada şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)) :54:

Bence kesinlikle zebrano.İlgi, alaka, servisi,masa düzeni fln çok iyi.Üstteki katı daha havadar,alt katı biraz daha basık o da tavan yüksekliğinen kaynaklanıyor.Oyüzden gdip görmende fayda var.Bir de yeni bir yer açılmış.Twenty six diye bir yer.Gitmedim ama internet sitesinden baktım sadece,Çok şık bir yere benziyor.sende sitesine bi bakabilirsin.Ama orasınin fiyatı biraz tuzlu gibi.Kellecikardeşler,deda fln çok eskidi artık.Saraçoğluna benim yorumum şöyle olur.Arkadaşın düğününe gittik.Pist uzak ve dar olduğu için fazla kişi kalkmadı oynamaya ve biraz kokteyl havasında bir düğündü.Tabi senin nasıl bir düğün istediğine kalmış.Bu arada şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)) :54:

Twenty six denilen yer pahalı falan değil, herşey dahil 4000 liraya düğün yapan bir yer nasıl pahalı olabilir? Deda ile fiyatı aynı, üstelik deda arajman, süsleme falan dahil etmiyor. Zebrano'ya gelince, kapalı bir mekan ne kadar havadar olabilir ki? Bence, ne tür bir düğün isteniyor, kır düğünü mü salon düğünü mü, önce buna karar verilmeli. İkisi farklı şeyler. Ayrıca, Saracoğlu Kasrı'nın iç mekanı da gayet iyi. İç mekanda da düğün yapıyorlarmış. Yalnız, zebrano'dan daha pahalı. Ben 1000 kişilik ordövlü bir organizasyon için 20000 TL fiyat aldım. Buna hiçbir şey dahil değil.

İyi seçimler ve mutluluklar.

twentysix e gitmedim pahalı olduğunu duyumlarıma göre fikir olsun diye söyledim.ayrıca zebrano açık yerlere göre elbette havadar olamaz ancak kendi gibi kapalı mekanlarına göre kıyaslama yaptım.burada herkes kendi çapında düğünü olacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışırken senin bu agrasif tavırların gayet manasız.yanlış bilinenleri daha doğru bir dille anlatabilirsin!

Karemelacim'a kesinlikle katiliyorum. Kır düğünü için gidilebilecek iki yer var, bunlardan biri tenis kulubü diğeri de saracoğlu Kasrı. Yazın ortasında kapalı mekanda düğün yapmak istemem açıkçası. Sonbaharda ise, yağmur yağma durumuna göre her iki yer de salonlarını kullandırıyor. Tenis Kulübünün salonu 200, saracoğlu kasrı'nın salonu 400 kişilik. Fiyatları biraz normalin üstünde ama iki yer tahsis ettikleri için aslında normal bence. Kendinize iyi bakın.

Back