Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

ne kadar şanslısınız ya Allah tamamına erdirsin sözlenen arkadaşları. bende bi zamanlar 2012 de diyodum ama bende böyle kaynana olduktn sonra çıkmaz ayın son çarşambası anca sözleniriz...daha tanışmaya bile gelmek için sürekli erteliyosa...

bende geldim bende geldimmmm.. Allah nasip kısmet ederse haziranda isteme eylülde nişan olucak ay heyecan yaptım : ))

Kıyamam ben sana seni öyle iyi anlıyorum ki bizde de erkek arkadasımla 5 yıldır beraberiz o benım ailemde babamda dahil hatta halamla kuzenlerimle bile tanıştı ben onun annesini bir kere görüdm oda ayak üstü oldu şimdi istemeye gelecekler insallah ama tanımadan etmeden nasıl olucak onuda bilemedim.. kadın her fırsatta bişeyleri erteliyor bişeylerden sitem ediyor ahh ahh çok iyi anlıyorum gerçekten..

gözün aydın canım ya sevindim ne güzel sonunda muradına erşyosun çok şükür desene. beni anlayan biri çktı sonunda aynen benimki de öyle her fırsatta bi bahaneyle erteliyo gelip tanışmayı. daha önce gelmişti bi kez annemle tanıştı onu da kendisi çok istemişti biz de bu nedenle babama anlatmıştık artık o da ciddi bi durum var diye düşünüyo tabi.3 kez bahanelerle erteledi bizi.ama tabi kadın ne kadar zor bi durumda olduğumu anlamıyo sevgilim asker aynı şehirdeyiz biz. 3 ayı kaldı artık.o kadar bekledim. 2 senemiz bitio bizimde ama ailem daha fazla uzun sevgili kalmamıza da müsade etmez.eğer kadın çıkıp gelmezse tanışmaya eşiyle birlikte yandık ki ne yandık çok seviyoruz ne olacaksa

anlamaz olurmuyum canım ya kıyamam sana ben bu erkek ailelerini anlamıyorum artık kız tarafından daha nazlılar alsınlar oğullarının tursusunu kursunlar hayret bişi

anlamaz olurmuyum canım ya kıyamam sana ben bu erkek ailelerini anlamıyorum artık kız tarafından daha nazlılar alsınlar oğullarının tursusunu kursunlar hayret bişi

hakikaten ya kız tarafları yapmıyo bu kadar naz artık.eskiden kız anaları fena olurmuş şimdi değişmiş
Allah yardımcımız olsun tatlım ya

selam :)

bende mayıs gibi isteme, söz vs.. olacak inşallah.. daha sonra da yakın bir tarihte nişan ve yine arkasından düğün..

haftasonu tanışmaya geliyolarmış ama bakalım gözlerim onları burda görmeden inanmaz sanırım artık

haftasonu tanışmaya geliyolarmış ama bakalım gözlerim onları burda görmeden inanmaz sanırım artık

bencede haklısın canım bizimkide demişti geliyoruz diye ama anası uyuzluk etmıstı son anda en iyisimi sen sabret haftasonuna kadar.. herseyin hayırlısı güzeli olur senin için insallah canımm.. herşey gönlünce olur insallahh..

amiin canım ya her şeyin hayırlısı iyisi hepimizin için olsun inşallah. ne kadar zormuş bu işler ya. en iyisi sevgililikmiş vallahi kimse bilmeden etmeden.bu ne arkadaş annesiyle evleniyorum sanıyorum.sevgilimden çok annesiyle konuşuyorum telefonda

selam kızlar bizde bu sene nişan düşünüyoruz söz yapmıcaz isteme arkasından nişan isteme günü ile nişan arası ne kadar olmalı ben 1 veya 2 hafta diye düşünüyorum ama bakalım kısmet.

birde nişanı dışarda yapmayı düşünüyoruz cünkü düğün yapmıcaz nikah olcak bari dedik nişan dışarda olsun tabi bunda evimin kücük olmasınında etkisi var.
kokteyl tarzı müziksiz istiyoruz : ) nişan mekanı illa benim oturdugum ilçe de olması şartmı yani onun orda olabilir mi oda saçma geldi bana ben pendikte oturuyorum ve cok az alternatif var. bakalım. kısmet

selam :)

2 hafta bence de normal ama dışarıda yapıcaz diyosun yer ayarlaması, kıyafet seçimi vs .. var.. illa senin oturduğun yerde olması gerekmiyo bence nerede size uygun bir mekan varsa orada yaparsınız.. çağıracağınız kişilerin mesafesi de önemli tabi.. servis falan da tutuyolar nişan için mesela.. mahallenden çok gelecek varsa..

hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…