• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

anladım canım ben sımdı bakıyorum o ılace kullananlar cok memnun dıyor 6 aydan sonra cıldımız bebek yuzu gıbı oldu
kullanasım geldı :1: cok sevındım senınde gecmıs:61: bu arada bısı daha sormak ıstıyorum 6 aydan sonra hıc sıvılce cıktımı?
annemgıl uc gun sonra gelecek anneme dıyım gelırken bana getırsın o haptan:1::1:

aman diyim canım, doktora gitmeden sakınnnnn, sakın o ilacı kullanma, hipertansiyon, kalp, karaciğer hastalıkları ve şiddetli sırt bacak ağrıları gibi yanetkileri var, ayrıca karaciğer enzimlerini bozabiliyor, o yüzden doktor kontrolü olmadan gözünü seveyim kullanma

ayrıca 6 ay boyunca kupkuru oluyosun, dudaklarım çatlıyordu hep kanıyodu
burun içinde hep yara çıktı, kanadı
deri değiştirdim resmen o 6 ay boyunca, ellerim kollarım bacaklarım soyuldu
ama çok şükür benim tahlillerim temiz çıktı karaciğer değerlerim de normaldi, sırt ağrılarım da pek olmadı
ayda 2 tane nivea lipcare kullanıyodum, çünkü dudakların ağaç kabuğu gibiydi ktır kıtır oluyodu, elimde lipcare la geziyodum
tatile doktorun izniyle ve güneşe çıkmamak şartıyla çıktım
falan da filan canım, yani gözünü seveyim kendin kullanma :20:

her ay en az 1-2 tane çıkıyor, o da normal regl döneminde çıkmak zorunda zaten

ayrıca bebek gibi olması imkansız eğer sivilceliysen, çünkü bu ilaç sivilceyi veya cildi tedavi etmiyorki, yaz bezlerini baskılıyor, vücudunun fazla yağ salgılamasını önlüyor, yani var olan sivilcelerin az da olsa izi kalıyor veya zamanla hafif geçiyor

aman diyim canım, doktora gitmeden sakınnnnn, sakın o ilacı kullanma, hipertansiyon, kalp, karaciğer hastalıkları ve şiddetli sırt bacak ağrıları gibi yanetkileri var, ayrıca karaciğer enzimlerini bozabiliyor, o yüzden doktor kontrolü olmadan gözünü seveyim kullanma

ayrıca 6 ay boyunca kupkuru oluyosun, dudaklarım çatlıyordu hep kanıyodu
burun içinde hep yara çıktı, kanadı
deri değiştirdim resmen o 6 ay boyunca, ellerim kollarım bacaklarım soyuldu
ama çok şükür benim tahlillerim temiz çıktı karaciğer değerlerim de normaldi, sırt ağrılarım da pek olmadı
ayda 2 tane nivea lipcare kullanıyodum, çünkü dudakların ağaç kabuğu gibiydi ktır kıtır oluyodu, elimde lipcare la geziyodum
tatile doktorun izniyle ve güneşe çıkmamak şartıyla çıktım
falan da filan canım, yani gözünü seveyim kendin kullanma :20:

her ay en az 1-2 tane çıkıyor, o da normal regl döneminde çıkmak zorunda zaten

ayrıca bebek gibi olması imkansız eğer sivilceliysen, çünkü bu ilaç sivilceyi veya cildi tedavi etmiyorki, yaz bezlerini baskılıyor, vücudunun fazla yağ salgılamasını önlüyor, yani var olan sivilcelerin az da olsa izi kalıyor veya zamanla hafif geçiyor

anladım canım korkuttun benı sımdı yok kullanmam herhalde :1:

bır topıcteyım kızların yazısmalarını okuyorum bu haplar hakkında cok memnun kalanlar var

neyse ya ben nemlendırıcımı kullanıyım yeter:61:

hehehe kayınvalıdende az degıl:1:
senın kocışş göbek salarmışş evlendıkten bır ıkı ay sonra:1: ee adamcaza lezzetlı yemek yaparsan sonucu bu olur herhalde:1:
hahha benimkinin zaten hafif bir göbeği var :)
yok ben diyorum ona kontrollü yediricem kilo alamicak :))

kızlar Şubat 2012'de ki evlilik fuarına online davetiye aldım aşkucum ve benim için,sizlerden de alan var mı davetiye?
hatta 2012 gelinleri olarak nasipse hep birlikte gidelim fuara tabi İstanbul'da olanlar ve olabileceklerle Allah nasip ederse:3::52:
aa ben siteyi sık kullanılanlara kaydettim ama henüz almadım, geçen senenin fuarını incelicektim
hani gitmeye değer mi diye bakıcaktım
eğer beğenirsem alırım ben de davetiyeyi :114:

aa ben siteyi sık kullanılanlara kaydettim ama henüz almadım, geçen senenin fuarını incelicektim
hani gitmeye değer mi diye bakıcaktım
eğer beğenirsem alırım ben de davetiyeyi :114:

bak canım:34:
ben geçen sene de davetiye almıştım,aşkımın o haftasonu toplantısı vardı gidememiştik,üzülmüştüm:5:
inşallah bu sene gidebiliriz,askerim hayırlısıyla gelsin de inşallah...şafak 88:72:

Son düzenleme:
anladım canım korkuttun benı sımdı yok kullanmam herhalde :1:

bır topıcteyım kızların yazısmalarını okuyorum bu haplar hakkında cok memnun kalanlar var

neyse ya ben nemlendırıcımı kullanıyım yeter:61:
kork zaten canım :))
ben de çok memnun kaldım canım ama doktor kontrolü olmadan sakın diyorum :20:
ayrıca benim doktorum daha önce 2 cildiyecinin uyguladığı tedavinin (2 harici tedavi uygulandı cildime kremler ve solusyonlarla ve geçmedi sivilcelerim) sonuç vermemesinden dolayı bu ilacı verdi bana
senin çok sivilcen var mı ki? hani sırtında falan? bunu doktor da soruyo zaten, yağ bezlerinin çok çalışmasının bir göstergesi ya bu sırt sivilceleri

ayrıca benim doktorum daha önce 2 cildiyecinin uyguladığı tedavinin (2 harici tedavi uygulandı cildime kremler ve solusyonlarla ve geçmedi sivilcelerim) sonuç vermemesinden dolayı bu ilacı verdi bana
senin çok sivilcen var mı ki? hani sırtında falan? bunu doktor da soruyo zaten, yağ bezlerinin çok çalışmasının bir göstergesi ya bu sırt sivilceleri

krem olayını kısaca özetlermisiniz kızlar kaçırdımda..:9::9:
benim sırtım kolum ve yüsüm hep sivilce oldu:5::5:
nasıl önliyebilirim saç dibimde bile var ve 22 yaşımda çıkmaya başladı lanetler:15::15:

kızlar ben çıkayım,iyi geceler sizlere..uzanayım tv izleyeyim birazcık,sonra da uyurum zaten hastayım...:2:
hadi iyi geceler öptüm sizleri,ama yok öpmeyeyim size de bulaşır:9:
uzaktan mucuk mucuk:16:

hmm demek senınkının yumurta göbısı var:1: sen kesınnnn cok besın degerı yuksek ama kılo aldırmayan yemekler yaparsın:56:

benım sıvılcem hıc yok yuzumde cok sukur, ama omuzlarımda hafıf hafıf cıkıyor benı bıraz delı edıyor ergenlık dönemınde cıkarsam anlarım ama yenı yenı oluyor dusunuyorum neden olabılır dıye doktrma sordum dırek yasımdan kaynaklandıgını söyledı.

böyle deyınce bende ustelemedım, bılmıyorum artık bıraz beklıcem ama eger kötulesırse doktrdan bu hapı ısterım.

kızlar ben çıkayım,iyi geceler sizlere..uzanayım tv izleyeyim birazcık,sonra da uyurum zaten hastayım...:2:

selam sedoşum ya ben hap map kreme taktım bu gece:52::1::1:

yazamadım ınsallah fuarda cok guzel vakıt gecırırsın bızede anlatırsın ben kesın gıdemem ama gıdenler mutlaka bızle paylassın:61:

sana ıyı seyırler öpuldun gecen guzel olsun:3:

krem olayını kısaca özetlermisiniz kızlar kaçırdımda..:9::9:
benim sırtım kolum ve yüsüm hep sivilce oldu:5::5:
nasıl önliyebilirim saç dibimde bile var ve 22 yaşımda çıkmaya başladı lanetler:15::15:

canım sultan bi ilaç sordu da, ben de kullanmıştım onu anlattım

canım dikkat et, iyi geceler :)

hmm demek senınkının yumurta göbısı var:1: sen kesınnnn cok besın degerı yuksek ama kılo aldırmayan yemekler yaparsın:56:

benım sıvılcem hıc yok yuzumde cok sukur, ama omuzlarımda hafıf hafıf cıkıyor benı bıraz delı edıyor ergenlık dönemınde cıkarsam anlarım ama yenı yenı oluyor dusunuyorum neden olabılır dıye doktrma sordum dırek yasımdan kaynaklandıgını söyledı.

böyle deyınce bende ustelemedım, bılmıyorum artık bıraz beklıcem ama eger kötulesırse doktrdan bu hapı ısterım.

senin yaşın daha 21 kız, dur bismillah :)
daha çıkabilir sen de, normaldir :)

senin yaşın daha 21 kız, dur bismillah :)
daha çıkabilir sen de, normaldir :)

olabılır canım bılmıyorum artık:1:

verıdgın bılgıler ıcın cok tsk ederım cok ıy oldu cok sey ögrendım sayende:61:

ınsallah sende bırdaha böyle sorun yasamassın :nazar:

canım bısı sorcam sen bu hapı bırakalı cok oldumu bı sıtede okudum kızın bırı 7 ay kullandım bıttı

ama tekrar cıktı dıyor ınsallah bu sorunu yasayan herkes sag salım kurtulur bu ılactan:nazar:

yok canım 2-3 sene oldu ben kullanalı, 6 ay yetti bana, dediğim gibi sadece her ay adet dönemlerimde 1-2 ay çıkıyo, doktor normal demişti zaten, ben de o kadarına şükür diyorum :))

Kızlar o hapı ablamda kullanıcaktı hağlada arastırıyor ama bıcok yerden arastırdı burun kanaması cok yapıyormus ve degerler bozuluyormuş tabıkı bu bünyeden bünyeye degısıyor fakat ablamın bünyesi hafif malesef . Bakalım cok ta kullanmak ıstıyor ama cesaret işi herkeste aynı yan etkı yapmıyor.

Back
X