2012 Ağustos Anneleri-Ne Almalı-Nelere Dikkat Etmeli-Çok Beğendiklerimiz-Öneriler

Biri gosterse yapariz heralde de ezbere cooookkk zor.

nilobella nın önerdiği kitaplar

Mahallenin en mutlu bebegi, Harvey Karp
Gece boyunca uyumak, Jodi A. Mindell
Siz: cocugunuzu buyuturken, Mehmet Oz
Hamilelik, dogum ve bebek bakim kitabi, Ayse Oner

koprina87 arkadaşımızın önerileri...

ben de kitap önerisinde bulunayım
bu kitap seri kitabı halinde zaten, bunu alırsanız başka hiçbişeye gerek bile olacağını sanmam

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (hamilelik sürecini anlatıyor)
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler (ilk 12 aylık dönem)
çocuğunuzu büyütürken sizi neler bekler (7 yaşına kadar)

Son düzenleme:
muffincim ellerine sağlık.. ben de hala neler almam gerektiği konusunda çok kararsızım gerçekten çok yol gösterici olmuş topiğin, kesinlikle yararlanıcam canım

Biri gosterse yapariz heralde de ezbere cooookkk zor.
ama çok güzeller bişey örmessem bebişim beceriksiz annem der ilerde.özenmek istiyorum

muffincim ellerine sağlık.. ben de hala neler almam gerektiği konusunda çok kararsızım gerçekten çok yol gösterici olmuş topiğin, kesinlikle yararlanıcam canım
canım daha çok şeyler eklemeyi düşünüyorum.siz de ekleyin öneri görüş işe yarar bilgi ürün vb .bu topik hepimizin canım bunu bil.

hangi yayınevi utopyacım

ay süper fotolar koymuşsunuz bayıldım valla hepsine

kızlar marka konusunda hiç takılmayın derim hele emzik ve biberon hususunda,çünkü bence bebekten beğe değişebiliyor
ben oğluma doğmadan önce nuk un emziğini ve biberonunu almıştım ama malesef sevdiremedim bir türlü çocuk ağzına alınca öğürüyordu resmen kusacak gibi oluyordu
sonra o sıralarda bir yerde okudum göğüs ucunuzu kontrol edin ve ona benzeyen bir emzik seçin diye,benim göğsümün ucu fazla çıkmıyor o yüzden emerken yassı bir hal alıyor
onu da avent te buldum,hem biberon hem emzik ondan sonra avent kullandım ve çok memnun kaldım,dişleri çıkmaya başladıktan sonra hala emzik kullanıyorsa bebeğiniz damaklılar özellikle o dönemden sonra çok işe yarıyormuş
ben son dönemlerde damaklıya geçebildim onu bile ilk başta farketti ama sonra alıştı,biz 2 yaşına kadar bırakmadık emziği de bu arada daha yeni vazgeçtik sayılır :))

göğüs pompası olarakta aventin manuel pompasını aldım,benim sütüm vardı fakat göğsümün ucu tıkanmıştı çocuğumun gücü yetmiyordu,göğüslerim taş gibi olmuştu ve çok acı çekiyordum o sırada eşim alelacele gitmiş mağaza sahibi de aventi önermiş getirdi kullandım var yaa o olmasa ne olurdu bilmem çok rahatladım artık işe giderken bile sağıp gidiyordum onun süt saklama kapları da vardı içinde çok rahat ettim yani

cam biberon çok güzel ama sadece 3-4 kullanabilirsiniz gibi geliyor ben avent kullandım biberonda da cam biberon aldım ama biberonu tutup kendi içmeye başlayınca içip bitirip atıyordu bir yerlere çarpıp kırılma tehlikesi vardı,o elinden atıp kıracak diye düşünürken ben yanlışlıkla düşürüp kırdım :))

göğüs pedi sadece dışarı çıkarken taktım evde hiç gerekmedi öyle taşacak kadar değildi sütüm ama oğluma yetiyordu şükür

göğüs ucu kremi mutlaka kullannın illaki yara oluyor çünkü lansinoh kullananlar da memnun,ben garmastan diye bir marka kullandım doktor vermişti ben ondanda çok memnun kaldım

mama olarak aptamil kullandım,mama takviyesi gerekti zaman zaman nadirde olsa kullandım yine doktor tavsiyesi ile

polar battaniyeler inanılmaz kullanışlı,şimdiki oğluma da hafta sonu aldım koydum bir tane şimdiden,fotosunu çekersem koyarım bende

ateş ölçer çok gerekli,kraftın kulaktan ölçeri kullandım oğlum basa basa bozdu nihayet ama bozmadan memnundum
öncesinde klasik ateşölçerde kullandım ama kıpırdamaya başlayınca onunla zor oluyor

tırnak makası olarak nuk kullanıyorum hala çok memnunum

şimdilik aklıma gelenler bunlar görüşürüz

ha kitap olarakta remzi kitapevinin ilk 100 sözcük kitabı 6 aylıkken aldım mükemmel faydasını gördüm uzun bir dönem kullandık

ha kitap olarakta remzi kitapevinin ilk 100 sözcük kitabı 6 aylıkken aldım mükemmel faydasını gördüm uzun bir dönem kullandık

teşekkürleri canım deneyimlerini paylaştığın için.ben de bu hafta gelen *e*etto nun( yıldızlı yere alfabe 2. harfleri gelcek ) patiklerini çok beğendim.spor ayakkabı gibi olan 12 ay için aldım ve yumuşacık öteki de 6 ay için ayaklarını sımsıcak tutacak.öneririm

Az once eltimin bebegine hastane cikisi almaya gittim. Bi acip bakim dedim ne gorim bidamlaaaa. Cok kucuk. Etiketine falan baktim 0 ay 56 cm yaziyor. Bebegin ne kadar dogcagini bilmiyorsun ve ilk bir haftadan sonra kilo almaya basliyor bebek. Bir kere anca giyer gibi geldi bana vede kucuk dogarsa giyer. Sonra aradik 0-3 olanlar 64 cm e kadar yazio ve ondan aldik. Bi cok hasta ne cikisi 0 ve bence binlarin yerine 0-3 almak gerekli. Benden tavsiye

ay harikaymış bayıldım valla nerden aldın bunları

canım onların 50 cm olanları bile var :)) ama ediğin gibi uzun vadeli giyilemiyor hiç biri bebeğin en hızlı büyüdğü dönemlerden biri,bencede o konuda biraz beklemekte fayda ar,bebeğiniz tombiş mi doğacak boyu nasıl olacak bilmiyoruz son hafta bile alınabilir
zaten hastane çıkışı bir tane almanız yeter,içinde o kadar çok ıvır zıvırı olmasa da olur nasılsa onları çok alıyoruz

canım bebetto markası.*utik*e*e (alfabenin 2. harfi gelecek)ya da UNN*DO idi.çok yumuşak bükülebilir bir ayakkabı sert olacak diye korkmuştum ama patik gibi çıktı.1 yaş için aldım.bir de yeni doğan bebeğe hastanede annenin yanına ilk verecekleri zaman mı hastane çıkışı giydiriliyor?yoksa eve giderken mi?

ama çok şekerler miniminnacık.ben de bir bakayım aldığıma kaç cm acaba?

hmm bende bir bakayım çok sevdim

canım diğer topiğe de yazdım ama tekrar edeyim hastane çıkışı normalde doğunca hemşireler üüstüne giydiriyor ama isteğie bağlı olarak hani ilk doğduğunda bir kanlı falan oluyorlar yaa gerçi tamamen temizliyorlar ama yine de hastane ortamında onlar kirlenmesin istiyorsan biraz daha basit bir takım alıp onu ilk doğduğunda giydirip,hastaneden tam çıkacağınız zaman diğerini giyip süsleyebilirsin de
tabi bu dediğim durum bir-iki gün hastanede kaldığın zamanlar için geçerli olur sanırım aynı gün çıkarsan sürekli üst değiştirmene gerek kalmayabilir
kusmazsa ya da başka bişey yapmazsa :))

hangi şehirdesin bilmiyorum ama benimki zaten sıcakta fazla bişey giyemeyecek onu biliyorum

benim arkadaş aldı hastane çıkışını bana hediye,50 cm :)) numune gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…