• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Kızlar size bişey sormak istiyorum ben mozilla firefox u kullanıyorum dün yer imlerime bi site eklemiştim ama şimdi ben yer imlerimi bulamıyorum yani nereye bastıysam çıkmadı şimdi bana o site lazım yok yok nasıl çıkartıcam yer imlerimi de bulucam yardımcı olabilcek var mı?

ayy cnm ne güzel senin 2-3 ay kira benim ise 1 yıl 2 yıl belli değil o yüzden kiraya geçicez ve kiradaki evdede boş boş oturmak istemiyorum..aşkımda evimize kendi istediğimize göre eşya alırız ama ben ya durumumuz olmassa diyorum güven bana fazla kredi çekicez diyor ama nasıl yaparız bilmiyorum belki 1 + 1 de otururz annemlerde karşı çıktı şimdi alındı alındı birdaha alınmaz diyorlar..ne çok karışık yahu..aşkımda merakı ikmizd ebeyaz delisiyiz akşam konuştuk mesela yatak odasının mobilyaları beyaz alıcam istiyorum dedim oda oranın ışığını ayarlamalı yaptırız diyor abajür falan olsun istiyor oda hevesli grünüyor ama bilemiyorum kısmet bakalım
ev sizin eviniz olacak, heleki ödemesini siz yapacaksanız kira da olsa sizin de olsa, bu konuda aileler dahil kimseye laf düşmeyeceğini söylüyorum ben hep
eskiler evet hep öyle söyler, alınırsa şimdi alır sonra kalır diye, ama artık öyle değil işte, benim iki iş arkadaşım da evlendikten sonra aldılar evlerini
biri 5 ay sonra aldı, biri 1,5 yıl sonra aldı, ikisi de krediyle aldılar evlerini
şimdi de kuzenim ev bakıyo, onlar da 1 senelik evli
siz de alırsınız inş. en kısa zamanda, Allah ağzınızın tadını bozmasın yeter ki :70:

SağoL canımm..Allah size de nasip etsin inş...

Önce bi buruLdu içim asLında cunku geLin oLuosun yeni evine gidip eşyaLarını düzenLemek çeyiz sermek fLn istiosun..Ama sonra düşününce kendi evim oLucak ve sıfırdan düzenLiicem..Sadece 2-3 ay sabredicem oLsun napiimm huzur oLsun mutLuLuk oLsun sevdiğimLe beraber oLayım da 5 sene bekLemişim bikaç ay daha bekLerim :16:
dediğin gibi 2-3 ay veya 3-5 sabderedeksin sadece, ama sonucunda yepisyeni bir ev hem de size ait, birlikte eşyalar alıp dekore edeceğiniz :16:
Rabbim hepimize ağız tadı, sağlıklı, mutlu hayatlar versin inş., önemli olan bu :16:

Kızlar size bişey sormak istiyorum ben mozilla firefox u kullanıyorum dün yer imlerime bi site eklemiştim ama şimdi ben yer imlerimi bulamıyorum yani nereye bastıysam çıkmadı şimdi bana o site lazım yok yok nasıl çıkartıcam yer imlerimi de bulucam yardımcı olabilcek var mı?

yer imlerinde hiç bulamazsan da geçmişten bulabilirsin :112: geçmişe gir dünki sitelere bak, en kötü ihtimalle oradan bulursun :114:

bu arada yer imleri kısa yolu Alt+E dir, böyle açmaya çalıştığında da açılmıyor mu? daha doğrusu yer imlerin kayboldu derken yukarıdaki menü çubuğun mu kayboldu?

eğer menü çucuğun kaybolduysa alt' a bas, görünümden araç çubuklarından menü çubuğunu işaretlersen menü çubuğun geri gelir, tabi kaybettiğin şey oysa :))

Son düzenleme:
selam kızlar. muhabbet uzamış yine okuyamadım hepsini. evle ilgili sorunları olanlar var galiba. geçerken sayfaları gözüme çarptı. takmayın kafanıza. mutlu olun huzurlu olur gerisi hallolur. bize neler söylediler ooooo. biz yine de istediğimiz gbi yapmaya başladık sonunda. o yüzden çok sıkmayın canınızı. büyükler konuşur her zaman

selam kızlar. muhabbet uzamış yine okuyamadım hepsini. evle ilgili sorunları olanlar var galiba. geçerken sayfaları gözüme çarptı. takmayın kafanıza. mutlu olun huzurlu olur gerisi hallolur. bize neler söylediler ooooo. biz yine de istediğimiz gbi yapmaya başladık sonunda. o yüzden çok sıkmayın canınızı. büyükler konuşur her zaman

:122::122::122::122::122:Merhaba Kızlarrrr:87::87:
Nasılsınız ?

merhabalar canlar...
burnum şapır şapır akıyor,azcıkta boğazım ağrıyor:2: bunun dışında sorun yok:9: umarım sizler daha iyisinizdir:16:

merhabalar canlar...
burnum şapır şapır akıyor,azcıkta boğazım ağrıyor:2: bunun dışında sorun yok:9: umarım sizler daha iyisinizdir:16:

ben atlattım şükür, 3-4 gündür iyiyim, zaten o yüzden attım hemen kendimi sokaklara fink fink geziyorum :9:
bugün evdeyim ama mutfağı topladım az önce, ütü de yapıcaamm poofff :31:

slm kızlar nasılsınız?
sayfaları biraz okudum da ne güzel kimileri salon falan tutmuş,bişeyler belli..
bizim daha hiç bişey belli değil,tarih bile :(

selam kısçeler nasılsınız?
sağol canım iyiyiz sen nasılsın?

ben atlattım şükür, 3-4 gündür iyiyim, zaten o yüzden attım hemen kendimi sokaklara fink fink geziyorum :9:
bugün evdeyim ama mutfağı topladım az önce, ütü de yapıcaamm poofff :31:
evet canım ya sende bayağı evde mahsur kaldım hastalık yüzünden geçmiş olsun ve kolay gelsiiin:16:

slm kızlar nasılsınız?

selam canım...evet salonlarını tuttu birkaç arkadaşımız..üzülme benimde nişanlım askerde Ocak ortasında gelecek nasipse o zaman belli olacak herşey...hayırlısıyla olsun da en önemlisi o.

selam kısçeler nasılsınız?
aleyküm selaamm :3:
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın? ne var ne yok?

slm kızlar nasılsınız?
selam esra, üzülme sizin de belli olur, bizim de net tarih belli değil henüz sadece aşağı yuları biliyoruz
sizin yaklaşık olarak düşündüğünüz bir zaman var mı peki? hani önümüzdeki yaz gibi veya sonraki sene mi?

sağol canım iyiyiz sen nasılsın?

evet canım ya sende bayağı evde mahsur kaldım hastalık yüzünden geçmiş olsun ve kolay gelsiiin:16:

selam canım...evet salonlarını tuttu birkaç arkadaşımız..üzülme benimde nişanlım askerde Ocak ortasında gelecek nasipse o zaman belli olacak herşey...hayırlısıyla olsun da en önemlisi o.
evet canım ya, 10 gün burnumun ucunu çıkarmadım dışarı :18:
sağolasın :71:

Back
X