Saç Kesim Şekilleri 2011'in begendigimiz gunluk kullanilabilecek sac modellerini paylasalim:))))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
32
İstanbul
Hadi bakalim kizlar2011'in en begendigimiz sac modellerini paylasalim, ben basliyim :))))

1.

2.

3. (yaz icin basit ve tatli bir model)

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Hadi bakalim kizlar umarim begenmissinizdir, sizlerden de bekliyorum güzel sac modelleriiii

cok guzel modeller. hemen hemen lauren condat in tum modellerini gunluk hayatda kullanirim ben. ayrica 3 model sade hem de degisik geldi, mutlaka deniycem. paylasim icin tesekkurler.

evet ya cidden bende aralarında en çok rihananınkini beğendim ama resmi günlük diye koydum ama yapması zor bi şeye benziyor

rihannanın ki cidden çok şık ... emmanınkinide saçı o kadar kısa olan varsa model baksın diye koydum ama bence emmanınki gereğinden fazla rahat ... rihannanın kısa saçlı halini bütün erkekler beğeniyor ama emmanınkini

RIhanna ya herşey yakışıyo bence Emma'nın kesimi cesaret ister.....

ay cecenn, laydevil ikinizin paylaştığı resimlerde harika ... cecenn sende rihannaya bayıldım aşırı güzel ladyevil sende de tabi ki amy lee on numara

niye korkuyorsun ki canım kestir gitsin benim kahkül en çok kullandığım modelelrden biridir canım sıkıldıkça kestiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…