ay süper fotolar koymuşsunuz bayıldım valla hepsine
kızlar marka konusunda hiç takılmayın derim hele emzik ve biberon hususunda,çünkü bence bebekten beğe değişebiliyor
ben oğluma doğmadan önce nuk un emziğini ve biberonunu almıştım ama malesef sevdiremedim bir türlü çocuk ağzına alınca öğürüyordu resmen kusacak gibi oluyordu
sonra o sıralarda bir yerde okudum göğüs ucunuzu kontrol edin ve ona benzeyen bir emzik seçin diye,benim göğsümün ucu fazla çıkmıyor o yüzden emerken yassı bir hal alıyor
onu da avent te buldum,hem biberon hem emzik ondan sonra avent kullandım ve çok memnun kaldım,dişleri çıkmaya başladıktan sonra hala emzik kullanıyorsa bebeğiniz damaklılar özellikle o dönemden sonra çok işe yarıyormuş
ben son dönemlerde damaklıya geçebildim onu bile ilk başta farketti ama sonra alıştı,biz 2 yaşına kadar bırakmadık emziği de bu arada daha yeni vazgeçtik sayılır :))
göğüs pompası olarakta aventin manuel pompasını aldım,benim sütüm vardı fakat göğsümün ucu tıkanmıştı çocuğumun gücü yetmiyordu,göğüslerim taş gibi olmuştu ve çok acı çekiyordum o sırada eşim alelacele gitmiş mağaza sahibi de aventi önermiş getirdi kullandım var yaa o olmasa ne olurdu bilmem çok rahatladım artık işe giderken bile sağıp gidiyordum onun süt saklama kapları da vardı içinde çok rahat ettim yani
cam biberon çok güzel ama sadece 3-4 kullanabilirsiniz gibi geliyor ben avent kullandım biberonda da cam biberon aldım ama biberonu tutup kendi içmeye başlayınca içip bitirip atıyordu bir yerlere çarpıp kırılma tehlikesi vardı,o elinden atıp kıracak diye düşünürken ben yanlışlıkla düşürüp kırdım :))
göğüs pedi sadece dışarı çıkarken taktım evde hiç gerekmedi öyle taşacak kadar değildi sütüm ama oğluma yetiyordu şükür
göğüs ucu kremi mutlaka kullannın illaki yara oluyor çünkü lansinoh kullananlar da memnun,ben garmastan diye bir marka kullandım doktor vermişti ben ondanda çok memnun kaldım
mama olarak aptamil kullandım,mama takviyesi gerekti zaman zaman nadirde olsa kullandım yine doktor tavsiyesi ile
polar battaniyeler inanılmaz kullanışlı,şimdiki oğluma da hafta sonu aldım koydum bir tane şimdiden,fotosunu çekersem koyarım bende
ateş ölçer çok gerekli,kraftın kulaktan ölçeri kullandım oğlum basa basa bozdu nihayet ama bozmadan memnundum
öncesinde klasik ateşölçerde kullandım ama kıpırdamaya başlayınca onunla zor oluyor
tırnak makası olarak nuk kullanıyorum hala çok memnunum
şimdilik aklıma gelenler bunlar görüşürüz