• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hasta oldum kuşum ya grip:2:
sen nasılsın?
Ablana bütün sevdikleriyle birlikte nice mutlu yaşlar dilerim bu arada:34:

canım çok sağol, inş :)

ah geçmiş olsun yaa :70:
bu grip hepimizi sıradan geçirdi galiba, neyse çabuk atlatırsın inş. canım dikkat et kendine :70:

benimkiyle aramız acuk limoni, onun haricinde iyiyim çok şükür canım.

aa size teyzemin aldığı iki ciciyi ekliyim..

canım çok sağol, inş :)

ah geçmiş olsun yaa :70:
bu grip hepimizi sıradan geçirdi galiba, neyse çabuk atlatırsın inş. canım dikkat et kendine :70:

benimkiyle aramız acuk limoni, onun haricinde iyiyim çok şükür canım.

aa size teyzemin aldığı iki ciciyi ekliyim..

sağol canım benim valla bütün topic hasta olduk sırayla...

hayırdır noldu kuzum,aşk böcüklerisiniz siz bozmayın öle araları :20:

ekle kuzum,bakalım cicilerineee:16:

canım shiseido yu marka olarak biliyorum ama hiç kullanmadım :50:
ayrıca ben cildim için de krem kullanmıyorum, ben o anlamda kendime çok bakan biri değilim :27:
o yüzden o kremler konusunda çok da cahilim :37:
bence sen bir cildiyeye git, tahlil yapsınlar, böyle birden ne olmuş ki acaba?
ben daha önce sivilcelerim için ilaç kullandım, yağ bezlerim fazla çalışıyordu, tedavi oldum geçti ama benimki çok ağır bi ilaçtı

GASOLINIM KUSRABAKMA TELEFON GELDI nışanlımla konusmaya daldık hemen kapatır kapatmaz cvp yazıyorum:61:

htıyacın yoksa kullanma naturel guzellıgın var nasılsa:21:

canım dermotologa sordum kadın bana hormonlarla ılgısı var dedı bu yaslarda bu tur reaksyon verebılır dedı cıldın.

bende hıc ustune dusmedım kremınde puda özellıgı varmıs mat gösterıyormus yuzu bır sure onu kullanıyım.

ınsalllah eskı PH sını alır cıldım:21::21:

senın ılacının adı neytı rocanto dıye bı ılac varmıs cok kuvetlı sendemı onu kullandın?

sağol canım benim valla bütün topic hasta olduk sırayla...

hayırdır noldu kuzum,aşk böcüklerisiniz siz bozmayın öle araları :20:

ekle kuzum,bakalım cicilerineee:16:
olur arada artık nazar boncuğu diyelim :114:

hadi ekliyim :)
mini bir kek kalıbı, hani bir yumurtayla yapacağım 2 kişilik kekimiz için :16:
bir de essenin 3'lü reçelliği
altındakiler de geçen gün benim aldığım tencere-tava ve yine teyzemin çaktırmadan bana aldığı maşa :)
Eki Görüntüle 276796 $IMAG1618.webp$IMAG1624.webp
(bu arada bu tencerenin 20cm olan küçük boyundan da 2 tane almıştım daha önce, onlar dolaptalar, bunları daha yerleştiremedim)

GASOLINIM KUSRABAKMA TELEFON GELDI nışanlımla konusmaya daldık hemen kapatır kapatmaz cvp yazıyorum:61:

htıyacın yoksa kullanma naturel guzellıgın var nasılsa:21:

canım dermotologa sordum kadın bana hormonlarla ılgısı var dedı bu yaslarda bu tur reaksyon verebılır dedı cıldın.

bende hıc ustune dusmedım kremınde puda özellıgı varmıs mat gösterıyormus yuzu bır sure onu kullanıyım.

ınsalllah eskı PH sını alır cıldım:21::21:

senın ılacının adı neytı rocanto dıye bı ılac varmıs cok kuvetlı sendemı onu kullandın?

rica ederim canım önemli değil :)

evet rokutan (roaccutane yazılıyo) diye bir ilaç var ama ben onun muadili olan zoretanin ilacını kullandım
çünkü benim ki yağ bezlerimden kaynaklanan bir sorundu ve harici kremlerle solusyonlarla tedavi edilemedi, o yüzden kullandım o ilacı, hatta kağıt imzaladım o ilaç için :))

Son düzenleme:

altındakiler de geçen gün benim aldığım tencere-tava ve yine teyzemin çaktırmadan bana aldığı maşa :)
Eki Görüntüle 276796 Eki Görüntüle 276797 Eki Görüntüle 276798
(bu arada bu tencerenin 20cm olan küçük boyundan da 2 tane almıştım daha önce, onlar dolaptalar, bunları daha yerleştiremedim)

bunlar cok guzel:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

vay canına ya ıkı kısılık kek kalıbı recel setı vay vay neler cıkmıs bunları hangı magzadan aldın?:19::19:

coooooooooook guzeller canım gule gule kullan hayırlı ugurlu olsunn:nazar:

Eki Görüntüle 276796 Eki Görüntüle 276797 Eki Görüntüle 276798

:nazar:ayyy nasıl şirin bir kek kalıbı o:9:
reçellik,tencereler,maşan ve o minicik kek kalıbı hepsi birbirinden güsel canım aşkla kullan,mutlu mutlu yemekler yap,kahvaltılar hazırla kocişine:9:

bunlar cok guzel:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

vay canına ya ıkı kısılık kek kalıbı recel setı vay vay neler cıkmıs bunları hangı magzadan aldın?:19::19:

coooooooooook guzeller canım gule gule kullan hayırlı ugurlu olsunn:nazar:
canım teyzem esse den almış :12: benim aldıklarımdan esse den, yani gördüklerinin hepsi esse :))
çok sağol, çok daha güzellerini sen alırsın inş. :70:

:nazar:ayyy nasıl şirin bir kek kalıbı o:9:
reçellik,tencereler,maşan ve o minicik kek kalıbı hepsi birbirinden güsel canım aşkla kullan,mutlu mutlu yemekler yap,kahvaltılar hazırla kocişine:9:
ay canım benim yaa, çok sağol inş. hepimiz için aminn :70:

canım teyzem esse den almış :12: benim aldıklarımdan esse den, yani gördüklerinin hepsi esse :))
çok sağol, çok daha güzellerini sen alırsın inş. :70:

ay canım benim yaa, çok sağol insallah hepimiz için aminn :70:

esse hmm hemen not aldım bu esseyı :61: orayı kesın arastırcam konyada nerde var magzası dıye

ben senın kadar hamaratlı degılım mesela sen gecen kek yapımıssın paylasmısın masllah ben hıc kek yapamam alsamda nasıl yaparımkı:1:

ınsallah canım bende senınkıler gıbı alabılırım sen cok guzel seyler alıyorsun masllahh:nazar:

rica ederim canım önemli değil :)
evet rokutan (roaccutane yazılıyo) diye bir ilaç var ama ben onun muadili olan zoretanin ilacını kullandım
çünkü benim ki yağ bezlerimden kaynaklanan bir sorundu ve harici kremlerle solusyonlarla tedavi edilemedi, o yüzden kullandım o ilacı, hatta kağıt imzaladım o ilaç için :))

evet evet canım dedıgın hap bu arada sen o hapı kac ay kullandın ve gerckten etkısını gördunmu?

nıye ımzaladın cok mu agır bı ılac ne alaka yanı?

esse hmm hemen not aldım bu esseyı :61: orayı kesın arastırcam konyada nerde var magzası dıye

ben senın kadar hamaratlı degılım mesela sen gecen kek yapımıssın paylasmısın masllah ben hıc kek yapamam alsamda nasıl yaparımkı:1:

ınsallah canım bende senınkıler gıbı alabılırım sen cok guzel seyler alıyorsun masllahh:nazar:

alırsın canım benim, daha güzellerini de alırsın :)

aaa keke bayılırıımm, sade, kakaolu, limonlu, portakallı, tarçınlı-cevizli, çok severim ve küçüklüğümden beri yaparıımm :56:
hatırlıyorum ben çocukken mikser yoktu (tabi benim yaş malum :1:), telle elimle çırpardım yumurtaları, aahh ah ne günlerdi :31:

kızlar evimizinresimlerinden ekledim biras daha sonrada mobilyalarla eklemek nasip olur inş topiğimden takip edebilirsiniz:16::16:

alırsın canım benim, daha güzellerini de alırsın :)

aaa keke bayılırıımm, sade, kakaolu, limonlu, portakallı, tarçınlı-cevizli, çok severim ve küçüklüğümden beri yaparıımm :56:
hatırlıyorum ben çocukken mikser yoktu (tabi benim yaş malum :1:), telle elimle çırpardım yumurtaları, aahh ah ne günlerdi :31:

owwwwwwww şu tarfılere bakk :32::32:
sen kucuklukten yetısmıssın canım ya masllah nasıl da dökturuyorsun:1:
senın koca yaşadı hıç aç bırakmassın sen adamcazi bıde gelen mısafırlerını tabı:nazar::1:

evet evet canım dedıgın hap bu arada sen o hapı kac ay kullandın ve gerckten etkısını gördunmu?

nıye ımzaladın cok mu agır bı ılac ne alaka yanı?

evet canım çok ağır ve ciddi yan etkileri var, bu yan etkiler konusunda doktorunun seni bilgilendirdiğini beyan ve kabul ettiğin bir kağıdı imzalıyorsun, yoksa eczane o ilacı vermiyor.. ve kullanırken her ay kan tahlili yaptırıyosun kontrol amaçlı

ben 6 ay kullandım, genel kullanım süresi bu zaten ve yıllarca çektiğim yüz ve sırtımdaki sivilcelerimden kurtuldum

kızlar evimizinresimlerinden ekledim biras daha sonrada mobilyalarla eklemek nasip olur inş topiğimden takip edebilirsiniz:16::16:
ooo bakalım bakalım :)

owwwwwwww şu tarfılere bakk :32::32:
sen kucuklukten yetısmıssın canım ya masllah nasıl da dökturuyorsun:1:
senın koca yaşadı hıç aç bırakmassın sen adamcazi bıde gelen mısafırlerını tabı:nazar::1:
:) canım dün kayınvalidem diyo ki, kocanı çok şişmanlatıcaksın sen haberin olsun diyo :))
ben yemeyi de seviyorum, yapmayı da, artık o da biliyor ya, hatta en son annemle yaptığımız içli köftelerden götürdüm ona da, bayılmış, hoşuna da gidiyor ama siz karı koca bööyle (eliyle işaret ediyor kilo alıp yusyuvarlak olacağımızı:1:) olucaksınız diyo hep :1:

evet canım çok ağır ve ciddi yan etkileri var, bu yan etkiler konusunda doktorunun seni bilgilendirdiğini beyan ve kabul ettiğin bir kağıdı imzalıyorsun, yoksa eczane o ilacı vermiyor.. ve kullanırken her ay kan tahlili yaptırıyosun kontrol amaçlı
ben 6 ay kullandım, genel kullanım süresi bu zaten ve yıllarca çektiğim yüz ve sırtımdaki sivilcelerimden kurtuldum

anladım canım ben sımdı bakıyorum o ılace kullananlar cok memnun dıyor 6 aydan sonra cıldımız bebek yuzu gıbı oldu
kullanasım geldı :1: cok sevındım senınde gecmıs:61: bu arada bısı daha sormak ıstıyorum 6 aydan sonra hıc sıvılce cıktımı?
annemgıl uc gun sonra gelecek anneme dıyım gelırken bana getırsın o haptan:1::1:

ooo bakalım bakalım :)

:) canım dün kayınvalidem diyo ki, kocanı çok şişmanlatıcaksın sen haberin olsun diyo :))
ben yemeyi de seviyorum, yapmayı da, artık o da biliyor ya, hatta en son annemle yaptığımız içli köftelerden götürdüm ona da, bayılmış, hoşuna da gidiyor ama siz karı koca bööyle (eliyle işaret ediyor kilo alıp yusyuvarlak olacağımızı:1:) olucaksınız diyo hep :1:

hehehe kayınvalıdende az degıl:1:
senın kocışş göbek salarmışş evlendıkten bır ıkı ay sonra:1: ee adamcaza lezzetlı yemek yaparsan sonucu bu olur herhalde:1:

kızlar Şubat 2012'de ki evlilik fuarına online davetiye aldım aşkucum ve benim için,sizlerden de alan var mı davetiye?
hatta 2012 gelinleri olarak nasipse hep birlikte gidelim fuara tabi İstanbul'da olanlar ve olabileceklerle Allah nasip ederse:3::52:

Son düzenleme:
Back
X